BO BEDRE – Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen!

 

Få lækker gave når du bestiller magasinet.

 

[adservice-comparison-feed feed=bladabonnementer]

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Om BO Bedre.

Bo Bedre er Danmarks mest læste og eksklusive livsstilsmagasin med oplag på 88.000 eksemplarer, og 654.000 læsere om måneden. Bo Bedre udkom første gang i 1961, og udkommer både i Danmark og Norge.

Det er i BO BEDRE, du får overblik over det nyeste design både herhjemme og i udlandet, og det er også med BO BEDRE, du kommer indenfor i de mest spændende danske og udenlandske boliger. BO BEDRE er til alle, der drømmer om at skabe et godt og inspirerende hjem.

Det er et af de mest populære blad magasiner i Danmark når det gælder design og mode.

 

Hvad finder du i Bo Bedre magasinet?

Bo Bedre er et livsstilsmagasin, der udkommer en gang om måneden. I Magasinet Bo Bedre finder du spændende læsning, og får inspiration til indretning, design og indkøb af interiør til din bolig. Du kan holde dig orienteret omkring de nye indretningstendenser, og få inspiration til alt fra hus, have og indretning.

Du finder også inspiration til lækre madopskrifter i magasinet. Du finder alt hvad du har brug for til at lade dig inspirere og få nye ideer til dig og dit hjem i magasinet Bo Bedre.

 

Bo Bedre abonnement.

Bo Bedre kan selvfølgelig købes i kiosker landet over, men kan naturligvis også bestilles på abonnements ordning. Hvis du vil være sikker på at få dit Bo Bedre magasin er det en god ide at du tegner et abonnement. Dette kan du gøre på Bo Bedres hjemmeside.

Når du tegner et abonnement på magasinet Bo Bedre, følger der også en lækker velkomstgave med.

 

Tilbud fra Bo Bedre

Få 6 numre af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr

Kay Bojesen turtelduer
Værdi: 649,95 kr.

Kay Bojesen og BO BEDRE har i samarbejde lavet denne limited edition af Kay Bojesens ikoniske turtelduer i anledning af BO BEDREs 60 års jubilæum.

Turtelduerne er oprindeligt tegnet af Kay Bojesen i 1950’erne. Her får du mulighed for at få en limited edition som er produceret i et begrænset antal kun til BO BEDRE.
Turtelduerne kommer i en pakke med to, og er dekorative både på skrivebordet, i soveværelset eller i stuen, som en lille påmindelse om kærlighed.
Kay Bojesen turtelduerne er skabt af bøgetræ og er omhyggeligt malet. Der er kun anvendt ansvarligt produceret træ fra FSC® certificerede plantager.
Massivt træ tåler ikke direkte sollys eller direkte varmepåvirkning, fx fra brændeovn eller placering tæt på radiator. Dette kan misfarve og udtørre træet og forårsage revner.
Materiale: Malet bøg
Mål: Bredde 9,5 cm. Højde: 9 cm. Dybde: 5 cm.
Antal: 2 stk.

 

Adax skuldertaske for kun 358,00 kr. inkl. levering

Adax skuldertaske

Værdi: 699 kr.

Adax er kendt for produkter af høj kvalitet og smukt design. Her får du mulighed for at få en klassisk og enkel skuldertaske fra Adax i en lille størrelse, der er perfekt til både hverdag og fest. Den perfekte størrelse, når du blot skal have de vigtigste småting med.

– Tasken er fremstillet af læder i høj kvalitet.

– Indvendigt består tasken af et rum samt en lynlåslomme, hvilket gør det let at have overblik over sine småting. Derudover er der indvendigt fire rum til kreditkort. Tasken lukkes med lynlås.

– Tasken kommer med skulderrem, som både er aftagelig og justerbar. Dette gør at du både kan bruge tasken som den klassiske skuldertaske, men også som clutch, hvis du tager skulderremmen af.

– Vælg mellem sort eller cognac.

Størrelse: Bredde: 18 cm. Højde 13,5 cm. Dybde 5 cm.

Kay Bojesen elefant mini

Kay Bojesen elefant mini

Værdi: 699,95 kr.

Elefanten kom oprindeligt til verden i 1953 og er en del af Kay Bojesens familie af trædyr, der både tiltaler fantasifuld leg samt er design, der står flot i hjemmet. Denne søde mini elefant er det nyeste medlem af Kay Bojesens elefant-familie.

Kay Bojesen elefanten er perfekt til designelskeren, men også perfekt som indretningselement i hjemmet, hvor den vil sprede glæde og liv i stuen, på børneværelset eller lige præcis der, hvor du vælger at sætte den.

Kay Bojesen elefanten er en klassiker og en kær ven, der flytter med gennem hele livet – lige fra børneværelset til at blive et elsket designikon i egen bolig.

Her får du mulighed for at få Kay Bojesen elefanten i størrelsen mini som måler 9,5 cm i højden.

Elefanten er fremstillet i ubehandlet eg og der er kun anvendt ansvarligt produceret træ fra FSC® certificerede plantager.

Massivt træ tåler ikke direkte sollys eller direkte varmepåvirkning, fx fra brændeovn eller placering tæt på radiator. Dette kan misfarve og udtørre træet og forårsage revner.

Rengøring: Tør elefanten af med en tør klud.

Materiale: ubehandlet egetræ

Mål: Højde: 9,5 cm.

Antal: 1 stk.

 

Kähler Hammershøi Spring bonbonniere

Kähler Hammershøi Spring bonbonniere

Værdi: 299,95 kr.

Denne Kähler-bonbonniere er en del af den klassiske Hammershøi-serie, designet i samarbejde med de danske designere Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen.

Serien er kendetegnet ved sine fine, elegante riller, som giver keramikken et helt unikt udtryk og passer smukt ind i ethvert hjem.

Bonbonnieren er smuk som dekorativ skål på bordet eller som lågkrukke på badeværelset, i entréen eller i soveværelset.

Bonbonnieren egner sig også perfekt til søde sager på kaffebakken eller som fin opbevaring af dine yndlingssmykker.

Bonbonnieren er lavet i hvidt porcelæn med en detaljeret udsmykning og riflet mønster i porcelænet.

Bonbonnieren giver dig også mulighed for at lave dit eget stilleben med forskellige lysestager og en vase fyldt med blomster.

Mål: H: 8,5 cm. Ø: 12 cm

Bonbonnieren tåler opvaskemaskine på glasprogram.

 

Trustpilot anmeldelse

Trustpilot anmeldelse  1.5/5 – Anmeldt af over 35 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Bonnier Publications International A/S
CVR nummer: 12376405
Kontakt for opsigelse.
Adresse: Kundeservice postboks 413, 0900 København C
Tlf: +45 39 10 30 00
Åbningstider
Mandag – torsdag: 9-16
Fredag: 9 – 14.30
Weekend: Lukket

 

Relaterede emner:

Bolig Magasinet

 

bo bedre logo

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER