Virksom en del af Lederne-familien


2/5

A-kasse

480,- kr./md.

 Fagforening

197,- kr./md.

Gælder

Selvstændige

Annonce

Få indtægtssikring og økonomisk tryghed - Sparring til forretningsudvikling - Hovedkontor i København S

 

Komplet miniguide til Virksom

Virksom er en kombineret a-kasse og fagforening, som er for selvstændige erhvervsdrivende. Afhængig af dine ønsker og behov kan du få forskellige sikringer og dækninger hos organisationen. Det har stor betydning for dig som selvstændig, at du kan få den rådgivning og faglige sparring, som du kan få brug for i forbindelse med ansættelse af personale eller i forbindelse med håndtering af fakturaer.

Uanset om du står overfor at starte egen virksomhed, eller om du allerede har en etableret virksomhed, kan du melde dig ind i organisationen for selvstændige.

Den personlige rådgivning og det dedikerede kundefokus er bærende værdier hos Virksom.

 

Hvad tilbyder Virksom til deres medlemmer?

Virksom er en organisation, som hjælper selvstændige i Danmark, og som tilbyder forskellige forsikringer til deres medlemmer. Det drejer sig blandt andet om:

 

  • A-kasse
  • Faglig organisation
  • Tillægsforsikringer
  • Personlig rådgivning fra kompetente jurister og konsulenter.

 

Der kan være mange situationer i et selvstændigt erhvervsliv, som gør, at du kan få brug for økonomisk sikring og professionel sparring. Hvis du skulle risikere at stå uden arbejde i en periode, kan du med et a-kassemedlemsskab i Virksom været sikret økonomisk dækning. Dette kan ske i tilfælde af, at du sælger din virksomhed, eller at du bliver nødt til at lukke den. Som a-kasse medlem kan få dagpenge i forbindelse med ledighed.

Når du er medlem af den faglige organisation, kan du få personlig og professionel vejledning fra rådgiverne i Virksom. Med professionel sparring og vejledning kan du spare betydningsfuld tid og energi på selv at skulle undersøge de juridiske reglementer, som regulerer vilkårene for at drive selvstændig virksomhed. Dette kan dreje sig om personalerelaterede tvivlsspørgsmål eller behov for sparring omkring forretningsidéer.

Når du har et medlemskab hos organisationen, får du adgang til at købe tillægsforsikring. Der kan være individuelle situationer, som gør, at det kan blive aktuelt at købe for eksempel en indtægtssikring eller en erhvervsforsikring.

Hos organisationen kan du få etableret en unik pensionsordning, der minder om de ordninger, som almene arbejdstagere har. Den store fordel ved pensionsordningen hos Virksom er, at du kan fortsætte med den i tilfælde af, at du skulle blive lønmodtager.

 

virksom logo

Besøg Virksom

Annonce

 

Hvordan kan jeg blive medlem hos Virksom?

For at få den bedst mulige sikring og tryghed skal du være medlem af en a-kasse og faglig organisation, som har relevans for din jobfunktion. Virksom har særlige krav, som de stiller overfor deres medlemmer. For at blive medlem skal du opfylde én af følgende krav:

 

  • Være selvstændig erhvervsdrivende
  • Være medejer af en virksomhed
  • Være partner i en virksomhed.

 

Rådgivningen hos den faglige organisation er centreret omkring at skabe vækst i virksomheder.

Det er muligt at melde dig ind i Virksom fra hjemmesiden, hvor du skal udfylde en ansøgningsformular omkring den ønskede type af dit medlemskab.

Du har mulighed for enten at blive medlem af a-kassen, den faglige organisation eller begge dele. Når du vælger det kombinerede medlemskab, får du flest fordele. Med det kombinerede medlemskab får du fordele fra både den faglige organisation og fra a-kassen.

Din indmeldelse sker digitalt.

 

Disse medlemsfordele kan du opnå hos Virksom

Når du står overfor at starte egen virksomhed, vil det for de fleste mennesker være forbundet med usikkerhed i forhold til de juridiske områder. Hvis du allerede er ejer af en etableret virksomhed, vil du komme ud for masser af uforudsigelige situationer, som du ikke nødvendigvis ved, hvordan du skal tackle.

Det har stor betydning for både dig privat og for din virksomhed, at du kan få personlig sparring fra fagfolk, som kender til regler og vilkår i forhold til at drive egen virksomhed. Det kan dreje sig om alt fra personlig rådgivning, karriererådgivning, personalerådgivning eller ledelsesrådgivning. Hos Virksom tages der udgangspunkt i hver enkelt kunde og dennes virksomhed.

Med personlig rådgivning og professionel sparring kan du udvikle din forretning samt sikre dig, at du overholder gældende regler og procedurer.

Såvel personalejura som virksomhedsjura er komplicerede områder, som kræver professionel indsigt. Dette kan juristerne hos Virksom hjælpe dig med.

Som selvstændig vil der være særlige situationer, som kan gøre dig mere sårbar økonomisk. Dette kan ske som følge af akut sygdom, hvor du ikke er i stand til at arbejde.

Som medlem kan du tegne tillægsforsikringer, som sikrer dig økonomisk, hvis du skulle blive akut syg og være uarbejdsdygtig i en periode.

Pension er et særlig område for selvstændig erhvervsdrivende, da de typisk ikke har mulighed for at være omfattet af en firmapensionsordning. Hos Virksom kan du tegne din egen pension, som kan komme dig til gode, når du når pensionsalderen.

 

Relaterede emner:

 

Frie

MA

Det Faglige Hus

 

 

 

Trustpilot anmeldelser.

Trustpilot anmeldelser 2.5/5

Google anmeldelse 3.0/5

 

Kundeservice, kontakt adresse, e-mail og åbningstider.

Adresse: Vermlandsgade 65, 2300 København
CVR nummer: 37282065
Hjemmeside: Besøg her
Mail: Skriv via kontaktformular på hjemmesiden
Tlf: +45 32 83 01 10
Åbningstider: Mandag – torsdag: 8 – 17, fredag 8 – 16, weekend lukket.

 

virksom logo

 

SE ALLE A-KASSER