MA a-kasse for højtuddannede

 

ma logo
4.7
A-kasse
502 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende - + 350 gratis webinarer, kurser og netværksarrangementer om året - Hovedkontor Frederiksberg - Afdelingerne ligger i Aarhus C, Aalborg,Odense C. Dette er et annonce link.

 

Værd at vide om MA a-kasse

Navnet MA a-kasse er en forkortelse for Magistrenes a-kasse, som organiserer personer med uddannelser indenfor humaniora, samfundsvidenskab, kommunikation, psykologi, naturvidenskab og pædagogik.

Det er muligt at blive medlem, uanset hvilken form for jobtitel du måtte have. A-kassen organiserer både freelancere, studerende, selvstændige, deltidsansatte og fuldtidsansatte.

Hos MA a-kasse kan der fås personlig rådgivning fra rådgivere og specialister, som hjælper og servicerer a-kassens godt 80.000 medlemmer.

MA’s medlemmer er for de flestes vedkommende humanister eller scient.er. Men dertil kommer selvfølgelig en stribe fagligheder i krydsfeltet mellem de to – og i randområderne. Så vi bliver valgt, fordi vi kan tilbyde et fagligt fællesskab på de områder, hvor vi er specialister: humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik.

Vores medlemmer er på det private såvel som det offentlige arbejdsmarked og i NGO’er. Arbejder typisk med fx HR, kommunikation, undervisning, forskning, administration, programmering, projektledelse, it, konsulent – eller er selvstændige.

Magistrenes A-kasse, er du nyuddannet eller lønmodtager så er du velkommen her.

MA a-kasse sikrer dig selvfølgelig økonomisk, hvis du bliver ledig.

Gratis studiemedlemskab hos MA a-kasse.

 

Hvad kan MA a-kasse tilbyde?

En a-kasse (som er en forkortelse for arbejdsløshedskasse) har stor betydning for dig og dit erhvervsliv og karriereforløb. Når du er medlem af en a-kasse, betaler du for at være sikret økonomisk indkomst i tilfælde af arbejdsløshed. Det kan være, hvis du bliver fritstillet eller fyret fra din nuværende arbejdsgiver.

Når du er medlem af MA a-kasse, vil du være sikret dagpenge, hvis du skulle blive arbejdsløs. Dermed er du sikret penge til betaling af basale fornødenheder, forsikringer og husleje.

 

Hos MA a-kasse kan du opnå forskellige økonomiske sikringer samt karrieremæssige fordele:

 

 • Dagpenge
 • Efterløn
 • Karriererådgivning
 • Kurser og møder for ledige.

 

MA a-kasse tilbyder hjælp og rådgivning til både ledige, studerende, efterlønnere samt erhvervsaktive. Der kan være mange grunde til at søge rådgivning fra a-kassen. Det kan være i forbindelse med overgang fra studie til arbejdsliv, eller det kan være i forbindelse med et karrierespring.

MA a-kasse tilbyder professionel hjælp fra rådgivere, som har indgående kendskab til de aktuelle dagpengesatser, juridiske bestemmelser samt krav og vilkår for at få udbetalt offentlige ydelser. Det har stor betydning for dig som medlem, at du kan få personlig rådgivning, som tager udgangspunkt i din situation på arbejdsmarkedet.

 

ma a-kasse

Meld dig ind her.

Annonce

 

Hvem kan blive medlem hos MA a-kasse?

Du kan blive medlem af a-kassen, når du falder indenfor dens professionsområder. Det er en god idé at være medlem af en a-kasse, som varetager de interesser, der gør sig gældende for det erhvervsområde, du er uddannet indenfor. På denne måde kan du opnå de bedst mulige vilkår, og du kan få den mest kompetente hjælp fra a-kassens rådgivere.

Der findes 2 former for medlemskab hos a-kassen. Der findes medlemskaber for ordinære medlemmer, og så findes der medlemskaber for studerende.

Det er muligt at blive medlem fra hjemmesiden, hvor du skal gennemføre en digital ansøgningsblanket. Her skal du først og fremmest angive, om du ønsker at blive medlem, eller om du ønsker at skifte fra din nuværende a-kasse til MA a-kasse. Din nye a-kasse har mulighed for at klare indmeldelsen for dig, så du slipper for opsigelsesarbejdet fra din nuværende a-kasse.

 

Ansøgningsproceduren foregår i trin med forskellige områder, du skal give dine oplysninger i forhold til:

 

 • Ansøgning
 • Personligt
 • Arbejde

 

Det er til din fordel, at du afsender en personlig ansøgning, som tager udgangspunkt i dit uddannelsesforløb og erhvervshistorik. Dermed kan du opnå det medlemskab, som giver dig de bedste betingelser.

Afhængig af hvilket medlemskab du har, vil der være forskel på, hvor meget du betaler i kontingent hos a-kassen. Kontingentstørrelsen bliver blandt andet påvirket af, om du betaler efterlønsbidrag eller ej.

Du vil blive tilknyttet den afdeling af MA a-kasse, som befinder sig nærmest din bopæl.

 

Disse fordele kan du opnå med medlemskab i MA-kasse

Der er flere fordele at opnå ved at blive medlem hos MA a-kasse end blot den økonomiske sikkerhed og tryghed. Det danske arbejdsmarked er kendetegnet ved, at det er nemt og fleksibelt for arbejdstagere at skifte job, og at det er effektivt for arbejdsgiver at udskifte deres medarbejdere. Denne mekanisme stiller store krav til lønmodtagernes økonomiske tryghed, da mange danskere vil stå i overgangsperiode fra ét arbejde til et andet eller fra studie til arbejde.

Det har stor betydning for dig både økonomisk og mentalt, at du i løbet af dit arbejdsliv altid er sikret en minimum indtægt i form af dagpenge. Derved skal du ikke bekymre dig, hvis du bliver fyret eller fritstillet, eller hvis du på eget initiativ ønsker at sige op.

 

Der vil være mange situationer i løbet af dit erhvervsliv, hvor du kan få gavn af MA a-kasses fordele:

 

 • Økonomisk sikring i forbindelse med arbejdsløshed
 • Personlig rådgivning som tager afsæt i din professionelle situation
 • Karrierevejledning og hjælp til udarbejdelse af CV
 • Juridisk rådgivning med lokale afdelinger i hele landet.

 

A-kassens mange rådgivere arbejder for, at du kan få den mest kvalificerede hjælp. Derved kan du undgå selv at skulle sætte dig ind i de aktuelle og gældende regler på dagpengeområdet. Du kan få ro og overblik over din situation gennem den personlige rådgivning.

Uanset hvor du har bopæl, har du mulighed for at blive tilknyttet den afdeling, som måtte befinde sig tættest på dig.

 

Relaterede emner:

ASE

Krifa

Frie

 

 

Trustpilot & Google anmeldelser.

Trustpilot anmeldelse 4.6/5 – Vurderet af over 450 medlemmer

Google brugere vurdering 3.4/5 – Bedømt af over 50 forbrugere

 

Kundeservice, kontakt adressemail og åbningstiderne.

Adresse: Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
Hovedkontor Frederiksberg – Afdelingerne ligger i Aarhus C,Aalborg,Odense C
CVR nummer: 21127019
Hjemmeside: Besøg MA a-kasse her
Mail: ma@ma-kasse.dk
Tlf: +45 70 20 39 71
Åbningstider: Mandag – torsdag: 9 – 15, fredag 9 – 13, weekend lukket

 

ma

 

SE ALLE A-KASSER