Krifa fagforening og A-kasse pris

Sammenlign alternative tilbud til Krifa

Spar penge på din akasse.

 

Det Faglige Hus logo
5
A-kasse
486 kr./md.
Fagforening
69 kr./md.
Gælder
Alle
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
ase
5
A-kasse
527 kr./md.
Fagforening
74 kr./md.
Gælder
Alle
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Lønsikring 51 kr./md. - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
499 kr./md.
Fagforening
220 kr./md.
Gælder
Ledere
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
ma logo
4.7
A-kasse
502 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende - + 350 gratis webinarer, kurser og netværksarrangementer om året - Hovedkontor Frederiksberg - Afdelingerne ligger i Aarhus C, Aalborg,Odense C. Dette er et annonce link.
ftfa a-kasse
4.6
A-kasse
472 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
Min Akasse
4.6
A-kasse
493 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Studiemedlemmer gratis - Kontorer i KBH V, Aarhus, Fredericia, Valby, Åbyhøj, Aalborg, Odense, Næstved, Rødovre. Dette er et annonce link.
4.7
A-kasse
467 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
CA-akasse
4.5
A-kasse
505 kr./md.
Fagforening
55 kr./md.
Gælder
Alle
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.
Business Danmark
4.5
A-kasse
490 kr./md.
Fagforening
167 kr./md.
Gælder
Marketing & Salg
Få hjælp til at finde nyt job med individuelle coachingforløb, workshops og kurser. - Hovedkontor i Rødovre. Dette er et annonce link.
virksom logo
4.5
A-kasse
482 kr./md.
Fagforening
211 kr./md.
Gælder
Selvstændige
Få indtægtssikring og økonomisk tryghed - Sparring til forretningsudvikling - Hovedkontor i København S. Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Krifa er både en fagforening og A-kasse?

Kristelig Fagforening er Danmarks 4. Største fagforening med A-kasse, med sine hele 200.000 medlemmer. De har en lang historie, hvor de har vundet flere store kampe, som giver dem en komplet ekspertise inde for området.

 

Hovedkontoret lå i Randers fra 1983 til 2012, hvorefter det blev rykket til Aarhus. I hovedkontoret er direktionen, a-kassesekretariat, juridisk afdeling, økonomi, salg og kommunikation. Den direkte kontakt med kunder foregår igennem deres kontaktcentre og lokale afdelinger. Disse ligger i de større danske byer, og kan findes på deres hjemmeside.

 

Krifa, som vi kender det i dag, blev oprettet i 1899 som Kristeligt Dansk Forbund. Krifa blev allerførst erklæret statsanerkendt i 1929, men det var en kort fornøjelse, da den daværende formulering i loven blev ophævet. I 1950 blev de igen statsanerkendt, og har været det lige siden. Kristelig Fagforening var dog i fare for igen at miste statsanerkendelsen i 1974, da det blev et krav at have mindst 1000 medlemmer. – men de nåede det på skæringsdatoen, hvor de havde 1047 medlemmer.

 

Krifa er både en fagforening og A-kasse. De sørger for god arbejdslyst og tilbyder:

 

 • +100 kurser og events.
 • MUS (medarbejderudviklingssamtale)
 • Viden, inspiration, kurser og værktøjer til personer med en lederdrøm.
 • Krifa Erhverv, som f.eks. tilbyder favorable pensionsordning, rabatter på regnskab osv.

 

krifa

 

Hvilke medlemmer optages?

Krifa er en fagforening, hvor alle almindelige lønmodtagere eller studerende kan blive medlemer. Det er en gul fagforening, hvilket betyder, at de ikke støtter politiske partier – som gør at de kan holde kontingentet nede. Som udgangspunkt er Krifa kun for lønmodtagere, men i 2002 blev Krifa Erhverv oprettet.

 

 

Hvilke løsninger tilbydes

Krifa har ikke længere tre forskellige pakkeløsninger.

Hvad koster det? Prisen er inkl. A-kasse. Pris 505 kr.md.

Fagforening alene koster 150 kr.md.

 

 • Light, 554kr./md.
 • Basis, 624kr./md.
 • Plus, 724kr./md.

 

 

A-kasse uden fagforening: Dagpenge, mulighed for lønsikring og hjælp til jobsøgning.

Viden, inspiration og udvikling, tilbud og rabatter op til 50%, fuld juridisk dækning til Højesteret, mulighed for bisidder og udbetaling ved strejke og lockout.

Online IT-kurser, 1.000kr. i tilskud til uddannelse og kurser, 20% rabat på husforsikring 1. år, stressrådgivning jobtrivsel.

Op til 8.000kr. i tilskud til uddannelse og kurser, 20% rabat på hus- og bilforsikring 1. år, udvidet advokathjælp og identitetssikring.

Krifa kontaktcentret kan hjælpe med diverse problemer. Kontaktcentret har åbent alle hverdage fra kl 07.00-20.00, og nummeret er 7227 7227. Foruden dette, bliver der også tilbudt hjælp via skærmdeling, som har åbent alle hverdage fra kl 07.00-21.00.

 

krifa fagforening og a-kasse

Besøg Krifa her

Annonce

 

Hvilke fordele tilbyder Krifa Erhverv og til hvem?

Krifa Erhverv blev etableret i 2002 af Kristelig A-kasse. Det er udelukkende en A-kasse og ikke en fagforening. Det er fra folk, der går med en iværksætterdrøm i maven, til arbejdsgivere med etableret virksomheder, som har ansatte.

Der bliver tilbudt erhvervsrådgivning, hvor man kan få råd fra hvordan man er stillet hvis man f.eks. bliver ramt af sygdom, til virksomhedens regnskab, salg og moms.

 

Hvad er Mit Krifa?

Mit Krifa er online selvbetjening, som gør at man som medlem kan klare flere ting selv. Hvilke ting kan man med selvbetjening?

 

 • Melde medlemmet ledig og sende dagpengekort.
 • Finde alle blanketter.
 • Se den kommende udbetaling af dagpenge og efterløn.
 • Få hjælp samt inspiration til valg af uddannelse eller job.
 • Booke møder ved et lokalt kontaktcenter.
 • Tilmelde SMS-service, som kan bruges til at sende dagpengekort via SMS.
 • Få et helhedsbillede over breve og udbetalingsopgørelser fra Krifa Boks.
 • Ændre medlemmets personlige oplysninger.

 

For at bruge denne funktion kræver det at være logget ind med medlemmets bruger, som man gør ved at oprette medlemmet med sit NemID. Det er den sikreste måde at logge på med, det er godkendt af IT- og Telestyrelsen samt bankerne.

 

Hvad gør lønsikring?

Hvilke kriterier skal medlemmet indgå under, for at få adgang til lønsikring?

 

 • Medlem af Kristelig A-kasse.
 • Medlemmet er lønmodtager og arbejder som minimum 16 timer om ugen.
 • Ansat i fast job uden tidsbegrænsning.
 • Medlemmet skal være imellem 18 og 59 år.
 • Arbejder og bor i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne).
 • Medlemmet må ikke være ansat hos sin ægtefælle, børn, forældre, søskende, samlever, registreret partner eller i en virksomhed, som medlemmet selv ejer.
 • Arbejdsgiveren modtager ikke offentlig støtte til medlemmets lønninger.
 • Medlemmet har ikke opsagt sit job, og har ikke grund til at tro, at blive opsagt.

 

Hvis disse kriterier er opfyldt har medlemmet muligheden for at købe lønsikring. Med det kan man få udbetalt op til 21.000kr, hvis man skulle blive ledig. Hvad mere kan lønsikring tilbyde?

 

 • Sikrer medlemmet sin samlet indtægt op til 90% af sin tidligere månedsløn.
 • Udbetaling kan ske i 3 perioder på hver højst 12 måneder.
 • Medlemmet kan få overflyttet sin anciennitet fra tidligere forsikringsselskab.

 

Når medlemmet fylder 60 år, så har Krifa tilbuddet Lønsikring 60+. Den enkelte forskel på de to former for lønsikring er, at Lønsikring 60+ har 3 perioder af totalt 9 måneder.

 

Krifa JobSikring

 

Kristelig Fagbevægelser tilbyder JobSikring, som er et alternativ til den almindelige A-kasse. Der bliver tilbudt en lønsikring, hvor der er en højere udbetaling, samt virkningsfuldt hjælp til at finde et ny job, hvis man bliver opsagt. Med dette bliver man ikke ramt af regeringens nye lov om opholdskrav, som er gældende fra den 1. januar 2019, hvis man har boet i udlandet. Krifa JobSikring er bedst egnet for folk, som indgår under disse kriterier:

 

 • Mindst 3 måneders opsigelse på dit nuværende arbejde.
 • Man er ikke selvstændig, men derimod en almindelig lønmodtager.
 • Under 59 år gammel.

 

Hvis man indgår under overstående kriterier, samt gerne vil slippe for lange og komplicerede dagpengeregler og/eller har boet i udlandet i en længere periode, og derfor ikke opfylder de nye regler omkring opholdskravet, så er JobSikring hos Krifa ideelt for dig.

 

Relaterede emner:

Det Faglige Hus

Aka.dk (Akademikernes A-kasse)

 

Krifa overenskomst

Krifa, en dansk fagforening og a-kasse, er kendt for sit engagement i at forbedre arbejdsforhold for medlemmer gennem overenskomster. Overenskomsten er en grundpille i det danske arbejdsmarked, som definerer rettigheder og pligter for både arbejdsgivere og ansatte.

Krifa har fokus på at indgå overenskomster, der sikrer fair løn, arbejdstid, ferie og andre arbejdsvilkår for medlemmerne. Deres mission er at skabe et arbejdsmarked, hvor alle føler sig værdsat, og hvor arbejdslivet balancerer med det personlige liv.

Overenskomster, som Krifa er en del af, dækker mange forskellige sektorer, herunder det private og offentlige område. De stræber efter at opnå de bedst mulige betingelser for deres medlemmer, uanset om det er fuldtidsansatte, deltidsansatte eller freelancere.

Krifa arbejder også for at tilbyde vejledning og støtte til medlemmer om deres overenskomst. De er der for at hjælpe med at forstå de komplekse termer og bestemmelser, samt at sikre at du får det, du har ret til.

At være en del af en overenskomst via Krifa er en vigtig beskyttelse på arbejdsmarkedet. Det sikrer, at dine rettigheder er klart definerede og beskyttede, så du kan fokusere på dit arbejde med ro i sindet.

 

Trustpilot anmeldelser

Trustpilot anmeldelse 4.2/5 – Vurderet af over 2.100 kunder

 

Kundeservice tlf nummer, adresse & åbningstider

Hovedkontor adresse: Klokhøjen 4, 8200 Aarhus
Kontorer i KBH Syd og Nord,Aarhus N,Holbæk,Herning,Esbjerg,Aalborg,Odense SØ,Hillerød,Rønne,Ringsted,Randers,Åbenrå,Thisted
CVR nummer:
29008671
Hovedkontor Tlf nr. +45 29 11 22 33
Kundeservice Tlf nr
: +45 72 27 72 27
Åbningstider kundeservice: Hverdage: 7-20, weekend: lukket
Hjemmeside: Besøg her

 

krifa

 

SE ALLE A-KASSER