ASE få en uafhængig arbejdsløshedskasse for både selvstændige & lønmodtagere.

Er du medlem, så kan du logge ind via mit ASE og se alle oplysninger om dig og dit medlemskab.

 

5/5

A-kasse

514,- kr./md.

Fagforening

74,- kr./md.

 Gælder

Alle

Annonce

Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Lønsikring 51 kr./md. - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK

 

Komplet miniguide til ASE

ASE er en uafhængig a-kasse og fagforening, som ejes 100% af medlemmerne. Der findes 2 foreningen – hhv. ASE lønmodtager og ASE selvstændig. Foreningen for lønmodtagere blev stiftet i år 2010 og har til formål at rådgive og vejlede dens medlemmer i forbindelse med ansættelsesmæssige spørgsmål og individuelle situationer.

Foreningens vision er at bidrage til trygge arbejdsoplevelser samt at beskytte interesserne hos de mange danske lønmodtagere.

 

Hvad kan jeg få hos ASE lønmodtager?

Hos ASE kan du enten blive medlem af fagforeningen, af a-kassen eller af begge dele.

Der er mange fordele at opnå ved at være medlem i både fagforeningen og a-kassen. Som arbejdstager på det danske arbejdsmarked har det stor betydning for din økonomiske sikkerhed, at du er medlem af en a-kasse. I tilfælde af arbejdsløshed (enten frivilligt eller ufrivilligt) vil du med et a-kasse medlemsskab være sikret indkomst i form af dagpenge.

Som medlem af fagforeningen får du personlig hjælp og vejledning i dit ansættelsesforhold fra start til slut. Fagforeningen er med til at sikre dine rettigheder som lønmodtager.

I tilfælde af uenigheder mellem arbejdstager og arbejdsgiver, vil ASE kunne bidrage med at føre sag, når du har et medlemskab hos fagforeningen.

Uanset hvad din situation på arbejdsmarkedet måtte være i forhold til et ansættelsesforhold, kan du få personlig hjælp og sparring hos ASE.

Der er mange forskellige fagligheder og professioner, som er repræsenteret blandt ASE lønmodtagers medlemmer.

Som medlem kan du få hjælp til at blive synlig overfor potentielle arbejdsgivere, der har relevans for din profession. Du kan få kompetent rådgivning på dit CV, så du får forbedret dine muligheder for at blive udvalgt i forhold til dine drømmejobs.

Som medlem i ASE lønmodtager har du mulighed for at købe tillægsforsikringer. Der kan være individuelle forhold, hvor det kan være relevant at tilkøbe lønsikring eller tilkøbe en pensionsordning eller en sundhedsordning.

 

Hvad kan jeg få hos ASE selvstændig?

Som selvstændig erhvervsdrivende har det stor betydning for dig og din virksomhed, at du er medlem af en forening, som kan hjælpe dig juridisk og personalemæssigt. Der vil være mange forskellige situationer som selvstændig, hvor du har brug for professionel rådgivning. Det kan handle om alt fra håndtering af fakturaer, håndtering af personalesituationer eller sparring på, hvordan du forholder dig til dine debitorer.

 

Du kan blandt andet få hjælp i forhold til følgende områder:

 

  • Ansættelse og rekruttering af ny medarbejder
  • Juridisk rådgivning i forbindelse med ansættelsesforløb
  • Individuel rådgivning i forhold til økonomisk styring af din virksomhed
  • Personlig sparring og vejledning til dig som freelancer.

 

Det har stor betydning for dig, at du får personlig rådgivning fra foreningens specialister, som har indgående kendskab til de gældende procedurer og juridiske bestemmelser, som regulerer det danske arbejdsmarked.

Når du er medlem af ASE selvstændig, undgår du at spilde tid på selv at skulle undersøge og sætte dig i HR-relaterede bestemmelser, personalejura og bestemmelser omkring betalingsinddrivelse.

Hvis du er freelancer, kan du få hjælp til at udarbejde kontrakter, som vil lette dit arbejdsliv og gøre det nemmere for dig at få aftaler i stand med dine kunder.

Som freelancer kan du få mere overskud til at drive din virksomhed, når du har kompetente jurister og konsulenter, som tager sig af den formelle og praktiske rådgivning.

 

ASE logo

Besøg ASE

Annonce

 

Hvem kan blive medlem hos ASE?

ASE har som vision at være en kundeorienteret organisation og forening, hvor medlemmerne i høj grad er med til at sætte dagsordenen.

Der er flere målgrupper, som kan blive medlem hos ASE:

 

  • Lønmodtagere
  • Selvstændig erhvervsdrivende
  • Seniorer

 

 

Både lønmodtagere og selvstændige kan blive medlem hos ASE. Når du ansøger, skal du først og fremmest oplyse din arbejdsstilling, i forhold til om du er lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende.

Som lønmodtager kan du selv vælge, om du ønsker medlemskab af enten fagforening eller a-kasse, eller om du ønsker et kombineret medlemskab.

Både studerende og seniorer kan have fordele af at være medlem. Som studerende har det stor betydning, at du kan få dagpenge, når du færdiggør dit studie. Dermed behøver du ikke bekymre dig i løbet af sidste del af dit studie i forhold til økonomisk sikring, når du dimitterer.

Som senior kan det få stor betydning for dine ansættelsesforhold i den sidste del af dit arbejdsliv, at du er medlem af en fagforening og a-kasse. Der kan være erhvervsområder, hvor alderen bliver en hindring. Du kan få dine rettigheder sikret, når du er medlem af ASE lønmodtager.

Derudover kan der være individuelle forhold, som gør, at du får brug for hjælp og sparring, hvis du ønsker ændrede vilkår i et ansættelsesforhold.

 

Relaterede tilbud:

Det Faglige Hus fagforening

 

 

Trustpilot anmeldelser.

Trustpilot anmeldelse 4.3/5 – Vurderet af over 2.090 medlemmer

 

 

Kundeservice, kontakt adresse, tlf og åbningstider.

Adresse: Frederikskaj 4, 2450 København SV
CVR nummer: 59568116
Mail: hej@ase.dk
Mit ASE
Kundeservice Tlf: +45 70 13 70 13
Åbningstider: Mandag – torsdag: 8 – 17, fredag 8 – 16, weekend lukket.

 

 

Ofte stillede spørgsmål.

Hvem er ASE?

En arbejdsløshedskasse for selvstændige. Har eksisteret siden 1976. Siden 2010 også for lønmodtagere.

Hvad står ASE for?

Arbejdsløshedskassen for Selvstændige Erhvervsdrivende

Hvad er Mit ASE?

Her administreres dagpenge, at lægge CV op, taste ydelseskort. Tjekke jobforslag mindst hver 7 dag.

Hvordan kontakter jeg ASE?

Kundeservice kontaktes på E-Mail hej@ase.dk eller via telefon 70137013.

 

ase

 

SE ALLE A-KASSER