Min A-kasse

 

Min Akasse
4.6
A-kasse
493 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Studiemedlemmer gratis - Kontorer i KBH V, Aarhus, Fredericia, Valby, Åbyhøj, Aalborg, Odense, Næstved, Rødovre. Dette er et annonce link.

 

Uanset hvem du er, eller hvad du arbejder med til hverdag, kan du risikere at havne i arbejdsløshed. I sådanne situationer er en a-kasse, eller en arbejdsløshedskasse, din bedste forsikring for at klare dig videre.

En a-kasse er en forsikring mod arbejdsløshed, men stort set alle a-kasser giver dig også mulighed for at deltage i kurser og få hjælp, så du kan komme ud på arbejdsmarkedet igen.

Én af de a-kasser, du kan overveje, er Min A-kasse. Du kan læse mere om Min A-kasse herunder og blive klogere på, om det er en arbejdsløshedskasse for dig!

Hvad er Min A-kasse?

Min A-kasse er en tværfaglig arbejdsløshedskasse, som altså kan hjælpe en bred vifte af brancher. Det gør a-kassen alsidig og tilgængelig. Min A-kasse er ikke bare et nyt skud på stammen, men én af landets ældste, og tilmed også én af de billigste.

A-kassen er ikke kun til lønmodtagere, men også studerende, efterlønnere, selvstændige og dimittender, der vil have et sikkerhedsnet, som er helt i top.

Oprindeligt hed Min A-kasse STA (”Statstjenestemændenes og Telefonstandens A-kasse”), men skiftede navn i 2010, og er efterfølgende fusioneret med en række andre a-kasser, heriblandt PROSA og Business Danmarks A-kasse, for at nævne nogle få.

Min A-kasse anser sig selv som en visionær a-kasse, som gerne går ind i debatter om ledighed, men hvis første og vigtigste prioritet er det individuelle medlem, og hvordan de bedst muligt kan hjælpes. Med 117 ansatte og kontorer seks forskellige byer, er der masser af hjælp at finde.

Min A-kasses historie

STA trådte sine første skridt på Lolland-Falster og blev statsanerkendt for over hundrede år siden, nemlig d. 1. november i 1914.

Som det oprindelige navn antyder, var a-kassen tiltænkt statslige tjenestemænd, men har nu længe været tværfaglig. Det vil sige, at Min A-kasse i dag byder alle lønmodtagere velkomne, uanset typen af deres tidligere job eller uddannelse.

Min Akasse

Dét kan Min A-kasse gøre for dig

Den tværfaglige a-kasse Min A-kasse kan, som alle andre a-kasser, hjælpe dig, når du bliver arbejdsløs, og hjælpe dig med at komme videre og ud på arbejdsmarkedet igen. Men Min A-kasse kan også hjælpe dig med at udvikle dine evner, blandt andet gennem forskellige kurser.

Min A-kasse har været i hastig vækst over det sidste århundrede, og i dag har a-kassen cirka 91.000 medlemmer. Takket være et samarbejde med 14 forskellige faglige organisationer og årevis af erfaring, er de kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig videre.

Min A-kasse er desuden åben for alle i alle arbejdslivets stadier. Uanset om du er studerende, nyligt dimittend, på efterløn eller driver din egen virksomhed, kan a-kassen hjælpe dig med at få styr på alt det usikre og uhyggelige.

Selvbetjening

Du behøver ikke vente over telefonen i timevis eller køre langt, for at komme i kontakt med Min A-kasse. Via a-kassens selvbetjening kan du kommunikere med en medarbejder gennem sikker, skriftlig kommunikation. I selvbetjeningen kan du se din post fra a-kassen, skrive din dem og udfylde diverse blanketter.

Kontakt til Min A-kasse foregår for medlemmer gennem deres egen selvbetjening eller telefonisk. Du kan godt finde Min A-kasse serviceforbundet, men som medlem er det nemmest gennem a-kassens egen side.

Dét synes Min A-kasse gør livet lidt lettere for dig.

Rådgivning

Hos Min A-kasse kan du ikke bare blive hjulpet videre i job – du kan også få rådgivning til, om du er på den rette karrierevej, om du skal overveje efterløn, eller om du har brug for nogle andre udfordringer. De dygtige karriere- og jobrådgivere kan vejlede dig, så du kan havne i en stilling og på en arbejdsplads, du er glad for.

Karrierevejledning og jobrådgivning er gratis hos Min A-kasse, hvor du kan få en samtale om dine ønsker, kompetencer og nuværende situation. Det er en prioritet hos Min A-kasse, at der kommunikeres på et personligt niveau i øjenhøjde, så alle kan få den bedst mulige vejledning.

Selvstændig hos Min A-kasse

Min A-kasse kan også hjælpe selvstændige. Hvad end du tumler med usikre tider eller vil have forsikring, hvis det utænkelige skulle ske, vil du få de samme muligheder og tilbud tilgængelige som et hvilket som helst andet medlem.

Selvstændige får også mulighed for dagpenge hos Min A-kasse, og du kan endda få gode råd til, hvordan din virksomhed bliver en succes – uanset om det er en hoved- eller bibeskæftigelse. Du kan læse mere på Min A-kasses egen hjemmeside.

Hvis du er i tvivl om, om Min A-kasse er egnet til dig og din selvstændige virksomhed, så kontakt dem og hør mere.

Min A-kasse

Kurser og workshops med Min A-kasse

Min A-kasse tilbyder dig ikke bare rådgivning, men også adgang til kurser, events, workshops, foredrag og mere. Gennem a-kassen kan du lære mere indenfor det område, du er interesseret i eller halter ved, og du kan få ekstra støtte til at udvikle dig til en mere værdifuld og eftertragtet ansat.

Det vil altså sige, at du hos Min A-kasse får meget mere hjælp end samtaler. A-kassen tilbyder både fysiske og digitale workshops og kurser, så du kan deltage uanset hvor eller hvem du er.

Dét er en særlig fordel for studerende og dimittender, der skal lære at begå sig på arbejdsmarkedet. Min A-kasse dækker dig, hvor du mangler, så du kan lære og vokse, inden opgaverne bliver stillet. I stedet for bare at formidle og holde din hånd, hjælper Min A-kasse dig videre, så din tid som arbejdsløs ikke er spildt.

Hos Min A-kasse får du meget mere end bare en a-kasse: Du får værktøjerne til succes!

Min A-kasse dagpenge

Hos Min A-kasse er der rig mulighed for dagpenge, og ligesom med så meget andet, afhænger det meget af din unikke situation.

Min A-kasse giver dig mulighed for at få udbetalt dagpenge, hvis du er ledig i en periode. Der er dog nogle regler, du skal være klar over, og de kan variere en smule, hvis du har en bestemt bopæl. Du bliver dagpengeberettiget hos Min A-kasse, hvis du

  • Er ledig
  • Har dagpengeret*
  • Kan stå til arbejdsmarkedets rådighed (altså er registreret som jobsøgende og søger nyt arbejde)
  • Som fuldtidsforsikret kan tage 37 timers arbejde om ugen eller deltidsforsikret kan tage 30 timer

Der er utrolig mange andre regler om dagpenge, lige fra optjente feriedagpenge til dagpenge som nyuddannet. Ved at søge efter Min A-kasse dagpenge kan du lære om det hele, og du kan også blive klogere på bl.a. dagpengesats.

Din unikke situation påvirker dit forhold til dagpenge. Lær mere om Min A-kasse dagpenge på Min A-kasses hjemmeside.

*Dagpengeret hos Min A-kasse vil sige, at du har været medlem i minimum ét år og har opfyldt et beskæftigelses- eller indkomstkrav, eller hvis du har været optaget som dimittend fra en kompetencegivende uddannelse fastlagt til 18 måneder.

Sygdom

Alle kan blive ramt af sygdom. Hvad end det er et kortere eller længerevarende forløb, kan Min A-kasse støtte dig gennem det.

På a-kassens hjemmeside kan du nemt læse om alle de forskellige sygdomsrelaterede situationer, der kan påvirke dig eller kendetegne din nuværende situation, og læse om, hvad de kan gøre for dig.

Hvis du er på dagpenge hos Min A-kasse og bliver syg, vil du få udbetalt dagpenge de første 14 dage af dit sygdomsforløb. Er der tale om et længerevarende eller mere alvorligt forløb, kan du altid kontakte a-kassen og høre mere om, hvad der kan gøres i din unikke situation.

Anerkendelse af Min A-kasse

Min A-kasse har fået flere priser og anerkendelser for sit forhold til kunderne. Arbejdsdirektoratets benchmarking af danske a-kasser bedømte i 2009 Min A-kasse til at være den a-kasse, der havde den største tilfredshed blandt sine kunder – ligesom den blev i 2007 og 2005, dog før navneskiftet.

Arbejdsdirektoratets målinger af a-kasser er i dag ophørt, og TrustPilot er nu ét af de bedste steder at se mod, for at finde ud af, hvordan kundetilfredsheden hos forskellige a-kasser er.

TrustPilot er en anmelderplatform, hvor almindelige borgere kan bedømme firmaer, de har erfaring med. Min A-kasse er på siden en verificeret virksomhed, hvilket vil sige, du ikke er i tvivl om, om du har fået fat i den rigtige profil.

Her har a-kassen fået over 1.400 anmeldelser, og i alt har virksomheden en flot score på 4,3 stjerner, hvilket sætter den i kategorien Fremragende. 59% af alle anmeldelserne er på 5 stjerner, efterfulgt af 17% på 4.

Interesse i Min A-kasse

Min A-kasse er en a-kasse med lave priser og en høj tilfredshed blandt medlemmerne. Det er én af landets billigste a-kasser, men også én af dem, der vurderes højest af kunder.

Hvis du er interesseret i Min A-kasse, kan du læse mere om dem på deres side. Kontakt Min A-kasse for at få uddybende svar og et uforpligtende tilbud, så du kan få tid til at overveje, om det er a-kassen for både dit arbejdsliv og din økonomi.

Når du skal vælge en a-kasse, skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Min A-kasse kan hjælpe dig med alt det, du har brug for, og bygger på over et århundredes firmaerfaring. Med den store kundetilfredshed som bevis, er der ikke meget, der taler imod Min A-kasse.

Skift til Min A-kasse

 

SE ALLE A-KASSER