FTFa a-kasse – Her får du al den hjælp du har brug for i en meget billig a-kasse.

 

ftfa a-kasse
4.6
A-kasse
472 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.

 

FTFa a-kasse – hvad er det?

FTFa blev grundlagt i 1976, og var den gang under navnet ”Funktionærenes og Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse”. Den velkendte A-kasse er en af Danmarks største og har over 140.000 medlemmer. – den succes bygger på en kombination af økonomisk sikkerhed samt rådgivning, for det enkelte medlem. FTF samarbejder med ca. 60 faglige organisationer og kan derfor tilbyde faglig rådgivning inden for de fleste arbejdsområder.

FTFa’s hovedkontor ligger i København, og har derudover afdelinger i Odense, Aarhus og Aalborg – hvor der disse steder er over 170 ansatte. Alle medarbejdere arbejder med en stor arbejdsglæde og professionalisme, samt stræber efter at give medlemmet den hurtigste hjælp, til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Hvad står FTFa for?

FTFa er en velkendt akronym i Danmark, der repræsenterer en betroet a-kasse og fagforening. Men hvilken betydning ligger bag disse fire bogstaver, FTFa?

FTFa står for “Forsikring & Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse”. Denne dynamiske organisation er dedikeret til at beskytte og fremme interesserne for sine medlemmer på arbejdsmarkedet.

Kernen i FTFa’s arbejde er at skabe sikkerhed for medlemmerne gennem dagpenge og efterlønsordninger. De tjener som en sikkerhedsventil, der giver økonomisk støtte og stabilitet i tilfælde af arbejdsløshed.

Men FTFa går langt ud over bare at være en a-kasse. De tilbyder en bred vifte af karriereressourcer og støtte, fra karrierevejledning og -udvikling til kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Det overordnede formål med FTFa er at give medlemmerne et fundament af sikkerhed og at være en troværdig partner på rejsen gennem arbejdslivet. Så FTFa handler ikke kun om arbejdsløshedsforsikring. Det handler om at styrke og støtte den enkelte på deres karrierevej og sikre økonomisk tryghed undervejs.

 

Hvorfor vælge FTFa – som så mange andre?

Der er mange grunde til at gøre det samme som over 140.000 andre danskere har gjort. A-kassen er en af de billigste og mest effektive, som bliver tilbudt. Vi har kort håndplukket nogle af hovedgrundene, til at så mange vælger FTFa;

 

  • FTFa er en af de Danmarks billigste a-kasser, og grunden til dette er de mange medlemmer. Når så mange deler om omkostningerne ved at have en a-kasse, så kan prisen sættes ned. Bl.a. er kontingentet lavt.

 

  • En attraktiv lønsikring, der giver en ekstra økonomisk sikkerhed, mens man er ledig. Denne er meget populær, da man samlet set kan få hele 49.600 kroner udbetalt om måneden.

 

  • Der bliver prioriteret højt på rådgivningen, og derfor kan a-kassen hjælpe så mange. Bl.a. bliver selvstændige rådgivet omkring regler med deres fagområder, samt lovgivningen ved et længerevarende sygdomsforløb.

 

  • FTFa har åbnet for stor set alle, nemlig for studerende, nyuddannet, lønmodtagere og selvstændige. A-kassen har over 170 medarbejdere, og kan derved give en ekstraordinær god service til hver enkelt medlem.

 

 

Hvem kan blive medlem?

 

FTFa har over 170 medarbejdere fordelt over hele landet, og kan derfor tilbyde de fleste et medlemskab;

 

  1. Som studerende har man mulighed for at blive medlem helt gratis. FTFa kan hjælpe med en masse ting, derved er der mange fordele ved at være medlem. En super skarp ansøgning, samt brillant personlig rådgivning til at søge dit arbejde og/eller få lavet et bredt CV er nogle af fordelene. Den mest populære fordel er uden tvivl retten til dagpenge, når dit studie er afsluttet.

 

  1. Er man nyuddannet har du også muligheden for at blive medlem. – på den ene betingelse, at man, senest fjorten dagen inden sit studies afslutning, har meldt sig ind i FTFa. En af fordelene er bl.a. at du kan få et større netværk, ved at deltage til netværksmøder. Derudover bliver der stillet en billig a-kasse til rådighed, hvor du efter din eksamen kan få udbetalt dagpenge.

 

  1. Som lønmodtager kan der også være fordele ved at være medlem, man behøver nemlig ikke at være ledig, før det er aktuelt at være medlem. FTFa tilbyder rådgivning om job-og karrieremuligheder, og kan ved et jobskifte tilbyde hjælp.

 

  1. FTFa tilbyder selvstændige en a-kasse, hvor man inden sin indmelding grundigt bliver sat ind i regler og betingelser, i forhold til en a-kasse for selvstændige. Hvis et ønske om at blive selvstændig er aktuelt, så kan en snak med a-kassen vurdere dine muligheder og derved give rådgivning. Derudover er lønsikring også en velkendt fordel.

 

ftfa

Besøg FTFa her

Annonce

 

Arbejde i udlandet

FTFa ser arbejde i udlandet som en god ting, da man kan få en masse arbejdserfaring – samt træne sine sprogkundskaber. Derfor tilbydes der gode muligheder, for at tage til udlandet og arbejde. Reglerne for dagpenge, efterløn osv. Er dog forskellige fra land til land, dette skal man være opmærksom på før ud/hjemrejsen.

Som medlem bør man kontakte FTFa før sin ud/hjemrejse, så man er sikret, at man gør det helt rigtigt ift. alle reglerne. Der er selvfølgelig grænser for hvor længe ens ophold i udelandet må være (ret. uden for Danmark, EU/EØS eller Schweiz) – hvis dagpenge skal være tilgængelig når man er hjemme.

 

Relaterede emner:

Det Faglige Hus

ASE

Krifa

 

FTFa dagpenge

FTFa er en dansk a-kasse og fagforening, der leverer dagpenge og støtte til professionelle inden for mange forskellige brancher. At være medlem af FTFa og være dækket af deres dagpengeordning giver en sikkerhedsnet, hvis du skulle miste dit job.

Dagpenge fra FTFa kan give dig en økonomisk stødpude, mens du søger efter et nyt job. Beløbet du modtager afhænger af flere faktorer, herunder din tidligere indkomst og din arbejdsstatus. For at være berettiget til dagpenge, skal du opfylde en række betingelser, herunder at være til rådighed for arbejdsmarkedet.

Ud over dagpenge tilbyder FTFa også en række andre services, herunder karriererådgivning, kurser og seminarer, der kan hjælpe dig med at forbedre dine jobmuligheder og komme tilbage på arbejdsmarkedet hurtigere.

FTFa er mere end bare en dagpengekasse; de er en partner i din karriere. Uanset om du er i arbejde, mellem job, selvstændig, studerende eller på orlov, kan FTFa tilbyde værdifuld støtte og vejledning. Med deres dagpengeordning kan du navigere i arbejdslivet med større sikkerhed og ro i sindet.

 

FTFa efterløn

FTFa, en dansk a-kasse og fagforening, tilbyder også en efterlønsordning, der kan sikre dig økonomisk, når du nærmer dig pensionsalderen, men ønsker at trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet tidligere.

Efterløn fra FTFa giver dig mulighed for at stoppe arbejdet før den officielle pensionsalder. Det er en fleksibel ordning, der lader dig vælge, hvornår og hvordan du vil trække dig tilbage.

For at være berettiget til efterløn skal du være medlem af FTFa’s a-kasse og have betalt til efterlønsordningen i et bestemt antal år. Du skal også opfylde visse alders- og bopælskrav.

FTFa’s efterløn er designet til at give dig økonomisk sikkerhed og frihed til at nyde dine senere år, som du ønsker. Du kan vælge at arbejde på deltid, frivilligt arbejde, bruge tid på hobbies, eller bare slappe af og nyde livet.

FTFa er der for at støtte dig gennem alle faser af dit arbejdsliv, inklusiv når du er klar til at sige farvel til arbejdsmarkedet. Med deres efterlønsordning kan du se frem til en tryg og behagelig tilbagetrækning.

 

Anmeldelser Trustpilot & Google

Trustpilot anmeldelse 4.2/5 – Vurderet af over 1.550 kunder
Google anmeldelser 2.9/5 – Bedømt af over 38 forbrugere

 

FTFa kundeservice kontakt adresse & åbningstider

Adresse: Snorresgade 15, 2300 København S.
Hovedkontor København S – Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved
Hjemmeside: Besøg her
CVR nr. 55664528
Mail: Brug kontaktformular eller chat på hjemmesiden.
Tlf: +45 70 13 13 12
Åbningstider: Mandag – fredag: 8-18, weekend lukket.

 

ftfa a-kasse

 

SE ALLE A-KASSER