FTFa – Her får du al den hjælp du har brug for i en meget billig a-kasse.

 

5/5

A-kasse

468,- kr./md.

 Fagforening

Nej

Gælder

Alle

Annonce

Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg,Odense C,Kolding,Næstved

FTFa – hvad er det?

FTFa blev grundlagt i 1976, og var den gang under navnet ”Funktionærenes og Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse”. Den velkendte A-kasse er en af Danmarks største og har over 140.000 medlemmer. – den succes bygger på en kombination af økonomisk sikkerhed samt rådgivning, for det enkelte medlem. FTF samarbejder med ca. 60 faglige organisationer og kan derfor tilbyde faglig rådgivning inden for de fleste arbejdsområder.

 

FTFa’s hovedkontor ligger i København, og har derudover afdelinger i Odense, Aarhus og Aalborg – hvor der disse steder er over 170 ansatte. Alle medarbejdere arbejder med en stor arbejdsglæde og professionalisme, samt stræber efter at give medlemmet den hurtigste hjælp, til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

 

Hvorfor vælge FTFa – som så mange andre?

Der er mange grunde til at gøre det samme som over 140.000 andre danskere har gjort. A-kassen er en af de billigste og mest effektive, som bliver tilbudt. Vi har kort håndplukket nogle af hovedgrundene, til at så mange vælger FTFa;

 

  • FTFa er en af de Danmarks billigste a-kasser, og grunden til dette er de mange medlemmer. Når så mange deler om omkostningerne ved at have en a-kasse, så kan prisen sættes ned. Bl.a. er kontingentet lavt.

 

  • En attraktiv lønsikring, der giver en ekstra økonomisk sikkerhed, mens man er ledig. Denne er meget populær, da man samlet set kan få hele 49.600 kroner udbetalt om måneden.

 

  • Der bliver prioriteret højt på rådgivningen, og derfor kan a-kassen hjælpe så mange. Bl.a. bliver selvstændige rådgivet omkring regler med deres fagområder, samt lovgivningen ved et længerevarende sygdomsforløb.

 

  • FTFa har åbnet for stor set alle, nemlig for studerende, nyuddannet, lønmodtagere og selvstændige. A-kassen har over 170 medarbejdere, og kan derved give en ekstraordinær god service til hver enkelt medlem.

 

 

Hvem kan blive medlem?

 

FTFa har over 170 medarbejdere fordelt over hele landet, og kan derfor tilbyde de fleste et medlemskab;

 

  1. Som studerende har man mulighed for at blive medlem helt gratis. FTFa kan hjælpe med en masse ting, derved er der mange fordele ved at være medlem. En super skarp ansøgning, samt brillant personlig rådgivning til at søge dit arbejde og/eller få lavet et bredt CV er nogle af fordelene. Den mest populære fordel er uden tvivl retten til dagpenge, når dit studie er afsluttet.

 

  1. Er man nyuddannet har du også muligheden for at blive medlem. – på den ene betingelse, at man, senest fjorten dagen inden sit studies afslutning, har meldt sig ind i FTFa. En af fordelene er bl.a. at du kan få et større netværk, ved at deltage til netværksmøder. Derudover bliver der stillet en billig a-kasse til rådighed, hvor du efter din eksamen kan få udbetalt dagpenge.

 

  1. Som lønmodtager kan der også være fordele ved at være medlem, man behøver nemlig ikke at være ledig, før det er aktuelt at være medlem. FTFa tilbyder rådgivning om job-og karrieremuligheder, og kan ved et jobskifte tilbyde hjælp.

 

  1. FTFa tilbyder selvstændige en a-kasse, hvor man inden sin indmelding grundigt bliver sat ind i regler og betingelser, i forhold til en a-kasse for selvstændige. Hvis et ønske om at blive selvstændig er aktuelt, så kan en snak med a-kassen vurdere dine muligheder og derved give rådgivning. Derudover er lønsikring også en velkendt fordel.

 

ftfa

Besøg FTFa her

Annonce

 

Arbejde i udlandet

FTFa ser arbejde i udlandet som en god ting, da man kan få en masse arbejdserfaring – samt træne sine sprogkundskaber. Derfor tilbydes der gode muligheder, for at tage til udlandet og arbejde. Reglerne for dagpenge, efterløn osv. Er dog forskellige fra land til land, dette skal man være opmærksom på før ud/hjemrejsen.

 

Som medlem bør man kontakte FTFa før sin ud/hjemrejse, så man er sikret, at man gør det helt rigtigt ift. alle reglerne. Der er selvfølgelig grænser for hvor længe ens ophold i udelandet må være (ret. uden for Danmark, EU/EØS eller Schweiz) – hvis dagpenge skal være tilgængelig når man er hjemme.

 

Relaterede emner:

Det Faglige Hus

ASE

Krifa

 

 

Anmeldelser Trustpilot & Google

Trustpilot anmeldelse 4.2/5 – Vurderet af over 1.550 kunder
Google anmeldelser 2.9/5 – Bedømt af over 38 forbrugere

 

FTFa kundeservice kontakt adresse & åbningstider

Adresse: Snorresgade 15, 2300 København S.
Hovedkontor København S – Afdelinger Aarhus C, Aalborg,Odense C,Kolding,Næstved
Hjemmeside: Besøg her
CVR nr. 55664528
Mail: Brug kontaktformular eller chat på hjemmesiden.
Tlf: +45 70 13 13 12
Åbningstider: Mandag – fredag: 8-18, weekend lukket.

 

ftfa a-kasse

 

SE ALLE A-KASSER