Lederne fagforening – fagforbund og a-kasse.

4.5/5

A-kasse

480,- kr./md.

Fagforening

199,- kr./md.

 Gælder

Ledere

Annonce

Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg,Herning,Århus V,Kolding,Roskilde

 

Hvem kan blive medlem af Lederne

Lederne har mere end 110.000 medlemmer i deres fagforbund og a-kasse. Det er primært Ledere, funktionærer & selvstændige.

 

De har hovedkontor i København og 19 afdelinger i hele Danmark.

 

Her på siden finder du:

 

 • Priser på et medlemskab hos Lederne fagforening
 • Hvem der kan optages i Lederne
 • Lederne på Trustpilot
 • Adresse og kontaktoplysninger
 • Fordelagtige tilbud på dine forsikringer.
 • Pensionsordning som tilbydes igennem PFA
 • Tilbud på lønsikring
 • Du tilbydes uddannelser, kurser og arrangementer
 • Deltage i konkurrencer om sommerhus ophold
 • Rådgivning om din karriere
 • Mange medlemsfordele

 

 

Værd at vide om interesseorganisationen Lederne

Lederne er navnet på den faglige organisation, som organiserer medlemmer, der arbejder på ledelsesniveau. Interesseorganisationen er den eneste i Danmark, som specialiserer sig i medlemmer på ledelsesniveauer. Lederne har cirka 108.000 medlemmer på landsplan.

 

Tryghed og kundefokus er i blandt de toneangivende værdier i organisationen.

 

Geografisk er organisationen repræsenteret i hele Danmark, da den har 20 lokalafdelinger fordelt i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

 

Interesseorganisationen har medlemmer med mange forskellige stillingsbetegnelser på lederniveau.

 

 

Hvad kan Lederne tilbyde?

Som leder kan der være forskellige forsikringer eller økonomiske trygheder, du har brug for i forbindelse med dit karriereforløb og arbejdsliv.

 

Lederne tilbyder forskellige produkter til deres medlemmer:

 

 • A-kasse
 • Faglig organisation med personlig rådgivning
 • Lønsikring
 • Pension

 

lederne logo

Besøg Lederne her

Annonce

 

Det vil have stor betydning for dig som arbejdstager på lederniveau at være sikret økonomisk i tilfælde af arbejdsløshed. Denne sikring kan du opnå med et a-kasse medlemsskab.

 

Lederne sørger for at rådgive dig godt på vej videre i dit karriere forløb, hvor du får mulighed for at målrette dine jobansøgninger gennem personlig rådgivning. Som medlem af organisationens a-kasse kan du frit vælge imellem en række tilbud, som kan hjælpe dig videre til dit næste lederjob eller drømmejob. Du får sparring på både ansøgninger og CV, så du får de bedste og største ansættelseschancer.

 

Som medlem hos den faglige organisation får du værdifuld sparring på dit aktuelle ansættelsesforhold samt på dine fremtidige ansættelser. Her kan de kompetente rådgivere i organisationen hjælpe dig med afklaring på karrierespørgsmål eller spørgsmål i relation til udfordringer i forbindelse med din ansættelse.

 

Lønsikring er for dig, som ønsker en tillægsforsikring, der giver dig en god, økonomisk sikring i forbindelse med ledighed. Denne fungerer som et supplement til dagpenge, og den vil være mulig at tegne, når du både er medlem af den faglige organisation samt a-kassen.

 

Hvem kan blive medlem af Lederne?

Som navnet indikerer, er Lederne for de erhvervsfolk, som fungerer på lederniveauer. Det kan være indenfor mange forskellige brancher. Derudover vil det være muligt for såkaldt ”betroede medarbejdere” at blive medlem af a-kassen og den faglige organisation. Dette vil være ansatte, som kan have delfunktioner eller arbejdsopgaver, som lægger sig op ad en leders funktioner.

 

Det er altid en god idé at være medlem af en a-kasse og fagforening, som relaterer sig til ens jobfunktion og uddannelsesbaggrund. På dén måde kan du opnå de største fordele til gavn for dig både karrieremæssigt og økonomisk.

 

Lederne er for dig, som har én af følgende stillingsbetegnelser:

 

 • Chef eller leder (enten med eller uden personaleansvar)
 • Projektansvarlig
 • Betroet medarbejde med særlig ansvar
 • Medejer af en virksomhed.

 

Du kan vælge at være medlem af enten a-kassen, den faglige organisation eller dem begge.

 

Når du vælger et kombineret medlemskab, får du flest mulige fordele.

 

Du vil blandt andet kunne tegne en lønsikring, og du får ikke mindst adgang til et fagligt netværk for ledere, som du kan få gavn af både personligt og professionelt.

 

Der er over 100.000 medlemmer ansat i Lederne, som samlet repræsenterer mere end 10.000 forskellige stillinger og faglige betegnelser.

 

 

Hvordan ansøger jeg om medlemskab?

Det er muligt at ansøge om medlemskab fra Ledernes hjemmeside, hvor du skal udfylde en ansøgningsformular. I forbindelse med udfyldelse af denne skal du oplyse, om du ønsker et delt eller et kombineret medlemskab.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt organisationen er den rette for dig, kan du uforpligtende kontakte Lederne fra hjemmesiden ved at udfylde en kontaktformular. Herefter vil du blive kontaktet af én af organisationens ansatte.

 

Der findes 3 former for medlemskaber – hhv. organisation, organisation inklusiv a-kasse samt organisation inklusive a-kasse og efterlønsordning.

 

Når du ansøger, skal du angive din organisation, samt hvilket medlemskab du ønsker. Herefter kan du få oplyst den konkrete kontingentpris for dit vedkommende.

 

Når du er medlem, kan du benytte dig af en lang række fordele, som kan komme dig til gode i dit arbejdsliv. Et erhvervsliv byder på både udfordrende og uforudsigelige situationer, hvor du har brug for professionel sparring fra fagfolk, som har indgående kendskab til juridiske vilkår og regler.

 

Som medlem kan du få nyttig hjælp og rådgivning på emner såsom stressforebyggelse hos såvel dig selv som dine medarbejdere.

 

Derudover kan du få hjælp af Ledernes jurister og konsulenter, som kan tilbyde dig løntjek.

 

Som medlem bliver du tilknyttet den lokalafdeling, som ligger tættest på dig og din bopæl.

 

Hos Lederne kan du få personlig rådgivning, uanset om du er i arbejde, om du er ledig, om du er blevet sagt op, eller om du står overfor at skulle på efterløn.

 

Relaterede emner:

 

Det faglige Hus

Krifa

ASE

 

 

Trustpilot og Google anmeldelser

Lederne har en Trustpilot anmeldelse på 4.2/5 – Vurderet af over 380 kunder

Google vurdering 3.6/5

 

 

Lederne kundeinformation

Adresse: Vermlandsgade 65, 2300 København
Hovedkontor i København S – Afdelinger i Ålborg,Herning,Århus V,Kolding,Roskilde
CVR nummer: 56995811
Hjemmeside: Besøg Lederne her
Mail: Brug kontaktformular på hjemmesiden
Tlf: +45 32 83 32 83
Åbningstider: Mandag – fredag: 8-16, lørdag/søndag lukket.

 

lederne

 

SE ALLE A-KASSER