Forsikringsselskaber har fået et uheldigt ry for at være sleske og utroværdige. Det er de irriterende typer, som ringer på alle de forkerte tidspunkter kun for udpenslende at beskrive hele deres tilbud på nær alt det med småt.

 

Det er en uheldig udvikling, da det nok er de færreste, der ville undvære deres forsikringer. Vores forsikringer sikrer økonomisk tryghed i hverdagen. De sørger for beskyttelse og tryghed, når vi har mest brug for det.

 

Sådan får du gode og troværdige forsikringer

 

Det er trods alt nogle af vores kæreste ejendele og bekendtskaber, som vi sørger for er forsikrede, så hvis vi havde et bedre forhold til vores forsikringsselskab, ville det gavne begge parter. Et godt forhold til sit forsikringsselskab kan heldigvis godt opnås.

 

Meget af mistilliden til forsikringsselskaber grunder nemlig ganske enkelt i uvidenhed. Vi ved dybest set ikke rigtig, hvad vores månedlige betalinger egentlig går til, eller hvad alle de mærkelige fagtermer egentlig betyder.

 

Det er ikke nødvendigvis en pligt at skulle forstå sine forsikringer i dybden, men man gør faktisk sig selv en tjeneste ved i det mindste at have en grundforståelse. På den måde er det nemlig langt nemmere at forhandle med forsikringsselskaberne, eller gennemskue hvorvidt man har fået et godt tilbud.

 

Se disse forsikringstilbud.

 

 

 

  • Undo Kundeservice kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider

Undo Forsikring

 

 

Bestil din nye forsikring fra Undo forsikring over din APP.

 

 

 

 

 

 

Priserne på bilforsikring starter fra 3.300 kr. pr. år eller 316 kr. pr. måned

 

 

 

 

 

 

Lige nu kan du få et godt tilbud på hundeforsikring fra Alka.

 

 

 

 

 

 

Få et samlet tilbud på dine forsikringer hos Topdanmark.

 

 

 

 

 

 

 

FDM forsikring tilbyder alle former forsikring.

 

 

 

 

 

 

 

Hos Nem forsikring får du svar med det samme.

 

 

 

 

 

 

Codan forsikring tilbyder forsikringer til både privatpersoner og erhverv.

 

 

 

 

 

 

IF Forsikring tilbyder alle typer forsikringer du kunne ønske dig.

 

 

 

  • gf forsikring logo

GF Forsikring

 

 

 

 

Hos GF Forsikring handler det om overskud til dig som kunde.

 

 

 

 

 

Hos Købstædernes Forsikring kan du nemlig være sikker på, at du får ydet en god service.

 

 

 

 

 

Se om du kan skifte til IDA.

 

 

 

 

 

 

Hos Runa forsikringer har du mulighed for store rabatter og fordele.

 

 

 

 

Her får du store rabatter og hurtigt hjælp 24/7 hvis du er ude for uheld.

 

 

 

 

 

 

Få en af Danmarks bedste forsikringer, baseret på brugernes vurdering.

 

 

 

 

 

 

 

Skal du have forsikring igennem Mondux, så får du en forsikring igennem Gjensidige forsikring.

 

 

 

 

Få rabat når du bestiller dine forsikringer online hos Gjensidige.

 

 

 

 

Forsikring for de udvalgte. Få de bedste priser.

 

 

 

 

Få priser som du ikke får andre steder.

 

 

 

 

 

Få en forsikring med den bedste dækning og fordelagtige priser med rabatter.

 

 

 

 

 

Bliv forsikret både som privatkunde og erhvervskunde.

 

 

  • samlino

 Samlino bilforsikring

 

 

Sammenlign bilforsikringer og spar mange penge om året hos Samlino.

 

 

 

 

forsikringer

 

Få Flypenge kompensation ved forsinkede fly

 

  • Flyhjælp.dk – Forsinket fly? Flyhjælp henter dine penge hjem!
  • Flyforsinkelse.dk – Du kan få op til 4.500 kr. i erstatning ved flyforsinkelser
  • Flypenge.dk – få erstatning, hvis dit fly har været forsinket, overbooket eller aflyst.
  • Dansk Rejsehjælp – Forsinket fly? Få op til 4.500 kr. i erstatning – uden forsikring
  • easydelay – Køb din easydelay forsikring nu.

 

Forstå din forsikring

Grundideen bag et forsikringsselskab er, at du månedligt, per kvartal eller årligt betaler dem for at opretholde dine forsikringer på forskellige områder. Du kan få alt fra en livsforsikring til en indboforsikring til forsikring af dine kæledyr.

 

Til gengæld for dine betalinger, kan du være tryg i tanken om, at din bilforsikring dækker i tilfælde af et trafikuheld, eller at du ikke selv skal stå for erstatningen af dit indbo, hvis dit hus skulle brænde ned.

 

Et forsikringsselskab profiterer altså primært på alle de kunder, som har forsikringer, men som aldrig får brug for dem. Til gengæld kan de leve i den trygge tanke, at forsikringsselskabet er der, hvis de får brug for dem.

 

Bilforsikring

En anden kilde til mistillid i forsikringsverdenen er de mange nye ord, som bestemt ikke er inkluderet i lægmandens ordbog.

 

Tag bare bilforsikringen som eksempel. Den er lovpligtig for alle danske bilejere, så man på den måde er sikker på, at ingen står tilbage uden erstatning i et trafikuheld, som de ikke selv var skyld i. Alligevel er der utroligt mange ord, som man skal lære som ny bilejer, hvis man vil forstå den forsikring, som man tegner.

 

Den lovpligtige del af en bilforsikring kaldes en bilforsikring med ansvar. Den dækker udelukkende, hvis du igennem et trafikuheld er skyld i skade på andre mennesker eller objekter. Den dækker altså ikke skader på din egen bil.

 

Hvis du har købt en dyr bil, kan det derfor godt svare sig at supplere med en såkaldt kaskoforsikring. Den sørger for, at du også får erstatning for skader på din egen bil, og er ofte et krav, hvis du gerne vil tage et autolån.

 

I denne del af forsikringen finder du også selvrisiko. Det er den del af erstatningen, som du gerne selv betaler, hvis uheldet er ude. Jo højere din selvrisiko er, jo mindre skal du selvfølgelig betale månedligt.

 

Hos mange forsikringsselskaber findes der desuden et væld af tilvalgsordninger, som ikke nødvendigvis er essentielle som bilejer. De kan imidlertid være meget belejlige og skabe mere tryghed, når du endelig er på vejen.

 

Find det rette forsikringsselskab for dig

Af alle disse grunde er der altså mange komponenter i at finde den helt rigtige forsikringsløsning. Som illustreret ovenfor med bilforsikringen, handler det i høj grad om, hvad man selv har det godt med.

 

Hvis man er den fødte bilist, kan man måske godt leve med en højere selvrisiko. Det vigtigste er sådan set, at man kan stå inde for de forsikringer, man betaler for. Man skal ikke bare betale for ekstra forsikring, fordi man ikke forstår dem, eller fordi de var en del af en pakkeløsning. Så kan man altid finde et bedre tilbud andetsteds.

 

Man skal dog også passe på med at hoppe for meget fra det ene forsikringsselskab til det andet. Forsikringerne bliver nemlig ofte billigere, jo længere tid man er ved et selskab. På den måde kan man nemlig opbygge troværdighed og vise, at man er en god kunde.

 

I sidste ende handler det dog mest af alt om, at man er tryg og glad ved de forsikringer, man har.