Vær dækket ind af Codan forsikring

Det er en god ide at have sine forsikringer i orden. I tilfælde af at uheldet skulle være ude, så er du godt hjulpet. Man kan få temmelig store udskrivninger af mange grunde lige fra indbrud, vandskade til sygdom.

 

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring. 

 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt. 

 

 • Vælg forsikringstyper
 • Modtag 3 gratis tilbud
 • Vælg den bedste og billigste forsikring

 

Få dine 3 tilbud – klik her!

Annonce

 

Ved at have forsikringer, der dækker de forskellige områder som du måtte have behov for, så kan det give noget ro i hverdagen. Forhåbentlig får du aldrig brug for dem, men omvendt så er det rart at være på forkant og forebygge eventuelle uventede hændelser.

 

Hvad er Codan forsikring?

Codan forsikring tilbyder forsikringer til både privatpersoner og erhverv. I Danmark er de iblandt de tre største forsikringsselskaber og ligeledes en af de mest brugte ved valg af bilforsikring.

 

På nuværende tidspunkt bruger cirka 340.000 husstande og 50.000 virksomheder Codan.

 

Der er mange tilfredse kunder.

 

Codan har været igennem en del opkøb af andre selskaber, men i 2007 blev de overtaget af RSA Group, som førhen hed Royal & Sun Alliance. De har hovedsæde i København og beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere i Danmark og 3.400 i hele Norden.

 

Codan forsikring

 

Hvilke forsikringer tilbydes?

Nogle forsikringer er påkrævet f.eks. husforsikring hvis du ejer en bolig og en bilforsikring, hvis du ejer en bil. Se nærmere her, hvilke forsikringer der kan være med til at dække dine behov. Man kan tilvælge forskellige muligheder under nogle af forsikringerne.

 

 • Hus- og fritidsforsikring: Dækker din bolig eller fritidsbolig mod skader, som kan opstå mod det såsom vandskade. Graden af dækninger kan vælges.
 • Indboforsikring: Dækker dine eller din families private ting ved tyveri og skader. Ligeledes hvis du eller I kommer til at skade andres ting eller dem.
 • Bilforsikring: Består af en ansvarsforsikring, som er lovpligtig og af enten en delkasko eller kaskoforsikring. Hvis du imedens du kører, gør skade på andre og deres ting, så dækker ansvarsforsikringen dig og dine medpassagerer. Delkasko eller kaskoforsikring dækker skader på bilen i forskellige varianter alt efter om det er den ene eller den anden forsikring.
 • Ulykkesforsikring: En ulykkesforsikring kan være en økonomisk kæmpe hjælp, hvis du skulle komme ud for en ulykke.
 • Rejseforsikring: Hvis du og din husstand oplever sygdom i udlandet og har brug for behandling og transport hjem, så er I dækket. Jeres ting er også dækket.
 • Børneulykkesforsikring: Dækker dit barn eller børn, hvis de har været ude for en ulykke eller sygdom og får varige mèn.
 • Sundhedsforsikring: Har du udgifter til operation, undersøgelser og indlæggelse, så er du her dækket. Du får også hurtigere behandling.
 • Ejerskifteforsikring: Har du købt ny bolig og opdager skjulte skade og andre risikofyldte forhold i din bolig, så hjælper denne forsikring med disse udgifter.
 • Campingvognforsikring: En stor hjælp hvis der sker noget med din campingvogn og ejendele heri.
 • Bådforsikring: Oplever du et uheld i havnen eller på vandet med din båd, så er der her hjælp at hente.
 • Motorcykelforsikring: Her er du dækket ind, hvis du skulle komme ud for et uheld på din motorcykel og hvis der sker skade mod den.
 • Entrepriseforsikring: Skal du bygge, så dækker denne forsikring alle skader på byggeriet

 

Hvis en skade skulle opstå, så har Codan et solidt og kvalificeret netværk af udvalgte samarbejdspartnere, som består af diverse håndværkere, leverandører og værksteder.

 

Indhent et tilbud hos Codan og få indsigt i dine muligheder

Find ud af hvilke forsikringer du søger hos Codan og få en snak med en forsikringsagent – assurandør, som kan vejlede dig. Det kan foregå både over telefonen eller online. Med deres hjælp får du dækket dine behov bedst mulig. Ofte kan det betale sig at samle sine forsikringer et sted. Så får du en bedre pris.

 

Du kan også udfylde en forespørgsel på Codans hjemmeside, hvor du beskriver dine ønsker og behov. Herefter får du tilsendt et tilbud baseret på dine informationer, som du kan sidde i ro og mag at overveje. Her kan du nærlæse hvad forsikringerne dækker og deres vilkår.

 

Codan tilbyder hjælp hele døgnet, hvis du har behov for det. Det er også muligt at anmelde skader online og følge sin sag digitalt på alle tider af døgnet.

 

Relaterede emner:

 

Alka

Global Forsikring

Topdanmark

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Trustpilot 3.8/5 – Anmeldelse af over 5.980 kunder

Google anmeldelse 3.1/5 – Anmeldt af over 150 forbrugere

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Codan Forsikring A/S
CVR: 10529638
Hjemmeside: Besøg her
Adresse: Gl. Kongevej 60, 1790 København V
E-mail: codan@codan.dk
Tlf kundeservice: +45 78 79 45 32
Åbningstider kundeservice: Mandag – torsdag: kl. 8 -19, fredag 8 – 18, weekend lukket

 

SE ALLE FORSIKRINGSSELSKABER