Runa forsikring tilbyder nogle af de bedste forsikringer i Danmark.

Flere af deres forsikringer er kåret til bedst i test i Forbrugerrådet Tænk Penge.

 

runa forsikring

 

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring. 

 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt. 

 

  • Vælg forsikringstyper
  • Modtag 3 gratis tilbud
  • Vælg den bedste og billigste forsikring

 

Få dine 3 tilbud – klik her!

Annonce

 

Om Runa forsikring

Runa forsikring er en del af LB forsikring A/S

 

Bliv medlem hos Runa forsikring og tilslut dig 1500 tilfredse kunder, og vær med til at give flere flotte anmeldelser på Trustpilot.

 

De t er blandt andet indenfor disse forsikringstyper de er meget populære, indbo, ulykke, hus, rejse, studie og bilforsikring.

 

Når du er medlem her får du Loyalitets rabat, for at få denne rabat skal du mindst have haft din indboforsikring i 3 år. Denne rabat bliver udbetalt til din Nemkonto hvert år i december måned.

 

Relaterede forsikringer:

Global forsikring

IF

Alka

Bauta

 

Studieforsikring.

Når du er studerende får du rabat på din forsikring. Denne rabat ophører når du er færdig med din uddannelse. Det betyder at du skal betale mindre i selvrisiko i forhold til den almindelige pris på dine forsikringer. Desuden får du også rabat på selve prisen af din forsikring, dette gør det meget attraktivt for dig som ung at få en studieforsikring hos Runa forsikring.

 

Når du er ung og ikke har det store økonomiske overskud, så er det altid dejligt at have en studieforsikring i baghånden. Hvis du skulle være så uheldig at få ødelagt din nye Macbook eller ødelægger din nye smartphone. Så vil du let kunne anskaffe dig en ny uden at du skal ud og betale fuld pris for en ny.

 

Runa forsikring bil

Bilforsikring

Hvis du har en bilforsikring her så får har du skadesfri bilforsikring hvilket vil sige at du ikke stiger i pris hvis du kommer til at skade din bil i et uheld. Du får også fast pris ud fra hvor mange kilometer du kører om året, på denne måde ved du altid hvad prisen på din bilforsikring er.

Med Runa Forsikrings bilforsikring kan du køre trygt og bekymringsfrit, uanset om du tager den korte tur til supermarkedet eller den lange køretur på tværs af landet. Vi tilbyder en skræddersyet bilforsikring, hvor du har mulighed for at sammensætte en pakke, der matcher dine præcise behov – og altid til en konkurrencedygtig pris.

Sikkerhed på Alle Veje Vores bilforsikring inkluderer fri kilometer, så du aldrig skal tænke på, om du kører for meget. Uanset hvor mange ture du planlægger, er din bil dækket uden yderligere omkostninger. Det giver dig friheden til at udforske og nyde kørslen uden bekymringer om begrænsninger eller ekstra gebyrer.

Særlige Fordele for Elbiler Er din bil elektrisk? Ingen problem! Hos Runa Forsikring har vi udviklet særlige dækninger, der passer til elbilers unikke behov. Fra batteri og ladekabler til ladeboksen – din elbil er beskyttet med omfattende dækning, der sikrer, at du kan nyde godt af den grønne teknologi uden bekymring.

Lånebil og Førsteklasses Service Skulle uheldet være ude, og din bil lider skade, tilbyder vi en lånebil, mens din egen er på værksted. Dette gør, at du kan fortsætte din dagligdag uforstyrret, mens vi tager os af reparationerne. Vores forsikring er endvidere anbefalet af Forbrugerrådet Tænk, hvilket understreger vores engagement i at tilbyde førsteklasses dækning og service.

Beregn Din Pris Online Det har aldrig været nemmere at få en skræddersyet forsikring. Besøg vores hjemmeside, hvor du på få minutter kan beregne prisen på din nye bilforsikring. Med Runa Forsikring er du ikke bare godt kørende – du kører med tryghed.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot 4.1/5 – Anmeldelse af over 1.840 kunder

Google anmeldelse 4,1/5 – Anmeldt af over 40 forbrugere

 

Kundeservice kontakt adresse, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Runa forsikring (En del af LB Forsikring A/S )
Hjemmeside: Besøg her Runa Forsikring her
CVR nr: 16500836
Adresse: Farvergade 17, 1463 København K
Tlf Privat: +45 78 73 63 15
Kundeservice kontakt: Via kontaktformular eller Chat.
Åbningstider: Mandag – torsdag : kl. 8.30 -16, fredag kl. 10 – 16, weekend: Lukket

 

runa forsikring

 

SE ALLE FORSIKRINGSSELSKABER