Bauta forsikring – Her får du de bedste forsikringer.

Her kan du samle alle dine forsikringer og få den bedste dækning.

 

bauta forsikring

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring. 

 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt. 

 

  • Vælg forsikringstyper
  • Modtag 3 gratis tilbud
  • Vælg den bedste og billigste forsikring

 

Få dine 3 tilbud – klik her!

Annonce

 

Hvem er Bauta forsikring

Bauta Forsikring er en velkendt aktør på det danske forsikringsmarked, kendt for sit fokus på at tilbyde pålidelige og konkurrencedygtige forsikringsløsninger til en bred vifte af kunder. Som en del af LB Forsikring A/S, en af Danmarks førende forsikringsgrupper, drager Bauta Forsikring fordel af en stærk finansiel baggrund samt en omfattende forståelse af forsikringsbranchen. Denne tilknytning understøtter Bauta Forsikrings mission om at levere høj kvalitet og værdi til sine kunder gennem en række forsikringsprodukter, der dækker alt fra bil, hus, og indbo til personlige forsikringer.

Bauta Forsikrings tilgang til forsikring er karakteriseret ved en dyb forpligtelse til kundeservice og tilpasning af forsikringsløsninger til individuelle behov. De stræber efter at gøre forsikringsprocessen så enkel og forståelig som muligt for deres kunder, hvilket afspejles i deres klare kommunikation og brugervenlige services. Dette kundefokus sikrer, at Bauta Forsikring ikke blot opfylder, men overgår kundernes forventninger, hvilket cementerer deres position som en pålidelig og foretrukken forsikringspartner i Danmark.

Med sit ejerskab under LB Forsikring A/S, nyder Bauta Forsikring godt af stærke synergier og en bred ekspertise inden for forsikringsområdet, hvilket muliggør innovative løsninger og stærke forsikringsdækninger til fordel for deres kunder. Denne kombination af solid erfaring, kundecentreret tilgang og stærk markedsposition gør Bauta Forsikring til et selskab, der står stærkt på det danske forsikringsmarked.

 

Om Bauta forsikring

Bauta forsikring er en del af Lærerstandens Brandforsikring, de har også selskabet Runa forsikring under sig.

Når du skifter til Bauta forsikring får du et af de bedste forsikringsprodukter i Danmark. De har enormt flotte anmeldelser på Trustpilot, hvor deres brugere har givet dem de bedste anmeldelser man kunne ønske sig.

Både deres produkter og deres kundeservice får suveræn anmeldelse, så her er du sikker på at få et forsikringsselskab som vil kunne opfylde dine krav.

 

Indboforsikring

Når du tegner en indboforsikring hos Bauta forsikring, så er alle personer i husstanden dækket af din forsikring. Du kan få elektronikforsikring oveni din indboforsikring ved at tegne et tillægsprodukt der hedder indbo Plus. Det er rart at have en forsikring til elektronikken i hjemmet, da vi får flere elektriske produkter i hjemmet i de kommende år. Du er også dækket mod ID tyveri.

 

Hus forsikring

Med en husforsikring får du dækning til erstatning til nyværdi. Der er mulighed for at tegne udvidet vandskade dækning. Det er en forsikring du kan opbygge i moduler, alt efter hvilke krav du har til din forsikring.

 

Ulykkesforsikring

Her får du en forsikring der dækker tandskade hvis uheldet skulle ske. Du er også dækket hvis du kommer til skade når du dyrker sport. Du kan vælge om du vil være fritidsforsikret eller deltidsforsikret.

 

Der er 2 typer husforsikring.

 

  • Basis – Der dækker de mest basale behov, hvor man kan tilvælge moduler.
  • Hus Plus – Her er du dækket for det meste

 

 

Relaterede Forsikringsselskaber

 

Global forsikring

IF

Alka

Gjensidige

Anmeldelser af Bauta forsikring på Trustpilot

Trustpilot 4.4/5 – Anmeldelse af over 2.900 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Bauta forsikring er en del af LB Forsikring A/S (Lærerstandens Brandforsikring)
Hjemmeside: Besøg her
CVR nr: 16500836
Adresse: Farvergade 17, 1463 København K
Tlf nr: +45 78 74 73 95
Kundeservice kontakt: Via kontaktformular eller deres chat funktion.
Åbningstider: Mandag – torsdag : kl. 8.30 -16, fredag kl. 10 – 16, weekend: Lukket.

 

bauta forsikring

 

SE ALLE FORSIKRINGSSELSKABER