Gjensidige forsikring – Hvis du bestiller dine forsikringer online får du den billigste pris.

 

gjensidige forsikring

 

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring. 

 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt. 

 

  • Vælg forsikringstyper
  • Modtag 3 gratis tilbud
  • Vælg den bedste og billigste forsikring

 

Få dine 3 tilbud – klik her!

Annonce

 

Om Gjensidige forsikring 2024

Gjensidige har leveret forsikringer siden 1816. De startede i Danmark i 2006. I dag findes de i Skandinavien og Baltikum.

Der er over 4000 ansatte i virksomheden, de leverer også produkter indenfor bank og pension.

Hos Gjensidige får du altid en god pris på dine forsikringer. Det tager dig kun 2 minutter at udregne prisen på din nye forsikring online.

Her tilbydes du alle de forsikringer du har brug for som Bilforsikring, indbo, fritidshus, rejse, ulykke, dyre, ID tyveri og husforsikring.

 

Lovpligtig billig bilforsikring.

Når du har bil skal du altid have den lovpligtige ansvarsforsikring, så er du altid dækket hvis du skulle lave skader på andre med din bil.

Du kan også tegne en kaskoforsikring, så er du også forsikret hvis du ødelægger din egen bil.

Hvis du køber en ny bil på afbetaling, så er det et krav fra udlåner at du skal have kaskoforsikring på din bil.

 

Ulykkesforsikring.

Når du bestiller din ulykkesforsikring online hos Gjensidige, så får du ekstra rabat på prisen.

Dette er en af de bedste ulykkesforsikringer du kan få, og hvor dækningen giver dig sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Basisdækningen dækker det mest nødvendige du har brug for.

Er dette ikke nok kan du benytte de tilvalgs produkter der er til din ulykkesforsikring. Dette er uanset om du vil være ekstra godt dækket ved sygdom, eller om du bare har brug for en anden type forsikring end basisforsikringen.

 

Gjensidige sundhedsforsikring

Gjensidige sundhedsforsikring tilbyder en inkluderende og problemfri løsning for dem, der ønsker sikkerhed og hurtig adgang til sundhedstjenester, uden at skulle bekymre sig om tidligere sygdomshistorik og lange ventetider. Denne forsikring er designet med fokus på brugernes behov for fleksibilitet og hurtig hjælp, når det virkelig gælder.

En af de største fordele ved Gjensidige sundhedsforsikring er, at du ikke behøver at dokumentere din sygdomshistorik ved tilmelding. Dette gør det nemt og tilgængeligt for alle at få en forsikring, uanset tidligere sundhedstilstande. Det er en inklusiv tilgang, der sikrer, at flere mennesker kan få adgang til den nødvendige sundhedspleje uden diskrimination.

Hurtig sagsbehandling

Med Gjensidige er hurtig sagsbehandling en prioritet. Vi forstår, hvor vigtigt det er for vores kunder at få hurtig og effektiv behandling, og derfor sikrer vi sagsbehandling inden for kun 1-2 arbejdsdage. Denne hurtige respons tid minimerer ventetiden og stress ved sundhedsmæssige bekymringer, hvilket gør hele oplevelsen mere behagelig for forsikringstagerne.

En anden betydelig fordel er adgangen til privathospitaler og speciallægebehandling. Dette sikrer, at du får adgang til nogle af de bedste sundhedstjenester tilgængelige, med state-of-the-art faciliteter og højt kvalificerede speciallæger. Uanset om det er en kompleks operation eller specialiseret behandling, dækker Gjensidige dine behov og sikrer, at du får den bedste mulige pleje.

Gjensidige sundhedsforsikring er mere end bare en forsikring; det er en livslinje, der sikrer, at du og dine kære får nødvendig hjælp hurtigt og effektivt. Med denne forsikring kan du føle dig sikker i viden om, at din sundhed er i gode hænder.

 

Gjensidige ejerskifteforsikring

Gjensidige ejerskifteforsikring tilbyder en af Danmarks mest solide sikkerhedsnet, når du står over for at overtage et nyt hjem. Med en politik designet til at støtte dig fra det øjeblik, du vælger os, sikrer vi, at din overgang til dit nye hjem er så gnidningsløs som muligt – selv før du officielt overtager nøglerne.

Førsteklasses ejerskifteforsikring anerkendt af Ankenævnet For 12. år i træk har Ankenævnet anerkendt Gjensidiges ejerskifteforsikring som en af de bedste i Danmark. Dette er et bevis til den kvalitet og pålidelighed, som Gjensidige konsekvent leverer, og giver dig som boligkøber ekstra ro i sindet.

Ingen forbehold – Ren og klar dækning Gjensidiges tilgang til ejerskifteforsikring er enkel og direkte: Vi baserer vores vurdering udelukkende på din boligs tilstands- og el-installationsrapporter. Dette betyder, at du ikke støder på uventede forbehold eller eksklusioner, der kan komplicere din forsikringsdækning.

Statistikker taler for sig selv Imponerende 54 % af Gjensidiges kunder har behov for at gøre brug af deres ejerskifteforsikring inden for det første år af ejerskabet. Dette understreger vigtigheden af at have en robust forsikring, der kan håndtere uforudsete problemer, som ofte opdages efter indflytning.

Dækning der giver mening Gjensidiges ejerskifteforsikring dækker skader, der ikke er nævnt i boligens tilstands- eller el-installationsrapport, samt skader, som ikke rimeligt kan forventes i betragtning af husets alder og tilstand. Det giver dig en omfattende beskyttelse mod potentielle “skeletter i skabet”, der kunne opstå efter dit køb.

Vælg Gjensidige ejerskifteforsikring for en tryg og sikker bolighandel, hvor du føler dig godt dækket fra starten, og hvor du kan nyde dit nye hjem med mindre bekymringer. Med Gjensidige ved din side er du sikret mod de uventede overraskelser, som kan opstå i nye boliger.

 

Relaterede forsikringsselskaber.

 

Alka

IF

Global forsikring

 

Anmeldelser på Trustpilot & Google

Trustpilot 4.5/5 – Anmeldelse af over 16.300 kunder

Google anmeldelse 4.4/5 – Anmeldt af over 1.600 brugerne

 

 

Kundeservice kontakt adresse, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Gjensidige forsikring
Hjemmeside: Besøg her
CVR nr: 33 25 92 47
Adresse: A.C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV
Tlf nr: +45 70 10 90 09
E-mail: info@gjensidige.dk
Kontakt: Via kontaktformular eller deres chat funktion.
Kundeservice åbningstider: Mandag – torsdag: kl. 8.30 -18, fredag kl. 8.30 – 16, weekend: Lukket.
Anmeld skade: Mandag – fredag: kl.  10 – 15

 

gjensidige forsikring

 

SE ALLE FORSIKRINGSSELSKABER