Banker i Danmark – Stor oversigt med de bedste banker i DK.

Sammenlign og se hvad de enkelte banker kan tilbyde dig som bankkunde.

 

 

Få et billigt tilbud på bankskifte – Find billig bank i 2024

Vælg mellem disse 2 tilbud

 

Mybanker hjælper med at finde de bedste boliglån tilbud

Få et tilbud på bankskifte igennem Mybanker

Annonce

 

Prøv Findbank.dk og få hjælp til at finde den bedste bank

Annonce

 

 

Banker i Danmark penge

 

 

Liste med danske banker i Danmark.

Oversigt med antal danske banker der er i Danmark.

 1. Andelskassen Oikos
 2. Arbejdernes Landsbank
 3. Alm. Brand Bank
 4. Basisbank
 5. BankNordik
 6. Bank Norwegian
 7. Broager Sparekasse
 8. COOP Bank
 9. Danske Andelskassers Bank
 10. Danske Bank
 11. Den Jyske Sparekasse
 12. Diners Club Danmark
 13. Djurslands Bank
 14. DNB
 15. Dronninglund Sparekasse
 16. Express Bank
 17. Folke Sparekassen
 18. Frøs Sparekasse
 19. Fynske Bank
 20. Handelsbanken
 21. Hvidbjerg Bank
 22. Ikano Bank
 23. Jyske Bank
 24. Jutlander Bank A/S
 25. Kreditbanken
 26. Københavns Andelskasse
 27. Lollands Bank
 28. Lunar Bank
 29. Lån og Spar Bank
 30. Merkur Andelskasse
 31. Middelfart Sparekasse
 32. Mybanker (Indhenter tilbud fra flere banker)
 33. Nordea Bank Danmark
 34. Nordfyns Bank
 35. Nordjyske Bank
 36. Nykredit Bank
 37. Pensam Bank
 38. Resurs Bank
 39. PFA Bank
 40. Ringkjøbing Landbobank
 41. Santander Consumer Bank
 42. Saxo Bank
 43. Skjern Bank
 44. Spar Nord
 45. Sparekassen Kronjylland
 46. Sparekassen Sjælland-Fyn
 47. Sparekassen Vendsyssel
 48. Sydbank
 49. Totalbanken
 50. Vestjysk Bank

 

Hvis du søger efter en oversigt med de bedste banker i Danmark

Når du søger på nettet efter danske banker finder du utallige sider med lister over banker i Danmark. Men mange af disse sider indeholder kun få af bankerne der findes i Danmark. Denne liste skulle være den mest komplette liste du kan finde på nettet pt.

Det er i dag nemmere end før at skifte bank, det er let at have en bank som ikke lige er i nærheden af hvor du bor. Det er nemt at styre sin bankkonto fra sin hjemme adresse, og du kan let holde et Skype møde med din bankrådgiver. Så det er let og hurtigt at have en bank der ikke er i dit nærområde. Vi tilføjer løbende både nye banker og banker der er under afvikling.

 

Lukkede eller fusionerede og sammenlagte banker

 • Amagerbanken af 2011 A/S (konkurs)
 • Andelskassen J.A.K. Slagelse
 • DiBa Bank A/S
 • EFG Bank Danmark
 • FIH
 • Finansbanken
 • Fjaltring-Trans Sparekasse
 • Fjordbank Mors af 2011 A/S
 • Flemløse Sparekasse
 • Folkesparekassen
 • FS Bank A/S
 • HSH Bordbank AG, Copenhagen Branch
 • Landbrugets FinansieringsBank A/S
 • Max Bank A/S (konkurs)
 • Møns Bank A/S
 • Refsnæs Sogns Spare- og Lånekasse
 • Ringkjøbing Landbobank A/S
 • Rønde Sparekasse
 • Skælskør Bank
 • Spar Bank
 • Sparekassen Djursland
 • Sparekassen Fyn A/S
 • Sparekassen Faaborg
 • Sparekassen Lolland A/S
 • Sparekassen Vendsyssel
 • Svendborg Sparekasse A/S
 • Sydfyns Discontobank A/S
 • Søby-Skader-Halling Sparekasse
 • Østjydsk Bank (konkurs)

 

 

Der bør tages forbehold for fejl på disse lister, de vedligeholdes på bedste vis.

 

Billigste Banker i Danmark 2024

Hvis du går rundt med en af de drømme og leder efter de bedste banker i Danmark, og du har brug for lidt ekstra penge, så er der heldigvis hjælp at søge. Du behøver ikke at gå rundt med drømme resten af livet. Den kan rent faktisk blive til noget. Du kan eksempelvis få dig en snak med din bankrådgiver, og så kan I muligvis finde frem til et passende banklån, som kan få dig videre.

Mange bankrådgivere kan sagtens sætte sig ind i, at man går rundt med nogle drømme, som man gerne vil have ud i livet. Vi er trods alt ikke alle sammen millionære, selv om vi går og ønsker det. Et banklån kan dog hjælpe os lidt på vej, så det er bare den vej, man må gå.

Du skal også huske på, at den bankrådgiver du sidder og taler med, han eller hun vil helt sikkert kende til følelse, som du sidder med lige nu. Vi har alle sammen haft nogle drømme, som vi længtes efter. Det, er der ikke nogen, der kan løbe fra. Nogle har bare svære ved at nå dem end andre. Det er på sådanne tidspunkter, at vi virkelig skal sætte pris på, at vi kan tage et banklån. Det er virkelig en hjælp, som man ikke bare sådan lige kan få andre steder i verden.

Nu hvor Danmark er så privilegeret et land, hvor man kan få hjælp til sine drømme, så ville det være så forfærdelig synd, hvis man valgte ikke at gøre brug af det. Nu hvor muligheden står lige for døren, så skal man da så sandelig gøre brug af det. Det er der mange andre mennesker, der gør, så der er bestemt ikke nogen skam i det. Hvis de skal have lov til at blive lykkeligere, så burde du bestemt også have retten til det. Du kan altid begynde at undersøge dine muligheder.

 

Banklån rente.

Hvilke drømme er det så, du har? Er der en bil, som bare burde stå i lige præcis din garage? Det er der mange personer, der går og drømmer om, så det ville ikke være en overraskelse. Der er da heller ikke nogen bedre følelse, end når man suser igennem landet i sin helt splinter nye bil. Man føler sig virkelig som en ny person, der har alle muligheder for at starte på en frisk.

Det kan også sagtens tænkes, at du har et hus, som trænger til at blive finpudset lidt. Måske er dit køkken nærmest ved at falde sammen, eller også er det bare ikke lige din stil? Her kan man jo tage et banklån til en god rente, og så vil man pludselig have penge nok til at få det gjort helt klart igen. Så gør det pludselig ikke længere noget, hvis man sidder i køkkenet og får sin morgenkaffe og et rundstykke. Hele hverdagen bliver lidt sjovere, hvis man kan lide at være det sted, hvor man bor.

Det kan også være, at du drømmer om at komme på dit livs ferie. Mange mennesker føler, at når de tager på ferie, så får de den ultimative afslapning. Desuden elsker de fleste at få lov til at opdage nye sider verden. Hvis du låner dig frem til nogle flere penge via et banklån, så kan det blive dig, der drikker eksotiske drinks om ikke at for lang tid.

Har du en drøm? Det er der mange mennesker, der går rundt med. Drømme, som de har meget svært ved at få ud i livet. Det kan skyldes flere ting. For eksempelvis kan de skyldes, at man ikke har tiden. Nogle gange er man simpelthen bare fyldt ud i kalenderen af alle mulige gøremål, hvilket går det svært at finde tid til de ting, som man ser som en luksus. Det er desværre en sandhed.

 

Det kan også skyldes, at man er nervøs for at springe ud i det. Der kan være mange grunde til netop dette. Måske betyder ens drøm, at man må give slip på nogle ting, som man egentlig ikke har lyst til at give slip på. Det kan være nogle ting, som gør, at man føler sig tryk i de rammer, som man er i netop nu. Det kan være drømme, der betyder, at man skal gå fra en eget sikker økonomi, hvilket de fleste sætter rigtig stor pris på, når alt kommer til alt.

Det kan også godt ske, at man simpelthen ikke har pengene til at betale for de drømme, man går rundt med nede i maven. Sådan er der rigtig mange mennesker i Danmark, der har det, selv om man måske ikke skulle tro det. Det er så ærgerligt, når man er klar til at føre noget ud i livet, og så er pengene bare ikke med en.

Det er nok den mest irriterende grund, af alle dem der er nævnt. Hvis der slet ikke er andet, der stopper en, så kan det være noget så frustrerende, at man lige mangler et par tusinde kroner. Og wupti, så havde man en af sine største drømme foran sig.

banker i DK

Banklån beregner.

Benyt altid en banklån beregner når du skal låne i banken. Man skal altid have i mente, når man tager et hurtigt lån, at det også vil koste lidt penge. Man tager ikke blot forskud på goderne, men man bliver også nødt til at betale lidt for den gode service. Man kan ikke bare låne og betale og det helt samme beløb. Der vil være renter på dit lån, og det kan man aldrig komme helt uden om, da banken også skal tjene nogle penge.

 

Et banklån vil dog være markant billigere end de billigste kviklån, så det er bestemt at foretrække, hvis man har besluttet sig for at tage et lån. Så kan man lige så godt gøre det på den billigste måde muligt. Man kan også trygt låne hos banken, da det er nogle mennesker, man kan stole på. Sådan er det ellers ikke altid.

 

Uanset om du er kunde i en af de største banker i Danmark, eller er kunde i en af de mindre banker. Så vil det altid være fornuftigt at få tjekket om du betale overpris i din nuværende bank.

Selvom alt så fint ud da du sidst tjekkede dine banklån. Så kan tingene sagtens have ændret sig på bare et enkelt år.

Der er mange tilfælde hvor banker skruer på rente og gebyr knappen, simpelthen for at få et større afkast af dig som kunde.

Det gælder altid om at følge op på de tilbud du får på dit lån fra banken. Vær aldrig tilfreds med det lån og rente du får tilbudt, det kan godt betale sig at presse din bankrådgiver når det gælder at få en lavere rente.

Hvis din bankrådgiver ikke er villig til at nedsætte din rente, så kan du nævne at du vil indhente tilbud fra andre banker. ( Gerne en der ligger tæt på din egen bank)

Det vil helt sikkert kunne ændre ved den rente du er blevet tilbudt, hvis ikke, ja så tag en tur i de andre banker og se hvad de kan tilbyde dig af rente på et nyt lån. Ellers hvad sammenlægning af dine gamle lån vil koste dig hos din nye bank.