Lf Forsikring

Få et gratis, uforpligtende forsikringstjek og spar penge!
Hvornår har du sidst fået gennemgået dine forsikringer? Har du den rigtige dækning til den rigtige pris?

Gennem LF Forsikring kan du få et 100% gratis og uforpligtende forsikringstjek på alle dine forsikringer. Fx ulykke, indbo, bil, MC, sommerhus og husforsikring.

Der kan være meget at spare på gratis og uforpligtende at få gennemgået sine forsikringer for at se, om man har den rigtige dækning til den rigtige pris.

Gennem LF Forsikring opnår du desuden en samlerabat på 10%, når du samler 3 forsikringer eller mere.

LF Forsikring er forsikringsformidler og samarbejder med Købstædernes Forsikring, Gensidig, der er Danmarks ældste forsikringsselskab og hvor evt. forsikringsforhold indgås.

 

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring.

 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt.

 

  • Vælg forsikringstyper
  • Modtag 3 gratis tilbud
  • Vælg den bedste og billigste forsikring

 

Få dine 3 tilbud – klik her!

Annonce

 

 

Få den rigtige forsikring til den rigtige pris!

Er du på udkig efter ny forsikring, og ønsker du den rigtige dækning til den rigtige pris? Gennem LF Forsikring kan du få et 100% gratis og uforpligtende forsikringstilbud på din nye forsikring, hvad enten det er ulykke, indbo, bil, MC, sommerhus og husforsikring.

Der kan være meget at spare på gratis og uforpligtende at få gennemgang af forsikringsbehov, så man får den rigtige dækning til den rigtige pris på sine forsikringer.

Gennem LF Forsikring opnår du desuden en samlerabat på 10%, når du samler 3 forsikringer eller mere. LF Forsikring er forsikringsformidler og samarbejder med Købstædernes Forsikring, Gensidig, der er Danmarks ældste forsikringsselskab og hvor evt. forsikringsforhold indgås.

Sådan fungerer det:

1. Udfyld formularen/skemaet
2. Du får gennemgået dine behov af din personlige forsikringsrådgiver
3. Du vælger selv, om du vil takke ja eller nej til dit forsikringstilbud

 

 

Få hjælp med dine forsikringer

LF Forsikring hjælper dig med at gennemgå dine forsikringer og sikre dig den rigtige dækning til den rigtige pris i samarbejde med Købstædernes Forsikring, Gensidig. Samler du 3 forsikringer eller mere sparer du allerede 10%.

Udfyld formularen og læn dig tilbage, så bliver du kontaktet af Købstædernes Forsikrings personlige rådgiver, som gennemgår dine forsikringsbehov sammen med dig. Det er 100 % gratis og uforpligtende!

 

LF forsikring