Købstædernes Forsikring.

Med den tid som vi lever i, i dag, er der ikke noget, der er vigtigere end at have en god forsikring, som man kan være sikker på står bag en, når uheldet er ude. Vi kan nemlig hurtigt komme ud for nogle uheldige situationer, hvor det ikke helt går, som vi først lige havde ventet. Og det er, hvad enten vi sætter fokus på os selv, vores hjem, vores bil, eller hvad vi nu ellers har som en fast del af vores hverdag.

 

 

købstædernes forsikring

 

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring. 

 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt. 

 

  • Vælg forsikringstyper
  • Modtag 3 gratis tilbud
  • Vælg den bedste og billigste forsikring

 

Få dine 3 tilbud – klik her!

Annonce

 

Købstædernes Forsikring – Den forsikring der passer til dig

Det handler derfor i høj grad om at finde frem til det forsikringsselskab, der kan tage hånd om en og de situationer, som man uheldigvis kan ende i, og som man ved altid vil have forståelse. Og det er lige præcis noget, som Købstædernes Forsikring lover og gerne vil stå inde for. Det er noget, som du kan læse meget mere om her nedenunder.

Det store udvalg af forsikringer

Det er svært at finde frem til det hele rette forsikringsselskab. Men når mange folk er enige, kan der ikke herske nogen tvivl om, at Købstædernes Forsikring er en af de helt gode spillere på markedet, når det kommer til forsikringsselskaber.

 

Udover det store udvalg af gode forsikringer, som der både kan samlet eller holdes separate alt efter, hvad der passer bedst ind i din situation, så er det nemlig også et forsikringsselskab, der formår altid at holde kunderne opdaterede på, hvad der rører sig. Jævnligt sendes der nemlig et nyhedsbrev ud, som deler ud af den viden og de nye produkter, som Købstædernes Forsikring oplever.

 

Det er med til at sikre, at man som kunde altid ved, hvad der sker hos Købstædernes Forsikring, og der er derfor også en stor grad af synlighed på alle punkter. Det giver en god grad af tryghed – og det er lige præcis det, som der er mange, der efterspørger.

 

Når du er ved at opgive

Og selvom det kan virke overvældende at finde rundt i de mange muligheder, som der byder sig hos Købstædernes Forsikring, så skal du ikke give op. Her kan du nemlig være sikker på, at du via blot et enkelt opkald kan blive afklaret på, hvad det er præcis, du har behov for, og du vil få en god samlet pris.

 

Du kan derfor være sikker på, at der udbydes konkurrencedygtige priser, hvorfor du ikke skal frygte at betale en overpris for noget, du kunne få i samme kvalitet et andet sted. Og netop kvalitet er noget af det, der gøres en dyd ud af.

 

Købstædernes Forsikring giver dig sikkerhed og professionel hjælp

Hos Købstædernes Forsikring kan du nemlig være sikker på, at du får ydet en god service, og at du bliver en del af et selskab, der bakker dig op, når uheldet er ude.

 

Der gøres således en dyd ud af, at du er tilfreds med din ydelse, og derfor vil du altid nå frem til et godt resultat. Her sidder der professionelle bag telefonen, som er klar til at guide og vejlede dig, og derfor får du altid den støtte, som du efterspørger. Og når det kommer til økonomi, kan du også vide dig sikker på, at du altid får det, som du var blevet lovet.

 

Her er alt således gennemskueligt og til at finde ud af, og derfor skal der aldrig herske nogen former for tvivl vedrørende dine forsikringer og dermed også din sikkerhed, når uheldet er ude. Og det skyldes især én ting.

 

Når forsikringsselskabet er ejet af dig og alle de andre kunder

Købstædernes Forsikring har nemlig et lidt anderledes syn på det at være et forsikringsselskab end så mange andre af de selskaber, vi ser på markedet i dag. Her får du nemlig et selskab, der er ejet af kunderne, og derfor vil du som kunde altid have en stor indflydelse på dine egne forsikringer.

 

Det betyder også, at der hviler en stor grad af kundetilfredshed hos Købstædernes Forsikring. Og derfor gør du ikke kun noget godt for dig selv til den dag, hvor uheldet skulle være ude, hvis du bliver en del af Købstædernes Forsikring. Du vil også opleve, at du gør noget godt for dig selv nu.

 

Du vil føle en meget større sikkerhed, en stor grad af tilfredshed, og så vil du altid vide, at du er i de absolutte bedste hænder, og at du altid har noget at skulle have sagt. Det er god service, og det er noget, som alle kunderne hos Købstædernes Forsikring kan skrive under på.

 

Relaterede forsikringer:

IDA Forsikring

Global forsikring

IF

 

Købstædernes forsikring vejhjælp

Købstædernes Forsikring har etableret et markant samarbejde med Falck, en af de mest anerkendte leverandører af vejhjælp og assistance services, for at tilbyde deres kunder en førsteklasses vejhjælpstjeneste. Dette partnerskab er et udtryk for Købstædernes Forsikrings engagement i at sikre, at deres kunder modtager omfattende support og tryghed, når de befinder sig på vejen. Samarbejdet med Falck betyder, at Købstædernes Forsikrings kunder nu kan nyde godt af en bred vifte af vejhjælpstjenester, der dækker alt fra nødreparationer ved vejkanten til bugsering, hvis det er nødvendigt.

Ved at integrere Falcks omfattende ekspertise og netværk i deres vejhjælpstilbud, sikrer Købstædernes Forsikring, at deres kunder får adgang til hurtig, pålidelig og effektiv assistance 24 timer i døgnet, uanset hvor i landet de måtte have brug for hjælp. Dette initiativ er et klart bevis på Købstædernes Forsikrings dedikation til at levere værdi og tryghed til deres kunder gennem kvalitetsservice og partnerskaber.

Partnerskabet mellem Købstædernes Forsikring og Falck styrker forsikringsselskabets tilbud ved at tilføre et ekstra lag af sikkerhed og bekvemmelighed for kunderne. Det er et fremragende eksempel på, hvordan strategiske alliancer kan forbedre serviceudbuddet og kundeoplevelsen i forsikringsbranchen, hvilket gør Købstædernes Forsikring til en endnu mere attraktiv partner for danske bilister.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot 4.1/5 – Anmeldelse af over 2.440 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Købstædernes Forsikring
CVR nr.: 51148819
Hjemmeside: Besøg her
Kontakt adresse: Strandgade 27A, 1401 København K
E-mail: kfforsikring@kfforsikring.dk
Kundeservice Tlf nr: + 45 78 76 79 70
Åbningstider: Hverdage: kl. 8.30 – 16, weekend Lukket

 

købstædernes forsikring

 

SE ALLE FORSIKRINGSSELSKABER