Falck vejhjælp

Falck vejhjælp har dog også en masse andre områder, foruden redning og brand bekæmpelse. Dette omfatter endvidere også assistance i form af Falck vejhjælp, hvilket er noget som hurtigt er blevet til en af virksomheds kernekompetence, som det har været i mange år i Danmark.

Få Falck vejhjælp når din bil ikke vil starte eller du er løbet tør for benzin

 

Test dit lægelatin og vind den store sundhedsordning

-Forstår du, hvad lægen siger? Test dig selv

 

Forstår du, hvad lægen siger?

Eller ville du også ønske, du havde en tolk, der kunne oversætte lægelatin til helt almindeligt dansk? Der er meget stor forskel på, hvad læger og patienter anser for fagudtryk så derfor kan mange af os have svært ved at tolke, hvad lægen siger eller skriver til os.

 

Test dit lægelatin, og få chancen for at vinde 1 års sundhedssikring inkl. en sundhedsfaglig tovholder.

 

De tilbyder mange former af assistance og Falck vejhjælp både i Danmark og i Europa. I Europa forstår virksomheden vigtigheden i at have trofaste leverandører som kan holde den samme standard som Falck har i Danmark, så deres kunder er i stand til at få den samme service, lige meget hvor og hvornår i Europa.

 

Der er desuden også rigtig mange forskellige bilfabrikanter der samarbejder med virksomheden og tilbyder derfor servicer gratis, sørg derfor at undersøge om det er noget der omfatter din bil fabrikant da du købte din bil.

Falck vejhjælp foregår ved abonnement, hvilket er den samme tilgangs form de fleste assistance virksomheder benytter sig af i Danmark, du kan dog vælge ikke at have et abonnement og bare vente med at ringe til dem når du har et problem, det ville dog betyder at du går glip af en masse goder.

 

Som f.eks. Deres kurser i brandslukning og førstehjælp, som foregår ved at du tager til et kursus hvor de lærer dig alle færdighederne du har brug for, hvis du nu skulle komme i den uheldige situation at det er et spørgsmål om liv eller død.

 

Desuden tilbyder virksomheden også mange andre former for sikkerheds kurser, som f.eks på boreplatforme, skibe, flyvemaskiner og mange flere områder som du måske kunne have brug for at få noget træning i.

 

Falck er andet end vejhjælp

Falck er en stor virksomhed, som har specialiseret sig i en særlig måde at hjælpe danskere i deres liv, nemlig med hjælp af forskellige former for at redde deres liv.

 

Falck har siden dens opstart vokset sig så stort at den ikke bare har noget at gøre med, ambulancer, den tilbyder mange forskellige former for service og har også muligheder for at lære dig færdigheder som kan redde menneskers liv inden det er for sent.

 

Det kommer til udtryk i alle de forskellige brancher som, f.eks. Hjemmehjælp, sikkerhedstræning, sygetransport, sundhedsforebyggelse og meget, meget mere. Falck har desuden 9.500 medarbejdere som alle er top professionelle og som alle har den fælles formål, at tage hånd om danskerne ved at give dem assistance i deres forskellige felter som deres medarbejdere er specialiseret i.

 

Redning og brand bekæmpelse er dog det som virksomheden er mest kendt for i Danmark, hvilket er den primære grund til, alle kender deres navn i Danmark og ved hvad det er de laver, for det er nemlig noget som de formår at gøre i langt de fleste kommuner i Danmark, hvilket gælder både ambulancer og brandvæsen.

 

Dette omfatter endvidere også dyreambulancer som er i samarbejde med dyrenes beskyttelse.

 

Falck og hvad du har brug for

Det kommer helt op til dig, hvilken område af denne virksomhed, som kunne være noget som du gik og havde brug for i din hverdag, for ikke alene har virksomheden lidt af hvert du kan vælge i mellem, de er også klar til at hjælpe dig med at træffe det rette valg, det eneste du skal gøre er at tage kontakt og du vil allerede i dag, vide hvad og hvordan du kan få det du søger, som for eksempel Falck Vejhjælp.

 

Virksomheden er begyndt at have aktiviteter i andre lande og ikke kun i Danmark, hvilket er noget der skyldes deres måde at tage hånd om deres kunder på den helt rigtige måde, så de er sikker på de kommer helt skindet igennem de forskellige oplevelse som livet kan kaste i deres retning.

 

Relaterede emner:

SOS Dansk Autohjælp

 

Falck Vejhjælp anmeldelser: Google og Trustpilot

På Google har de 3 ud af 5 stjerner, dog på kun 1 anmeldelse.
Deres Trustpilot bedømmelse er på 4 ud af 5 stjerner, med over 8000 anmeldelser.

 

Kundeservice kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Falck Danmark
CVR: 16271241
Hjemmeside:
Adresse: Sydhavnsgade 18​​, 2450 København SV
Tlf: +45 70 33 33 11​
Falck vejhjælp Vagtcentral nummer +45 70 10 20 30
Åbningstider: 24/7

 

falck logo

 

ALLE AUTOHJÆLP TILBUD