SOS Dansk autohjælp

SOS Dansk autohjælp, er noget som de fleste har hørt om, de er en stor dansk virksomhed, som tilbyder vejhjælp og assistance til mange danskere rundt omkring i landet. Det bedste ved det hele er, er du allerede i dag har mulighed for at blive medlem og få den samme assistance som de også tilbyder.

SOS Dansk autohjælp, er en virksomhed der er bestående af mange individuelle vognmænd rundt omkring i Danmark som alle med lynets hastighed kan komme ud til dig, det er med andre ord en virksomhed som har samlede mange danske vognmænd til det samlede formål at tilbyde dansk vejhjælp til de mange danskere som hvert år har brug for deres assistance.

De har et stort hovedkontor som har over 100 ansatte samtidig har de over 800 vognmænd som de kan ringe til så de kommer ud til dig lige med det samme når du har brug for det, de er alle tilknyttet forskellige stationer rundt omkring i Danmark, som er det sted dansk autohjælp ringer til for dig, når du ringer til dem når du har brug for hjælp.

Alle disse faktorer gør dem til den største udbyder af vejhjælp i Danmark og det er den grundlæggende faktor til de bliver ved med at have rigtige mange medlemmer, som alle har det tilfælles at de er sikker på de kan få den hjælp de vil have, præcist på det rette tidspunkt.

 

sos dansk autohjælp

 

SOS Dansk autohjælp og deres vagtcentral.

SOS Dansk autohjælp, er og bliver den største i Danmark, en position de bliver ved med at holde år efter år, ikke kun på grund af deres meget kompetente medarbejdere men også på grund af, de er en stor styrke, som altid er lige ved hånden.

Deres vagtcentral er ligeledes også bemandede er yderst top professionelle medarbejdere som forstår det du går igennem, fordi det er virkelig ikke rart at stå ud på en vejkant og ikke ane hvad man skal gøre og hvor lang tid man skal sidde fast i en given situation, som man ikke selv er skyld i.

Derfor vil de tage hånd om dig og sørge for du får den bedst mulige hjælp, hurtigst muligt, dette gør de 24 timer i døgnet året rundt, hvilket er noget som dit medlemskab giver dig muligheder for at benytte dig af gang på gang, når du har brug for det.

 

SOS Dansk autohjælp vil altid hjælpe dig

SOS Dansk autohjælp giver dig muligheder for at få et abonnement som du helt selv bestemmer over, som helt kommer an på hvad du har brug for og hvad din bil har brug for af assistance.

I hele Europa kan dansk autohjælp også hjælpe dig, så du også er sikker i din ferie, fordi der er virkelig ikke noget værre end at være på ferie og det mest grundlæggende faktor, bilen, bare ikke vil køre længere og din ferie står til at skulle ende inden den overhovedet startede, derfor kan du trygt og sikkert med deres vejhjælp, være proaktiv inden du tager på ferie eller du skal på forretnings rejse.

Du kan allerede med det samme ringe ind til dem og høre nærmere da de gerne vil fortælle dig alle de ting du har brug for at vide inden du vælger dem som vejhjælp.

Dansk autohjælp, er valget for dig, hvis du ønsker at du bare skal have det helt essentielle nemlig noget vejhjælp, som du kan ringe til når du har brug for det, helt uden du skal igennem alt og alle, kan du helt simpelt bare ringe til dem og din hjælp er på vej, med det samme.

 

SOS International vejhjælp

 

SOS International vejhjælp

Uanset hvor du befinder dig, kan et uventet problem med bilen være frustrerende og farligt. Dette er hvor SOS International vejhjælp kommer ind. Dette selskab tilbyder professionel og hurtig hjælp til alle, der har brug for det, inklusive reparationer på steder eller transport til servicecentre. Fortsæt læsningen for at finde ud af mere om deres tjenester!

SOS International vejhjælp er der for at hjælpe dig med at løse dine bilproblemer, uanset hvor du er. De har et team af professionelle mekanikere og vognmænd, som kan levere effektive og pålidelige løsninger til enhver form for bilproblemer. Deres tjeneste omfatter ikke kun reparationer på stedet, men også transport af din bil til servicecenteret.

 

Dansk Autohjælp abonnement

Vores danske autohjælp-abonnement giver dig mulighed for at få vejhjælp, når du har brug for det – uanset hvor i verden du befinder dig. Med et abonnement hos SOS International har du adgang til vores netværk af professionelle chauffører og mekanikere, som kan komme og hjælpe dig med din bil, når du har brug for det.

Vi tilbyder forskellige abonnementer, der passer til alle behov – lige fra en grundlæggende plan til et mest omfattende. Og for mere komplekse eller lange rejser kan du endda opgradere dit abonnement.

 

Uanset hvilken type abonnement du vælger, får du:
* 24 timers vejhjælp
* Mekanisk reparation på stedet
* Kilometerbegrænsninger og erstatning af brændstof
* Mobil teknisk vejledning og rådgivning
* Oversættelse af tekniske dokumenter og manualer
* Gratis evakuering i den nærmeste by samt evakuering af biler og motorcykler
* Gratis transport af det skadede køretøj efter reparationen

 

Dansk Autohjælp lånebil

Når man har brug for en bil, men ikke selv har en, kan man leje en bil hos Dansk Autohjælp. Prisen for leje er 500 kroner om dagen.

Hos Dansk Autohjælp kan man også få vejhjælp, hvis man har problemer med sin egen bil. Det koster dog et gebyr på 299 kroner for at få vejhjælp, hvis man ikke er medlem af Dansk Autohjælp.

 

Dansk Autohjælp GF

Dansk Autohjælp GF er et selskab, der leverer vejhjælp til biler og lastbiler. Selskabet blev grundlagt i 1992 og er i dag en af de førende virksomheder i branchen. Dansk Autohjælp GF tilbyder et bredt udvalg af ydelser, herunder:

– Vejhjælp
– Batterioplader/starterkit
– Schæferhundeordning
– Døgnvagt

Dansk Autohjælp GF’s mission is at hjælpe så mange danskere som muligt med deres bilrelaterede problemer – hurtigt, effektivt og til en fornuftig pris.

 

Dansk Autohjælp kontakt

Dansk Autohjælp kontakt

Hvis du har brug for hjælp til at komme tilbage på vejen igen, kan du kontakte Dansk Autohjælp. De har et stort netværk af frivillige, der er klar til at hjælpe dig med alt fra at skifte dæk til at trække din bil ud af et mudderhul.

Du kan ringe til Dansk Autohjælp på 70 10 80 92 eller sende dem en e-mail på kundeservice@dah.dk

 

Relaterede artikler:

 

Falck Autohjælp

 

sos dansk autohjælp Trustpilot

 

Anmeldelser: Trustpilot

Brugernes Trustpilot bedømmelse er på 4,4/5 stjerner. over 6000 forbrugeranmeldelser.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Dansk Autohjælp
Adresse: Torsøvej 2, 8240 Risskov
Kundeservice Tlf: +45 70 10 80 92
Åbningstider kundeservice: mandag – Torsdag 8 – 15, Fredag 8 – 14
Vejhjælp akut nummer +45 70 10 80 90

 

ALLE AUTOHJÆLP TILBUD