GF Forsikring – Betaler du for meget for dine forsikringer?

 

GF Forsikring er et kundeejet selskab med overskud til dig

 

Når der sker forandringer i dit liv, står GF klar med en god forsikring. Fx når du har købt hus.

GF’s husforsikring fik i 2018 ’Best i test’-stemplet af Forbrugerrådet. Bl.a. fordi GF var billige og havde en god dækning.

 

Uanset hvilke forsikringer du har brug for i dit liv, så kan GF klare det til en fornuftig pris. Og oveni får du også del i årets overskud. Det er din sikkerhed for, at du ikke betaler for meget for dine forsikringer.

 

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på forsikringer med overskudsdeling?

 

Hos GF Forsikring handler det om overskud til dig som kunde. Både når du har brug for god rådgivning om dine forsikringer, og når du er ude at leve livet.

 

Har dit liv ændret sig? Har du fået barn, er du blevet gift, skilt eller har du fået nyt arbejde? Så er det tid til et tjek af dine forsikringer.

 

Om GF Forsikring

GF Forsikring har eksisteret i 50 år. I 1967 gjorde en gruppe ildsjæle oprør mod de store forsikringsselskaber og aktionærer, der skummede fløden. Nu skulle ingen længere spinde guld på almindelige menneskers bilforsikring.

 

Det skulle handle om gode forsikringer til rimelige priser med nærværende og personlig rådgivning. Og det gør det stadig den dag i dag.

 

Igennem årene har vores største markedsføringskanal været kunderne, som har anbefalet os til venner, familie og kolleger. Sådan er det også i dag. Og det forpligter. Derfor har vi stadig fokus på personlig rådgivning, fornuftige priser og gode dækninger.

 

Relaterede emner:

 

Alka

Codan

Topdanmark

NEM forsikring

 

 

Anmeldelser på Trustpilot

På Trustpilot har de 5 ud af 5 stjerner og over 6000 anmeldelser

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: GF Forsikring a/s
Hjemmeside: Besøg her
Adresse: Jernbanevej 65, 5210 Odense NV
Tlf Privat: +45 70 13 80 80
Tlf Erhverv: +45 72 24 40 20
Åbningstider
Hverdage: kl. 8.30 -16
Weekend: Lukket

 

gf forsikring logo