3F – Danmarks stærkeste fagforening og A-kasse.

Se alternative tilbud her!

 

Det Faglige Hus logo
5
A-kasse
497 kr./md.
Fagforening
69 kr./md.
Gælder
Alle
Gratis fagforening i 3 mdr. - Hovedkontor i Esbjerg - 8 fysiske afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Hillerød og Ringsted - Dette er et annonce link.
ase
5
A-kasse
527 kr./md.
Fagforening
74 kr./md.
Gælder
Alle
Få 6 mdr. gratis fagforening ved indmeldelse - Lønsikring 51 kr./md. - Hovedkontor København SV + mødesteder i hele DK. Dette er et annonce link.
lederne
4.8
A-kasse
499 kr./md.
Fagforening
220 kr./md.
Gælder
Ledere
Fordele: Tilkøb af lønsikring - Juridisk hjælp inden for 24 timer - Karriererådgivning og udvikling - Hovedkontor i København S - Afdelinger i Ålborg, Herning, Århus V, Kolding, Roskilde. Dette er et annonce link.
ma logo
4.7
A-kasse
502 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende - + 350 gratis webinarer, kurser og netværksarrangementer om året - Hovedkontor Frederiksberg - Afdelingerne ligger i Aarhus C, Aalborg,Odense C. Dette er et annonce link.
ftfa a-kasse
4.6
A-kasse
472 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Få hjælp til CV og ansøgninger - Få hjælp til nyt job - Attraktiv lønsikring - Hovedkontor København S - Afdelinger Aarhus C, Aalborg, Odense C, Kolding, Næstved. Dette er et annonce link.
Min Akasse
4.6
A-kasse
493 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Studiemedlemmer gratis - Kontorer i KBH V, Aarhus, Fredericia, Valby, Åbyhøj, Aalborg, Odense, Næstved, Rødovre. Dette er et annonce link.
4.7
A-kasse
467 kr./md.
Fagforening
Nej
Gælder
Alle
Gratis for studerende under 30 år - Kontor i København V, Odense C, Aarhus C, Aalborg, Esbjerg, Vejle, Herning. Dette er et annonce link.
CA-akasse
4.5
A-kasse
505 kr./md.
Fagforening
55 kr./md.
Gælder
Alle
Tryghed og økonomisk sikkerhed - Lønværktøjer og hjælp til lønforhandling - Kontorer i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Kolding. Dette er et annonce link.
Business Danmark
4.5
A-kasse
490 kr./md.
Fagforening
167 kr./md.
Gælder
Marketing & Salg
Få hjælp til at finde nyt job med individuelle coachingforløb, workshops og kurser. - Hovedkontor i Rødovre. Dette er et annonce link.
virksom logo
4.5
A-kasse
482 kr./md.
Fagforening
211 kr./md.
Gælder
Selvstændige
Få indtægtssikring og økonomisk tryghed - Sparring til forretningsudvikling - Hovedkontor i København S. Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Hvem er 3F?

3F fagforening er den største i Danmark.

Deres overenskomst dækker over mange arbejdspladser landet over.

Afdelinger og mødesteder fordelt i hele Danmark

3F Fagforening er en af Danmarks største fagforeninger, der repræsenterer lønmodtagende i alle brancher og sektorer. Organiseringen tilbyder sine medlemmer muligheder for økonomisk og social beskyttelse, samtidig med at den stræber efter at forbedre arbejds- og levevilkår for alle arbejdere i Danmark. I dette indlæg vil vi gennemgå 3F’s mission og de forskellige tjenester, som de tilbyder.

3F Fagforening har som mål at skabe et fair og retfærdigt arbejdsmarked for alle lønmodtagere. Organisationen er dedikeret til at beskytte deres medlemmers økonomiske, sociale og faglige interesser gennem udvikling af kollektive overenskomster og ved at støtte dem i retssager. Desuden arbejder 3F på at sikre lige ansættelse og lige muligheder for alle, uanset alder, køn eller andre faktorer.

 

 

Hvis du ønsker at blive medlem af 3F

  1. Der er tre forskellige måder at blive indmeldt på i selve a-kassen. Det kan ske ved at du allerede er i arbejde eller lige er blevet færdig uddannet.
  2. Du er elev eller lærling, så er det billigere at blive meldt ind i deres billig a-kasse
  3. Selv hvis dit arbejde er et fritidsjob kan du blive indmeldt i 3F.

 

 

Meld dig ind i 3F

Det er altid let at enkelt at blive meldt ind i fagforeningen online.

Og 3F har deres lokale afdelinger i mange byer.

Det er dermed let for dig at få kontakt med dit lokale forbund, specielt hvis du har brug for hjælp og vejledning.

Der er altid en rådgiver klar til at hjælpe dig, både på adressen og på telefonen.

Husk dit kontingent kan trækkes fra, dermed får du et fradrag på op til 6.000 kr. i skat.

Hvis du er lærling eller på efterløn, så er fradraget maksimalt 3.000 kr.

3F melder dit fradrag automatisk til Skat.dk.

 

3f fagforening og a-kasse

 

3F overenskomst

3F fagforening er en af Danmarks største fagforeninger for lønmodtagere. De har en overenskomst med Dansk Arbejdsgiverforening, som giver deres medlemmer en række fordele i forhold til løn og ansættelsesforhold.

Overenskomsten mellem 3F og Dansk Arbejdsgiverforening sikrer bl.a.:
– at der er en fast minimumsløn, som alle lønmodtagere i Danmark skal have
– at der er et loft over hvor meget man kan blive pålagt arbejde om ugen (max 37 timer)
– at man har ret til 5 ugers ferie om året
– at man har ret til en årlig lønforhøjelse
– at man har ret til sygedagpenge, hvis man bliver syg
– at der er et minimums niveau for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, herunder ordentlige pauser og pausefaciliteter.

 

3F’s priser

3F fagforening har mange fordele for sine medlemmer. En af disse fordele er, at de tilbyder konkurrencedygtige priser på forskellige ydelser.

Eksempelvis kan du som medlem af 3F fagforening få rabat på forsikringer, rejser, boliglån og meget andet. Du kan også få adgang til en række eksklusive fordele, som ikke er tilgængelige for almindelige forbrugere.
3F tilbyder også særlige priser på forskellige søfartsydelser, herunder arbejdskontrakter, sygeforsikringer, pensioner og meget andet. Endvidere kan du som medlem af 3F fagforening få rabat på uddannelsesforløb, kurser og efteruddannelse.

Derudover har 3F nogle gode fordele ved at være medlem af fagforeningen. Eksempelvis kan man som medlem af 3F fagforening få hjælp til lønforhandlinger eller juridisk rådgivning. Derudover har man som medlem adgang til et netværk af aktive kolleger og erhvervsdrivende samt mulighed for at deltage i andre aktiviteter arrangeret af 3F.

 

Medlemsfordele hos 3F

En 3F fagforening er en god idé for mange forskellige grunde. For det første, kan du være sikker på at du altid har et sted at gå, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning. Medlemmer af 3F fagforeninger har også adgang til et bredt udvalg af ydelser og fordele, herunder:

– En personlig rådgiver: Du kan altid kontakte din personlige rådgiver, hvis du har brug for hjælp til noget som helst. Rådgiveren er der for at svare på alle dine spørgsmål og give dig den bedste vejledning muligt.
– Rabat på forsikringer: Medlemmer af 3F fagforeninger kan spare op til 15% på deres forsikringer.
– Billigere fitnessabonnementer: Medlemmer af 3F fagforeninger kan få rabat på deres fitness abonnement.
– Rabat på rejser: Medlemmer af 3F fagforeninger kan spare op til 25% på deres rejser.
– Møder og seminarer: Medlemmer af 3F fagforeninger kan deltage i møder og seminarer, der er designet til at hjælpe med at forbedre deres karrieremuligheder.
– Faglige fordele: Medlemmer af 3F fagforeninger har adgang til konkrete faglige fordele som ekstra feriedage, særlige lønforhøjelser og andre goder.

 

Hvem kan blive medlem af 3F’s A-kasse?

3F fagforening er en af Danmarks største a-kasser. A-kassen er for alle 3F’ere, og du kan melde dig ind, selvom du ikke er medlem af fagforeningen.

Det koster 528 kroner om måneden at være medlem af 3F’s A-kasse + fagforening. Medlemskabet giver dig adgang til en række forskellige ydelser, herunder:

– Dagpenge: Hvis du bliver ledig, har du ret til dagpenge fra a-kassen. Du skal have været medlem i mindst fire uger, før du kan få dagpenge.

– Feriedagpenge: Hvis du har været medlem af a-kassen i et år, har du ret til feriedagpenge. Feriedagpengene udbetales sammen med din løn fra din arbejdsgiver.

– Sygedagpenge: Hvis du bliver syg, har du ret til sygedagpenge fra a-kassen. Du skal have været medlem i mindst fire uger for at kunne få sygedagpenge.

– Rådgivning og vejledning: Medlemmer af a-kassen har ret til gratis rådgivning og vejledning om forskellige arbejdsrelaterede emner, herunder lønforhandlinger, kontrakter, overenskomster m.m.

 

Disse services får du som medlem af 3F

3F fagforening er Danmarks største fagforening, og vi har masser af fordele til vores medlemmer. Disse services får du som medlem af 3F:

– A-kasse: Vi hjælper dig med at finde den bedste a-kasse, så du kan få den bedst mulige dagpenge forsikring.

– Arbejdsskadeforsikring: Som medlem af 3F fagforening er du dækket af en arbejdsskadeforsikring, der giver økonomisk kompensation, hvis du bliver skadet på jobbet.

– Feriefond: Medlemskab af 3F fagforening giver adgang til feriefonden, hvor du kan opspare penge til din ferie.

– Forsikringer: Vi har forskellige typer forsikringer til vores medlemmer, såsom rejseforsikring, husforsikring og bilforsikringer.

– Juridisk hjælp: Medlemskab af 3F giver adgang til gratis juridisk rådgivning og hjælp i forbindelse med arbejdsmæssige problemer.

– Sundhedsforsikring: Som medlem af 3F har du adgang til sundhedsforsikringer, der dækker udgifter til lægebesøg og behandlinger.

– Pension: Vi tilbyder en pension, som giver dig mulighed for at spare op til din pensionsaldersgrænse.
– Uddannelse: Vi tilbyder også kurser og andre former for uddannelse, der hjælper dig med at videreudvikle din kompetencer på arbejdsmarkedet.

Få Lønsikring

Du har mulighed for at få 3F lønsikring når du er medlem af 3F.

 

Lønsikringen kan tegnes hvis du har minimum 16 timers arbejde om ugen.

 

Desuden skal din alder ligge mellem 18 – 60 år.

 

Der kan først meldes ledighed efter 12 mdr. medlemskab.

 

Du har 2 muligheder for dækning, du kan være dækket i enten 6 måneder eller 12 måneder.

 

Du kan beregne hvad lønsikringen vil kosten dig inde på hjemmesiden.

 

 

Medlemsfordele

 

  • Adgang til feriehuse.
  • Superliga billetter.
  • Tilbud på forsikringer
  • Arrangementer.
  • Kurser.

 

 

Relaterede a-kasser:

Krifa

ASE

Det Faglige hus

 

 

3F Trustpilot anmeldelser.

Trustpilot anmeldelse 3.0/5 – Vurderet af over 1.000 kunder

 

Afdelinger i Hele landet plus flere

Als, Bjerringbro-Silkeborg,Bornholm,Djursland,Esbjerg,Frederiksværk,Frederikssund,Fredericia,Frederiksborg,Frederikshavn,Guldborgsund
,Hedensted,Holbæk-Odsherred,Holstebro,Horsens & Omegn,Høje-Taastrup,Kalundborg,Kastrup,Kolding,Kongedalen,Kongeåen,København
,Københavns Chauffører,Køge Bugt,Lolland,Mariager Fjord,Midt & Østsjælland,Midtfjord,Midtjylland,Midtvendsyssel,Mølleåen,Nakskov,Nordhøjfyn
,Nordsjælland,Nykøbing Falster,Næstved,Odense,Randers,Ringkøbing,Skjern,Roskilde,Skagerak,Skive-Egnen,Slagelse,Storebælt,Storkøbenhavn,Sydfyn,Sydsjælland,Søhøjlandet
,Thy-Mors,Varde,Billund,Vejle,Vestegnen,Vestfyn,Viborg,Vojens,Østfyn,Aabenraa,Aalborg,Aarhus Rymarken

 

Kundeservice kontakt adresse.

3F – Danmarks Stærkeste Fagforening

Adresse: Kampmannsgade 4, 1790 København V
CVR nummer: 31378028
Hjemmeside:
Mail: 3f@3f.dk
Tlf: +45 70 30 03 00
Åbningstider: Alt efter afdeling

 

3F Fagligt Fælles Forbund

 

SE ALLE A-KASSER