Kviklån uden sikkerhed – find et lån der passer til din økonomi.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Du kan tage et kviklån uden sikkerhed – derved får du mulighed for at slippe for den kolde, mørke vinter i noget tid, om end det bare er en uge. Så smut ind på nettet og undersøg, hvilket kviklån der passer bedst til dine behov.

 

Men hvad er et kviklån? Herunder vil du finde informationer om, hvad et kviklån er, hvordan man tager et, hvad sikkerhed indebærer og fordelene og ulemperne ved det.

 

Hvad er et kviklån uden sikkerhed?

Kviklån kaldes også for minilån, smslån og andre ting. Det er typisk et mindre lån på et par tusinde kroner. Derudover så skal man som den, der tager lånet ikke stille sikkerhed. Pengene vil også komme hurtigt, hvilket navnet måske også afslører.

 

Lånene bliver udstedt af virksomheder på internettet, som i princippet er banker, men også af andre virksomheder, der tilbyder finansielle løsninger for folk. I år 2014 blev der lånt for 436 millioner kroner i Danmark.

Kviklånets historie er lang. Det startede som et incitament for folk til at starte forretninger op i udviklingslande. Denne type og ide spredte sig derefter hurtigt omkring, hvilket gjorde det muligt for dig at tage et kviklån i dag.

 

Men oprindeligt skulle de hjælpe folk, der driver mindre erhverv i udviklingslande eller måske udvide deres allerede eksisterende forretning.

 

Mange gange kan man opleve, at kviklån bliver markedsført under andre navne, men der er ingen reel forskel på dem. Hurtiglån, ekspreslån, minilån og så videre dækker alle over det samme begreb og er præcis den samme ydelse. Vilkårene for lånet ændrer sig heller ikke, det foregår hurtigt og uden sikkerhed.

Og der er altid tale om små beløb, men med en kort frist. Når du søger om at tage et kviklån online, så har de fleste steder en beregner, så du kan se, hvilken rente lånet har og dets løbetid – dvs. fristen for tilbagebetaling, altså hvor lang tid eller over hvilket antal måneder du skal betale beløbet tilbage.

 

kviklån uden sikkerhed

 

Hvor tager man det?

Som nævnt før, så tager man primært disse kviklån på internettet. De bliver derfor særligt udbudt af nye internetbanker, der er alternativer til den traditionelle sektor, nemlig banksektoren. De traditionelle banker adskiller sig også ved at typisk kræve, at man som låntager har en konto i den pågældende bank.

 

Men man finder disse kviklån på nettet udbudt af disse internetbanker og af andre kreditselskaber. Du kan også tage lånet over SMS. Typisk finder du annoncerne i fjernsynet eller også online. Oftest får man tilsendt en sms-kode, som fungerer som underskriften for aftalen om lånet, som man skal til at tage.

 

 

Hvad er sikkerhed?

Oftest når man optager et lån, så kræves det at man ”kan stille sikkerhed”. Og hvad betyder det så? Det er værdier man stiller som garanti for det lån, som man skal til at tage. De traditionelle banker kræver altid sikkerhed. Det er fordi banken vil sikre sig, at de får pengene tilbage på den ene eller den anden måde.

Disse værdier kan variere med alt fra biler til bolig til opsparinger. Hvis du ikke kan tilbagebetale lånet, så vil banken opkræve disse værdier, indtil den, der tager lånet kan betale pengene tilbage.

 

De har også en juridisk ret til at sælge disse værdier på en auktion, nemlig for at få pengene tilbage, som man skylder banken. Så i tilfælde af, at man låner penge med sikkerhed, så kan man derfor risikere at miste sit hjem og bil osv.

 

 

Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper ved at tage kviklån. En af ulemperne ved det kan være, at kreditomkostningerne kan ende op med at være langt større, end hvis man tager et langvarigt lån i en traditionel bank.

 

At man kan tage et lån hurtigt uden sikker, er selvfølgelig en fordel, hvis man står og mangler penge, f.eks. til at tage på ferie væk fra vinterkulden eller til en ny cykel eller vinterjakke, når nu den danske vinter er så kold og mørk og vindblæst.

 

SE ALLE KVIKLÅN