Nykredit Bank – Her kan du får finansieret din bolig, og spare op med Nykredit BoligBank.

Lån penge til din nye bolig igennem boligbanken.

 

nykredit bank

 

Om Nykredit Bank 2024

Nykredit tilbyder både realkreditinstitut, Bank plus forsikring og opsparing i et produkt.

Kontroller alle dine produkter igennem Mit Nykredit, hvor du finder alle relevante oplysninger, der er tilknyttet dig, dine lån og forsikringer.

Nykredit er en dansk internetbank, som oftest bliver brugt af boligejere. Nykredit Bank er ejet og styret af Nykredit-koncernen – bedre kendt som Nykredit Bank, Forsikring og Realkreditinstitut.

Efter kreditforeningen i Danmark i 1970, blev de to velkendte kreditforeninger, Forende Kreditforeninger og Jyllands Kreditforening ved en fusion sat sammen til Nykredit i 1985. Ved en ændring af realkreditloven i 1989, blev det muligt for Nykredit at omdanne sig til et aktieselskab – hvilket de greb muligheden for. I 1991 blev Nykredit Holding a/s og forsikringskoncernen Tryg etableret i en koncern i en ny Holding konstruktion.

Siden starten af 2000 har Nykredit bl.a. opkøbt Totalkredit og Forstædernes Bank. I 2011 blev en ny bygning, kaldt Krystallen, indviet af Nykredit-koncernen. Deres nuværende hovedsæde er i den velkendte Glaskube på Kalvebods Brygge ved København Havn. Det førnævnte har formået at gøre Nykredit til landets største kreditforening, og derved skabt sig en suveræn goodwill.

Foreningen Nykredit er hovedaktionær, med 90% ejerskab i koncernen og derfor er de den primære modtager er bl.a. fremtidige aktieudbytter. – dette har Nykredit valgt at dele med kunden, ved at indføre såkaldte Kundekroner. Dette gør at kommende aktieudbytter vil komme kunden til gode, i form at forskellige kontante fordele.

 

Hvad kan Nykredit gøre for sine kunder?

Nykredit bank er primært en internetbank eller såkaldt Netbank, der bliver kaldt Mit Nykredit, der giver kunden muligheder for hjælp og service for primært boligfinansiering og forretning i forhold til banker. Koncernen tilbyder dog også en bred vifte service for den gennemsnitlige dansker, der har en almindelig økonomi. Kunden kan få fornødne service og produkter – uanset hvordan disse forhold er;

 

 

 • Ejer af bolig eller ikke.
 • Barn, teenager eller voksen.
 • Privat- eller erhvervskunde.

 

Hvad tilbyder kredit helt præcis? Mulighederne som kunde hos Nykredit er kæmpestore, dette skyldes de allerede store mængder af kunder – Nykredit havde 41% af Danmarks realkreditudlån fordelt over hele landet i 2018. Vi har håndplukket nogle ting som Nykredit Bank tilbyder;

 

 1. Bankkonto og hævekort
 2. Forsikring
 3. Pension
 4. Apps, såsom Netbank og Swipp
 5. Kort- og langsigtet hjælp med boligøkonomien.

 

Konti hos Nykredit

 

Nykredit hjælper hver enkelt kunde med at oprette forskellige typer af konti, der hver især hjælper med den daglige og/eller månedlige økonomiske behov. Der er 4 overordnede kontotyper, som kunden kan vælge imellem hos koncernen. Der er bl.a.;

 

 • Der er en almindelig konto, som kan anvendes som løn-, budget- og opsparingskonto – eller en personliggjort egen kombination af de førnævnte typer af konti. Man kan gratis bruge Netbank, hvor kan få et overblik over sin økonomi, betaler regninger eller overføre penge. Man får sit første Dankort tilknyttet sin konto gratis. Kontoen har en variable rente, der tilskrives årligt ved indlån – dog ved udlån er det kvartalsvist.

 

 • Ung konto er til kunder, der er mellem 18 og 35 år, hvor er bliver tilbudt attraktive rentevilkår på både ind- og udlån. Når man er ung kan det være en utrolig fordel at have muligheden for en fleksibel økonomi, da der bl.a. kan komme uforudsete omkostninger og tiden til at flytte i hus er kommende, derfor har Nykredit skabt muligheden for at tilknytte en kassekredit til kontoen. Kassekreditten er på hele 75.000 kroner. I forhold til andre kundegrupper, kan du spare en smule, ved at dit første Visa/Dankort er uden årsgebyr.

 

 • Har man indtægter eller udgifter uden for Danmark, hvor møntfoden er euro, så passer Euro Konto Det er oftest boligudgifter eller- indtægter, hvor det kan være smart at have denne type konto. Fordelene ved denne type er mange, da man bl.a. sparer de mange vekselgebyrer og-omkostninger og nemmere få et overblik over økonomien i hhv. kroner og euro.

 

 • I Danmark er vi kendt for vores mange foreninger, og derfor er der brug for en konto, som kan adskille et aktivt medlems konto i en forening – samt skabe et større overblik over de forskellige finansielle forhold i foreningen. Hos Nykredit bliver det kaldt foreningskonto. På denne konto kan flere få fuldmagt, og derved kan bestyrelsen hver især styre økonomien i foreningen.

 

Lån hos Nykredit Bank

Koncernen er kendt for sine bolig- og realkreditlån, men tilbyder derudover to andre lånetyper, nemlig Billån og Ung Lån. For at høre mere omkring disse typer lån, så kan man booke et møde med en rådgiver, der kan give et overblik over kundens muligheder for enten Billån eller Ung Lån. Der er mange fordele ved de to typer lån, håndplukket fordele står herunder;

 

Billån

 

 • Ønsker du enten en fabriksny eller brugt bil, så har du muligheden for begge ting. Når du køber en brugt bil kan løbetiden på lånet dog være lavere.

 

 • Løbetiden på en ny bil kan være op til 10 år, hvorimod en brugt bil kan være op til 10 år minus alderen på bilen.

 

 • Renten er variabel, og er forskellige i forhold til hvilken kundegrupper man tilhører.

 

 • Rådgivning ved køb af bil er gratis, dette skaber de bedste finansieringsmuligheder.

 

Ung Lån

 

 • Som tidligere nævnt i Ung Konto, så skal man være mellem 18 og 35 år.

 

 • Du kan låne penge enten med eller uden sikkerhed – uden sikkerhed resulterer dog i en højere rente, hvilket gør lånet dyrere.

 

 • Ung Lån giver bedre rentevilkår, ift. de fleste andre lån hos Nykredit.

 

 • Som nævnt i Ung Konto, så kan du låne op til 75.000 kroner.

 

Anmeldelser: Trustpilot

Trustpilot anmeldelse  4.5/5 – Anmeldt af over 6.400 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Nykredit Bank A/S
CVR nummer: 10519608
Hjemmeside: www.nykredit.dk
Adresse: Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V
Åbningstider: Mandag – fredag 8 – 20, lørdag – søndag 10 – 15
Kundeservice Tlf nr.  +45 70 10 90 00
E-mail: Via kontaktformular eller via online chat.

 

nykredit bank

 

SE ALLE BANKER