Sammenlign billige lånealternativer til Acceptlån.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Acceptlån – lån fra 5000 – 100.000 kroner.

 

Acceptlån udbydes af Santander Consumer Bank

 

Hvem kan låne hos Acceptlån? Alle kan ansøge

Alle har mulighed for at ansøge om at lån hos Acceptlån, og langt de fleste har også mulighed for at få et. De stiller nemlig ikke så mange krav til dem, der gerne vil låne, da de ønsker at kunne låne penge ud så bredt som muligt.

 

Deres eneste krav i forhold til at tage et lån hos dem er derfor, at du skal være dansk statsborger, og at du ikke må være registreret i RKI. RKI er registeret for dårlige betalere, hvis du er registreret der, vil det være svært for dig at tage et hurtig lån alle steder, og desværre nogle steder som Acceptlån vil det være umuligt.

 

Udover at de to krav er det også et krav, at du er villig til at tilmelde tilbagebetalingen af lånet til Betalingsservice. På den måde bliver beløbet automatisk trukket fra din konto hver måned. Det sikrer låneudbyderen, at du ikke misser en betaling, fordi du har glemt det.

 

Du har ikke mulighed for at betale pengene tilbage på anden måde end via Betalingsservice, så det skal du altså også være villig til. Hvis du ikke er det, kan du desværre ikke tage lånet.

 

Hos Acceptlån behøver du ikke at stille sikkerhed for lånet, når du tager et lån. Du kan låne mellem 5000 og 100.000 kroner, og det er meget usædvanligt, at du kan få lov til at låne så mange penge uden at skulle stille sikkerhed. Når du stiller sikkerhed, stiller du dit hus eller lignende som sikkerhed for lånet.

 

Hvis du ikke har et hus, kan det derfor være svært for dig at tage et lån, men det er det ikke hos denne låneudbyder. Det er altså en mere fleksibel måde at låne på end mange andre steder.

 

Acceptlån penge

 

Fordele hos Acceptlån – lån op til 100.000 kr.

Der er en lang række fordele ved at tage billige lån hos Acceptlån. Først og fremmest er det, at du har mulighed for at tage så store lån hos dem. Det er sjældent, at du kan låne så mange penge, når det drejer sig om et forbrugslån.

 

Hos Acceptlån kan du som nævnt ovenfor låne mellem 5000 og 100.000 kroner. Du har altså mulighed for at låne rigtig mange penge, hvis det er det, du har brug for. Låneudbyderen blander sig ikke i, hvad du skal bruge pengene til. Lån penge og få dem med det samme. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil bruge dem på.

 

Hos Accpetlån har du dog også den fleksibilitet, at du bare kan tage et lille kviklån. Det gør det muligt for dig at låne meget få penge, hvis det er det, som du har brug for. Det kan være, at du er studerende eller bare ikke tjener så mange penge. Så kan det pludselig være svært for dig at klare det, hvis du skal købe noget til 5000 kroner.

 

En anden stor fordel ved at være kunde hos Acceptlån er, at du har mulighed for at tegne en sundhedsforsikring sammen med lånet. Det er en god måde for dig at sikre dit helbred bedst muligt på. Hvis du har taget et sms lån og bliver syg, kan det være, at du ikke kan tjene lige så mange penge, som du kunne før. Så er det vigtigt, at du har mulighed for at få noget forsikring, der kan hjælpe dig økonomisk.

 

Det er også en fordel, at det er nemt for dig at danne dig et overblik over renter og gebyrer, inden du tager lånet. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at tage et hurtig lån online, der er for dyrt for dig.

 

Spørgsmål og svar.

Besøg Acceptlån ansøg hurtigt og sikkert og få svar med det samme. Når du ansøger om lånet skal du stille sikkerhed for lånet hvis du ønsker større lån. i nogle tilfælde skal du bruge din seneste årsopgørelse, og du kan vælge at betale tilbage via betalingsservice.

 

Du bestemmer selv hvad du bruger pengene til. Du kan ikke låne hos Acceptlån hvis de er dårlig betaler, eller registreret i RKI eller Debitor Registreret. Tjek altid vilkår og betingelser inden du ansøger om et hurtig lån. Det er uforpligtende at ansøge.

 

Om Acceptlån.

Acceptlån er en låneudbyder, der udelukkende formidler forbrugslån til private. Det gør, at det er en meget specialiseret låneudbyder, og at de derfor kan svare meget hurtigt på, om du kan få lånet eller ej.

 

Hos Acceptlån er det altid uforpligtende for dig at søge om et lån. Hvis du derfor er i tvivl, om du skal tage et sms lån og gerne vil vide, om du virkelig må tage et lån til den og den rente, kan du altså søge om det uden at være forpligtet til at tage det.

 

Det er først, når du har skrevet under på lånet med din NemID, at du har taget lånet. I din ansøgning skriver du, hvor mange penge du gerne vil låne, og hvor lang tid du har brug for for at betale lånet af igen. Det med tiden er vigtigt i forhold til, hvor mange penge du skal betale af hver måned. Hos Acceptlån kan du være mellem 12 og 120 måneder om at betale lånet af igen. Det er derfor meget fleksibelt for dig.

 

Når du ansøger om et lån, skal du vedhæfte din seneste årsopgørelse fra Skat samt din seneste lønseddel. Det er med til at give Acceptlån et overblik over, hvor mange penge du tjener. På baggrund af det vurderer de, om de synes, at det er realistisk, at du kan betale af på lånet eller ej. Det er altså det, de bruger som baggrund for, om du må få lånet.

 

Hos Acceptlån foregår næsten alt via nettet. Du ansøger om lånet via nettet, og du har også mulighed for at kontakte dem via nettet, hvis du har nogle spørgsmål. Det er både, hvis du er nuværende kunde, eller hvis du ønsker at være kunde. Hvis du har spørgsmål, kan du også ringe til dem i deres telefontid.

 

Anmeldelser: Facebook, Google & Trustpilot

På Trustpilot er de anmeldt til 4 ud af 5 stjerner som bedømmes som God.

Google anmeldelse ligger på 2.3 ud af 5 stjerner.

Facebook anmeldelser ligger på 2.6 ud af 5

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Santander Consumer Bank
Kontakt adresse: Stamholmen 147,6,2650 Hvidovre
E-Mail: privatlaan@santanderconsumer.dk
Tlf nr: +45 70 21 90 11
Åbningstider: Hverdage: 9-16, weekend lukket.

 

acceptlån

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET