Kokkens Hverdagsmad leverer 4 komplette retter til din dør hver uge.

Vælg et alternativ tilbud.

Kokkens Hverdagsmad

4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 4 dage

Per portion

Pris fra 27,-

Black Days - Spar 40% på de to første måltidskasser.

 

Om Kokkens Hverdagsmad

Hos Kokkens Hverdagsmad får man leveret måltidskasser, med sund og varieret mad, direkte til døren hver uge. Måltidskasserne indeholder 4 komplette og børnevenlige måltider, så alle i familien sikret sunde retter.

 

kokkens hverdagsmad leveret

Annonce

 

Alt og mad abonnement og bestilling

På Kokkens hverdagsmads hjemmeside kan man bestille sine måltidskasser. Efter kundens første bestilling, får man leveret en rabatkode til sin e mail, der giver 50% rabat på næste bestilling. Bestillingen foregår sådan, og der skal afkrydses disse ting:

 

  1. Måltidskasse eller sund balance
  2. Antal kuverter
  3. Hvornår skal første levering ske?
  4. Hvor tit skal der leveres?
  5. Tilpas måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.
  6. Godkend bestillingen.

 

Måltidskasserne bliver leveret mellem kl. 7 og 16 om søndagen eller mandag mellem kl. 4 og 17. – måltidkasserne bliver stillet i skyggen. Hvis der er en fejl i måltidskassen, så kan kundeservice kontaktes på enten mail eller telefon.

 

Kokkens Hverdagsmad

 

Hvad er Sund Balance?

Sund Balance er Kokkens Hverdagsmads grønne måltidskasser, der passer til personen, som ønsker flere grøntsager i hverdagen – samt gode fibre og et lavere niveau af kalorier, stivelse og sukker. Sund Balance passer til hele familien, da det er varieret sammensat ift. Vegetabilske og animalske produkter.

Derudover er der hver uge en kødløs dag. Når man modtagerne måltidskasserne er maden allerede tilberedt, derved sparer man tid. Sund Balance kan bestilles til enten 2 eller 4 personer – derudover kan man skifte enkelte retter ud med de øvrige retter.

 

Top råvarekvalitet og økologi

For at få et sundt og nærende måltid, skal råvarerne være i allerhøjeste kvalitet. Råvarerne bliver nøje udvalgt alt efter friskhed, sæson og variation. Hos Kokkens Hverdagsmad er deres udvalg af råvarer påvirket af sæson – grunden til dette er, at de ønsker kunden den allerbedste smagsoplevelse, der kommer ved råvarer får lov at vokse og modne under naturlige betingelser.

 

Der bliver ikke udelukkende valgt økologiske varer, da de sigter efter at give mest muligt for pengene. Ofte skyldes få økologiske varer den ikke garanteret holdbarhed. Der bliver så vidt muligt anvendt råvarer, der passer bedst muligt ift. smag og holdbarhed.

 

Reduceret madspild

Grundet den store mængde mad danskerne smider ud, bliver miljøet og den enkeltes økonomi presset ud i store konsekvenser. Måltidskasser kan være med til at løse dette problem, da man f.eks. undgår impulskøb i supermarkedet.

 

Hos Kokkens Hverdagsmad bliver der kun bestilt det antal råvarer, som kunderne har bestilt. Med deres nøje it-system, bliver der beregnet den præcise mængde mad, så der ikke er råvarer i overskud.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Google anmeldelse 3.2/5 -Anmeldt af over 29 Google brugere

Trustpilot vurdering 4.3/5 – Vurderet af over 2.600 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Kokkens Hverdagsmad er en del af Catering Danmark ApS
CVR nummer:
17089234
Adresse
: Trafikcenter Alle 10, 4200 Slagelse
Mail: Brug kontaktformular eller chat på hjemmesiden
Tlf: +45 70 12 99 99
Åbningstider: Mandag – lørdag 9 – 18, søndag 9 – 13

 

Kokkens hverdagsmad logo

 

Andre måltidskasse udbydere:

Aarstiderne.dk
Retnemt.dk
Skagenfood.dk
Osuma.dk
Den Grønne Asparges
Sundtakeaway.dk

 

SE ALLE MÅLTIDSKASSER