Phillips airfryer XXL

 

Hvad er en airfryer?

En airfryer er egentlig en varmluftsovn, der tilbereder alle dine yndlingsretter nemt og hurtigt. I stedet for den traditionelle friture gryde får du med mad tilberedt med ingen eller meget lidt olie. Det er en meget sundere måde at tilberede familiens yndlingsretter på, da airfryeren har en indbygget teknologi, som gør at det usunde mættede fedt fra maden naturligt frigøres under tilberedningen i airfryeren.

Maskinen arbejder ved hjælp af en såkaldt rapid air funktion, hvilket betyder at luftgennemstrømningen er 7 gange hurtigere end ved traditionel tilberedning. Dette betyder at du får et sprødt og lækkert resultat.

En airfryer er strømbesparende, og der er mange penge at spare på elregningen.

Der spares også på tilberedningstiden i forhold til en almindelg ovn.

 

Store fordele ved en airfryer:

  • Hurtigere tilberedning
  • Billigere i strømforbrug
  • Mindre fedt

Phillips airfryer XXL

Køb Airfryer hos Proshop

Annonce

Design

Phillips airfryer XXL er en relativ stor airfryer, da den kan indeholde en stor kylling på op til 1,4 kg. Det gør også at den nemt kommer til at fylde meget på køkkenbordet, så det skal man lige tage højde for, hvis man ikke har så meget køkkenbordsplads. Vil dog klart anbefale at man skal vælge den store airfryer, hvis man er en familie.

Airfryeren har et stilrent sort look, og falder godt ind i køkkenet, blandt de andre køkkenmaskiner.

Airfryeren er udstyret med en let og brugervenlig digital skærm med 5 forudindstillede programmer, der gør det nemt at tilberede dine yndlingsretter.

Maskinens QuickClean kurv er fremstillet af materiale, der nemt kan tages ud efter brug, og kommes i opvaskemaskinen.

 

Indstillinger

De forudindstillede programmer på airfryeren gør det nemt at tilberede den ret du ønsker. På displayet vælger du blot hvilken kategori af mad du ønsker at tilberede. Du kan så via drejeknappen manuelt indstille den ønskede tilberedningstid. Under tilberedningen kan du hive skuffen med maden ud, og kontrollere om alt er vel. Når du lukker skuffen igen fortsætter airfryeren med tilberedningen. Når tiden er gået, og din mad er klar lyder der bib fra maskinen, og du kan nyde dit måltid mad.

Apparatet har en såkaldt ”hold varm ” funktion, der kan aktiveres på ethvert tidspunkt. Hold varm-timeren er indstillet til 30 minutter.

Du kan ændre hold varm-tiden (1-30 min) ved at trykke på timerknappen, dreje på QuickControl-drejeknappen og trykke for at bekræfte. Du kan ikke ændre hold varmtemperaturen.

Med hensyn til støjniveau er den ikke i kategorien under mindst støjende airfryer. Den støjer lidt under tilberedningen, men dog ikke så meget at det ikke er til at leve med.

 

Tilbehør til Phillips airfryer

Bage kit

Phillips Airfryer xxl bagekit

Køb airfryer igennem Computersalg

Annonce

 

Med dette tilbehør til din airfryer kan du bage alt fra lækre muffins, tærter, og brød. Med dette kit får du en bageform med non Stick belægning, hvilket sikrer en nem rengøring af produktet.

I kittet får du også 7 små muffins forme i silikone. De er lige til den lille nok side størrelsesmæssigt, og det kan være lidt svært at få plads til dem i maskinen, men det fungere alligevel at få bagt, og der kommer muffins ud i den sidste ende.

Der medfølger også et opskriftshæfte, så du kan samle inspiration til at bage lækre brød og kager i din airfryer.

 

Phillips airfryer grillsæt

Phillips airfryer XXL grilling

Med dette tilbehør kan du lave lækker grillmad i din airfryer. Du kan bl.a. lave lækre burgerbøffer og grillspyd. Kittet indeholder en grillplade med non Stick belægning, 6 grillspyd. Derudover får du et opskriftshæfte så du kan samle inspiration.

 

Anmeldelser oversigt