Jetnet Internet er en af de billigste udbydere markedet

Læs mere om hvad de tilbyder her på siden eller gå direkte til Jetnet

 

jetnet logo
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.

 

Jetnet Internet: Den billigste pris på markedet

Der går ikke én dag, hvor vi ikke bruger internettet til et eller andet. Vi er i dag afhængige af livet online, og derfor er internet en fundamental ting i tilværelsen. Vores internet skal derfor kunne klare lidt af hvert.

De fleste kan nok nikke genkendende til den frustrerende oplevelse af, der kommer en lille dinosaur frem på Chrome. Den fortæller os, vi er uden forbindelse til internettet. Eller den irriterende følelse, når dit favorit show pludselig stopper, og den lille runde cirkel, der indikerer, hjemmesiden loader, dukker frem.

Det er derfor ikke længere nok bare at have internet. Det skal også være godt internet med hurtig forbindelse, men til en overkommelig pris. Du kan heldigvis finde den kombination hos Jetnet Internet. De går altid efter udbydelse af den billigste pris på markedet.

 

Hvem er Jetnet Internet?

Jetnet blev lanceret i september 2021 og er derfor det nyeste skud på stammen inden for bredbåndsudbydere. Virksomhedens mål er levering af internet til den laveste pris på markedet. For at opnå det, leverer Jetnet via forskellige netværk fra blandt andet TDC Net, Norlys og Onefiber. Du kan få leveret højhastighedsbredbånd via fiber eller coax, og du vil få det til en lav pris.

Vi kan levere via en række forskellige netværk, herunder: TDC Net, Norlys (Eniig og Syd Energi), EWII, Nord Energi, Onefiber, Thy-Mors, Fibia og Energi Fyn og RAH Fiber.

Det er altid spændende med en ny bredbåndsudbyder, og derfor kan du herunder skabe dig et overblik over, hvem Jetnet Internet er, og om det kan være noget for dig.

 

Hvem kan få Jetnet?

Jetnet Internet er stort set tilgængeligt for alle. Om du kan få Jetnet som udbyder, handler mere om, hvilken slags bredbånd du kan få leveret til dit hjem. Jetnet tilbyder to forskellige løsninger: enten bredbånd gennem tv-stikket, også kaldet coax, eller gennem fiberkabler.

Langt de fleste hjem har et tv-stik, og derfor er coax-løsningen stort set tilgængelig for alle. Du får langt bedre hastighed gennem den løsning og uanset din husstands størrelse, vil alle jeres behov blive mødt.

Fiberkabler er en lidt mere kompliceret løsning. En fiberforbindelse kræver nemlig, de har trukket fiberkabler i jorden ved dit hus, så du kan blive koblet på. Fiberkabler er den fremtidige standard, men udrulningen af fiberkabler er ikke færdiggjort i Danmark. Derfor er det ikke sikkert, din husstand er klar til fiberforbindelse endnu.

 

Bredbånd priser

Ifølge Jetnet selv tilbyder de markedets billigste bredbåndsløsninger. Og når du kigger på deres tilbud, er der også noget om snakken. Sammenligner du Jetnet med andre bredbåndsudbydere, er den månedlige pris noget af det billigste på markedet. Men hvis du inkluderer både den månedlige pris, hastigheder, oprettelsesgebyrer og så videre, er Jetnet den billigste udbyder.

Du kan selv vælge, hvorvidt du ønsker den hurtige forbindelses pakke eller en lidt lavere hastigheds pakke. Der er stor forskel på forbindelseshastigheden, men prisforskellen på de to pakker er ikke særlig stor. Derfor kan du overveje, hvorvidt det kan betale sig at spare få penge for blot en tredjedel af hastigheden.

 

Fordele ved Jetnet Internet

  • Tilgængelig kundeservice
  • Udbyder fiberbredbånd
  • Markedets laveste priser
  • Forskellige billige løsninger
  • Overskuelige priser

Ifølge diverse anmeldelser online er en af de største fordele ved Jetnet Internet den tilgængelige kundeservice, de tilbyder. Der er mange måder at komme i kontakt med Jetnet på. De er tilgængelige både via telefon, via e-mail og via en online chatfunktion.

Da fiberbredbånd anses for den bedste løsning for fremtiden, fremhæver anmeldelser også dét som en fordel hos Jetnet. Hvis din husstand har fået lagt fiberkabler, er fiberbredbånd den bedste løsning, du kan vælge for hurtig hastighed.

 

jetnet logo

Besøg Jetnet 
Annonce

 

Der er noget om snakken, når Jetnet påstår at have markedets laveste priser. Det er en fordel for alle brugere af Jetnet, da du kan spare penge på hurtigt bredbånd.

En anden fordel, diverse online anmeldelser påpeger, er de forskellige billige abonnementer, du kan vælge imellem hos Jetnet Internet. Du betaler for den hastighed, du ønsker, og ikke en krone mere.

Jetnets overskuelige priser er også blevet fremhævet som en stor fordel. Med en overskuelig hjemmeside kan du nemt danne dig et overblik over den pris, du vil skulle betale. Der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra ydelser: Du betaler den pris, du finder på deres hjemmeside.

 

Ulemper ved Jetnet Internet

  • Begrænsede åbningstider
  • Kun gængse internetteknologier
  • Begrænsede produkter

Vi har undersøgt en række anmeldelser af Jetnet Internet, og fælles for dem alle er særligt én ulempe: De begrænsede åbningstider for kundeservice-telefonerne. Du kan få fat i kundeservice pr. telefon alle ugens dage, men kun i tidsrummet 10 – 15. Heldigvis kan du også få fat på kundeservice via deres online chat.

En anden ulempe, der påpeges online, er udbuddet af internetteknologier. Udbuddet er begrænset til kun at indeholde coax og fiber, derfor har du ikke mulighed for løsninger med eksempelvis 4G.

Sidst men ikke mindst er Jetnet kun en udbyder af bredbåndsløsninger. Du har derfor ikke mulighed for pakkeløsninger, hvor du kan samle TV, mobilabonnement og internet i én løsning.

 

Jetnet router

Jetnet har gjort det muligt at vælge, om du vil købe din router gennem Jetnet, eller om du vil anvende din egen router. Men det er ikke altid nødvendigt med en router. Det kommer nemlig helt an på, hvilken forbindelse du har.

Hvis du har fiberforbindelse, er en Wi-Fi-router ikke en nødvendighed, men stadig en mulighed, hvis du ønsker det. Den vil koste dig et lille beløb om måneden.

Hvis du derimod får forbindelse gennem tv-kablet, er det nødvendigt med en Wi-Fi-router. I det tilfælde skal du ikke betale for routeren, da den er en del af dit abonnement.

Relaterede udbydere:

Norlys fibernet

Hiper Internet

Fastspeed

jetnet logo

Jetnet anmeldelse, Trustpilot og kundeservice

Baseret på andres anmeldelser online har Jetnet både sine fordele og ulemper. Mange påpeger, der er begrænsninger ved Jetnet, afhængigt af hvor i landet du bor henne. Hvis du ikke er dækket af ét af de netværk, Jetnet benytter, kan du ikke få bredbånd hos Jetnet.

Ifølge Trustpilots brugere får Jetnet 4,2/5 stjerner. De fleste kunder gør dog opmærksom på, det er en god og billig løsning til de selvkørende. Det vil altså sige, hvis du ikke har det store behov for kundeservice og har erfaring med opsætning af bredbånd, samt du bare går efter det billigste, får du den rigtige løsning hos Jetnet.

 

ALLE BREDBÅND TILBUD