Kazoom Internet

Vil du have lynhurtigt og stabilt internet derhjemme, skal du vælge en produktløsning med fibernet. Fibernet leverer data via lyslederkabler under jorden. Derfor er det ikke alle husstande, der kan få internettypen.

 

Ewii
4.7
Pris Måned
99,-
Download
300 Mbit
Upload
300 Mbit
Binding
Ingen binding
Fibernet til halv pris
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
99,- om måneden i 6 mdr. EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Favorit
Hiper brebånd
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Se Tilbud
199 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 319 kr/md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
jetnet logo
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
30 kr. rabat i 6 mdr. - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Telia
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 6 måneders HBO Max eller 3 mdr. Viaplay - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
norlys
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0 kr.
Via fiber- eller kabelnet
Online sikkerhed
Se Tilbud
Første 6 måneder for 199 kr. md. - Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
bolignet logo
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
fastspeed logo
4.7
Pris Måned
198,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
198 kr. i 3/6 mdr. derefter normalpris 229 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
60 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Trådløs WI-FI Router
Hastighedstest
Se Tilbud
Hurtig og stabil forbindelse - Gratis oprettelse - Trådløs router inkluderet - Dette er et annonce link.
maxspeed-telenor-internet
4.6
Pris Måned
144,50,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
Ingen
Oprettelse 0,-
Via kabel tv-stik
En god og stabil forbindelse
Se Tilbud
Halv pris i 3 mdr. - Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router - Dette er et annonce link.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
249,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.494,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. Tilbuddet på 1000/1000 Mbit/s gælder til og med d. 31. oktober 2023, og kun for personer der ikke har været kunde de seneste 12 måneder. Til prisen skal lægges prisen for evt. etablering. Dette er et annoncelink.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

KAZOOM logo

 

Alt du skal vide om Kazoom internet

Kazoom er blevet en af de store spillere på markedet herhjemme med hensyn til levering af fibernet. Er du bosiddende i Østjylland eller på Sjælland, kan du blive kunde hos den danske leverandør af fiberinternet.

Herunder kan du læse mere om fordele og ulemper ved Kazoom internet via lyslederkabler. Du får svar på, hvad det kræver at få internettypen derhjemme, og du får guide til at komme godt i gang med din router.

Hvad er Kazoom fibernet?

Hos Kazoom får du internet med hastighed på op til 1.000 Mbit/s. Den hastighed modsvarer behovene hos de største husstande med 4-6 beboere. Det gælder både at være online, surfe eller game – alt sammen på samme tid. Kunder betaler et månedligt gebyr for internet. Som kunde hos Kazoom kommer du til at betale én pris, der vil være den samme som andre kunder.

Det unikke ved internetudbyderen er, at den kun har én produktpakke, du skal tage stilling. Når du vælger Kazoom internet, får du bredbåndsforbindelse på 1.000 Mbit/s. Det hører til de hurtigste forbindelser på markedet.

Kazoom internet er en dansk virksomheden. Du kan komme i skriftlig kontakt med den dansksprogede kundeservice hver dag og få hjælp til oprettelse eller svar på tekniske spørgsmål.

Missionen hos Kazoom er at tilbyde gennemskuelige betingelser og priser samt levere billigt internet. Mange danskere oplever, at prisen på deres internet forandres i løbet af året. Derudover findes ofte bedre priser eller betingelser for nye kunder i forbindelse med højtider eller handelsdage såsom Black Friday. Det kan skævvride kundeporteføljen hos en internetudbyder, hvor der skabes et A-, B- og C-hold.

Sådan er det ikke med Kazoom internet. Priserne er konstante og stabile, og betingelserne for oprettelse og bredbånd er ens for alle kunder.

Sådan bliver du kunde

Du skal være opmærksom på, at det ikke er alle danskere, der kan få fibernet Internet derhjemme. For at modtage og sende data med fibernet skal der være gravet lyslederkabler ned i dit bopælsområde.

Undersøger du kundeanmeldelser hos Trustpilot, vil du kunne læse, at udrulningen af lyslederkabler er den primære grund til, at kunder er utilfredse med Kazoom internet. Der er i Danmark flere egne afskåret fra at kunne få fiberInternet.

På Kazooms hjemmeside kan du se kort over, hvor i landet det er muligt at blive kunde. Her kan få overblik over, hvor der findes lyslederkabler i stand til at levere data hjem til din husstand.

Det tager ikke mere end 5-10 minutter at oprette dig som ny kunde hos Kazoom internet. Du kan oprette dig direkte via hjemmesiden, hvor du guides igennem oprettelsen trin-for-trin. Det er værd at dykke ned i de guides og anbefalinger, internetudbyderen har på sin hjemmeside, før du opretter dig.

Du kan blandt andet få hjælp til valg af bedste router til dine behov. Og du får svar på, hvordan du skaber maksimal sikkerhed omkring din kommende internetforbindelse.

Det skal du vide om muligheden for Kazoom og gratis oprettelse

Du skal være opmærksom på, du med Kazoom internet kommer til at betale et engangsgebyr fælles for alle kunder. Det er en del af internetudbyderes forretningspolitik i forhold til, der ikke skal være forskel på kunderne, og priserne er ens for alle.

Det har dén store fordel for dig, at du kan være sikker på, hvad du betaler for. De gennemskuelige og faste priser kommer til at give dig tryghed og overblik over din økonomi.

Du betaler omkring 500 DKK. for oprettelsen som ny kunde. I prisen er der indlagt forsendelse af router og ledninger samt hjælp til opsætning via manual. Dermed kan du komme godt i gang med at få installeret din nye router og forbinde alle enheder i hjemmet til internettet. Når opkoblingen er sket mellem router og en enhed (det kan både være stationær PC, bærbar computer, mobil og tablet), kan du nyde godt af trådløst internet på din matrikel.

Særligt om Kazoom og Aura

Er du blevet kunde hos internetudbyderen, eller undersøger du data- og internetmuligheder hos den, vil du støde på navnet “Aura”. Kazoom internet leveres gennem Auras infrastruktur, der i dag dækker det meste af Østjylland. Det betyder, at du som østjyde har stor sandsynlighed for at kunne få hurtigt og stabilt internet, der kan glæde alle medlemmer i husstanden.

Kazoom internet hører til under energikoncernen Aura. Kazoom selskabet blev grundlagt i 2019, og den startede op i Østjylland pr. 1. januar 2020.

Det er missionen og formålet med Kazoom at være et såkaldt low cost selskab med tilbud af højkvalitetsprodukter til lave priser. I forvejen har Aura også Waoo Fiber. De har igennem flere fået kåringen “bedst i test” hos Forbrugerrådet TÆNK indenfor internetbranchen.

Benyt dig af den skriftlige kundeservice når du vil

Du skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at komme i telefonisk kontakt med teknikere eller kundeservicemedarbejdere hos Kazoom. Det er én af kilderne til, at prisen på din internetforbindelse er lavere sammenholdt med andre udbydere, der kan levere bredbånd på 1.000 Mbit/s.

Der er ikke udgifter til aflønning af kundeservicemedarbejdere, der har faste arbejdstider, og skal sidde på et kontor. I stedet kan du sende mail til Kazoom, der vil blive besvaret hurtigst muligt.

 

Relaterede udbydere:

Fibernet Norlys

Hiper.dk

 

Få overblik over dit dataforbrug hos Mit Kazoom

Når du er kunde hos Kazoom, kan du døgnet rundt få adgang til din personlige side, hvor du kan få overblik over dataforbruget i husstanden. Du kan se, hvor meget data der i gennemsnit bruges om måneden, og du kan se, hvor meget du betaler for din hurtige internetforbindelse om året.

Du skal oprette dig som kunde, når du har modtaget din router. Du bestemmer selv, hvad adgangskode og brugernavn skal være.

På hjemmesiden er der en række andre funktioner og tjenester, du frit kan benytte dig af. Det gælder blandt andet en hastighedstest, der kan fortælle dig, hvor hurtigt din eksisterende internetforbindelse er. Testen er en god idé at benytte dig af, hvis du overvejer skift af internetudbyder.

 

ALLE BREDBÅND TILBUD