Kviknet Internet – tilbyder billigt bredbånd.

Se alternative tilbud til Kviknet!

Waoo fiber
5
Pris Måned
195,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Ingen binding
1000/1000 Mbit/s
Se Tilbud
195,- første 6 mdr. - herefter 369,- /md - WiFi-router inkluderet - Dette er et annoncelink.
Ewii
4.7
Pris Måned
129,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Fibernet til halv pris
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
129,- om måneden i 3 mdr. Herefter normalpris 319 kr. - EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Hiper brebånd
5
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Se Tilbud
Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
jetnet logo
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Telia
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 2 måneders Max og fra adgang til podcast fra Podimo resten af 2024 - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
209,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Spar 150,-/md. I 6 mdr.
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.254,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. - Dette er et annoncelink.
norlys
5
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Sikkerhedspakke
Via kabel
Udvidet Cyberforsikring
Se Tilbud
Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
bolignet logo
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
fastspeed logo
4.7
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
99 kr/md.. i 6 mdr. derefter normalpris 299 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
maxspeed-telenor-internet
4.6
Pris Måned
149,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 mdr. binding
Oprettelse 0,-
Via kabel tv-stik
En god og stabil forbindelse
Se Tilbud
149 kr. de første 3 måneder - efter 3 mdr. 299 kr/md. - Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Kviknet Internet

 

Hvad du bør vide om Kviknet Internet

Måske kender du ikke til Kviknet Internet, men i det følgende vil du lære mere om hvilken slags virksomhed de er, hvad de kan tilbyde dig som kunde og hvordan du kan købe deres produkt.

 

Hvem er Kviknet?

Kviknet er en dansk virksomhed der tilbyder billigt Internet. Virksomheden startede tilbage i 2013 og har deres hovedkontor i Odense. Kviknet havde et klart mål fra starten, de ville differentiere sig fra deres konkurrenter, ved at tilbyde danskerne de billigste abonnementer på bredbånd. For at opnå deres mål om at kunne tilbyde billigere priser, arbejder Kviknet fokuseret på at nedbringe deres udgifter og omkostninger.

 

Dette gøres blandt andet ved at de ikke har fysiske butikker, og dermed udelukkende sælger deres bredbåndsabonnementer via deres hjemmeside. Det at Kviknet ikke har fysiske butikker gør også at man ikke finder gadesælgere på strøget som repræsenterer Kviknet.

 

I april 2019 lå Kviknet nummer 2 på Trustpilot over udbydere af faste Internetforbindelser. De fik 8.3 stjerner af forbrugerne.

 

Hvilket slags produkt kan du forvente dig af Kviknet?

Da Kviknet Internet, ligesom alle ADSL-udbydere, bruger TDC’s kobbernet, kan du som kunde forvente den samme kvalitet på Kviknet bredbånd som deres konkurrenter tilbyder. Du kan få bredbåndet koblet op på flere forskellige måder. Det kan både være via dit telefonstik, kabel-tv og fiber.

 

Dette afhænger af hvor du bor. For at finde ud af hvilken hastighed og opkoblingsmulighed Kviknet kan tilbyde dig, kan du indtaste din adresse på deres hjemmeside.

 

Derudover kan du med Kviknet Internet opleve at din uploadhastighed er hurtigere end du egentlig betaler for. Dette kan ske fordi Kviknet altid vil forsøge at give sine kunder den højest mulige hastighed. Derfor vil din uploadhastighed blive hurtigere, i det tilfælde at det er muligt for Kviknet at tilbyde dette.

 

Kviknet tilbyder Pair Bonding, hvilket er et tilkøb til ens bredbåndsabonnement som fordobler internethastigheden. Dette sker ved at der kobles to telefonledninger til den trådløse router. Her skal man som kunde være opmærksom på at dette tilkøb kræver at en tekniker kommer ud og installerer routeren, hvilket kunden skal betale et engangsbeløb for.

 

Hvad koster et abonnement på Kviknet Internet?

Prisen hos på et bredbåndsabonnement hos Kviknet går fra 199 til 299 kr. om måneden. Dette afhænger af hvilken hastighed du vælger og om det er via telefonstik, kabel-tv eller fiber. Hvis du ønsker en samlet prisoversigt, kan du også se en sådan, under fanen priser på Kviknets hjemmeside. Her kan du se en liste over alle slags opkoblinger og hvad du kan tilkøbe til dit abonnement, både engangsbetalinger og ydelser med en månedlig betaling.

 

Leveringen af den trådløse router er gratis, såfremt du vælger at få den leveret til nærmeste GLS pakkeboks. Men det er også muligt at tilkøbe levering til ens adresse. Hos Kviknet betales regningerne forud og den første regning vil være betaling fra oprettelsesdatoen plus to måneder frem.

 

Hvordan får du et abonnement hos Kviknet?

Opretning af et bredbåndsabonnement skal gøres over deres hjemmeside. Her starter du ud med at skrive din adresse, hvorefter Kviknet finder frem til hvilken hastighed de kan tilbyde. På den næste side har du mulighed for at foretage forskellige tilkøb til dit abonnement. Når du går videre, skal du indtaste dine oplysninger og om du er privatkunde eller en virksomhed.

 

Her får du også en prisoversigt over dit køb, hvor det er muligt at se en samlet pris. Det fremgår også hvad der er en enkel eller månedlig betaling og en mindstepris for de næste 6 måneder. Efterfølgende vil du blive spurgt om hvornår du ønsker leveringen og til sidst hvordan du vil betale. Kviknet tilbyder ikke betalingsservice, men der kan betales med betalingskort eller girokort.

 

Kviknet vil sørge for opsigelsen hos din gamle udbyder.

 

Hvordan fungerer opsigelsen?

Hvis du ønsker at opsige dit bredbåndsabonnement hos Kviknet skal du kontakte dem via e-mail. Dog skal man være opmærksom på at der er en 6 måneders bindingsperiode fra oprettelsesdatoen og at der vil være et opsigelsesvarsel på 30 dage. Derudover skal man returnere bredbåndsudstyret til Kviknet Internet.

 

Relaterede bredbåndsudbydere:

Hiper tilbud

Norlys bredbånd

Fastspeed priser

 

Anmeldelser på Trustpilot

Anmeldelse 3.9/5 på Trustpilot – Vurderet af over 1750 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Adresse: Egelundsvej 18, 5260 Odense S
CVR: 35466924
Mail: kundeservice@kviknet.dk
Tlf: +45 88 44 11 12
Åbningstider: Mandag – fredag: 8-18, weekend 12-15

 

kviknet bredbånd

 

ALLE BREDBÅND TILBUD