Kviknet Internet – tilbyder billigt bredbånd.

 

Besøg Kviknet

Annonce

 

5/5

Pris måned

299,-

6 mdr. Binding

Download

1000 Mbit

Upload

60 Mbit

 Forbindelse

Kabel

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1794,-

Hurtig og stabil forbindelse - Gratis oprettelse - Trådløs router inkluderet

 

Hvad du bør vide om Kviknet Internet

Måske kender du ikke til Kviknet Internet, men i det følgende vil du lære mere om hvilken slags virksomhed de er, hvad de kan tilbyde dig som kunde og hvordan du kan købe deres produkt.

 

Hvem er Kviknet?

Kviknet er en dansk virksomhed der tilbyder billigt Internet. Virksomheden startede tilbage i 2013 og har deres hovedkontor i Odense. Kviknet havde et klart mål fra starten, de ville differentiere sig fra deres konkurrenter, ved at tilbyde danskerne de billigste abonnementer på bredbånd. For at opnå deres mål om at kunne tilbyde billigere priser, arbejder Kviknet fokuseret på at nedbringe deres udgifter og omkostninger.

 

Dette gøres blandt andet ved at de ikke har fysiske butikker, og dermed udelukkende sælger deres bredbåndsabonnementer via deres hjemmeside. Det at Kviknet ikke har fysiske butikker gør også at man ikke finder gadesælgere på strøget som repræsenterer Kviknet.

 

I april 2019 lå Kviknet nummer 2 på Trustpilot over udbydere af faste Internetforbindelser. De fik 8.3 stjerner af forbrugerne.

 

Hvilket slags produkt kan du forvente dig af Kviknet?

Da Kviknet Internet, ligesom alle ADSL-udbydere, bruger TDC’s kobbernet, kan du som kunde forvente den samme kvalitet på Kviknet bredbånd som deres konkurrenter tilbyder. Du kan få bredbåndet koblet op på flere forskellige måder. Det kan både være via dit telefonstik, kabel-tv og fiber.

 

Dette afhænger af hvor du bor. For at finde ud af hvilken hastighed og opkoblingsmulighed Kviknet kan tilbyde dig, kan du indtaste din adresse på deres hjemmeside.

 

Derudover kan du med Kviknet Internet opleve at din uploadhastighed er hurtigere end du egentlig betaler for. Dette kan ske fordi Kviknet altid vil forsøge at give sine kunder den højest mulige hastighed. Derfor vil din uploadhastighed blive hurtigere, i det tilfælde at det er muligt for Kviknet at tilbyde dette.

 

Kviknet tilbyder Pair Bonding, hvilket er et tilkøb til ens bredbåndsabonnement som fordobler internethastigheden. Dette sker ved at der kobles to telefonledninger til den trådløse router. Her skal man som kunde være opmærksom på at dette tilkøb kræver at en tekniker kommer ud og installerer routeren, hvilket kunden skal betale et engangsbeløb for.

 

Hvad koster et abonnement på Kviknet Internet?

Prisen hos på et bredbåndsabonnement hos Kviknet går fra 199 til 299 kr. om måneden. Dette afhænger af hvilken hastighed du vælger og om det er via telefonstik, kabel-tv eller fiber. Hvis du ønsker en samlet prisoversigt, kan du også se en sådan, under fanen priser på Kviknets hjemmeside. Her kan du se en liste over alle slags opkoblinger og hvad du kan tilkøbe til dit abonnement, både engangsbetalinger og ydelser med en månedlig betaling.

 

Leveringen af den trådløse router er gratis, såfremt du vælger at få den leveret til nærmeste GLS pakkeboks. Men det er også muligt at tilkøbe levering til ens adresse. Hos Kviknet betales regningerne forud og den første regning vil være betaling fra oprettelsesdatoen plus to måneder frem.

 

Hvordan får du et abonnement hos Kviknet?

Opretning af et bredbåndsabonnement skal gøres over deres hjemmeside. Her starter du ud med at skrive din adresse, hvorefter Kviknet finder frem til hvilken hastighed de kan tilbyde. På den næste side har du mulighed for at foretage forskellige tilkøb til dit abonnement. Når du går videre, skal du indtaste dine oplysninger og om du er privatkunde eller en virksomhed.

 

Her får du også en prisoversigt over dit køb, hvor det er muligt at se en samlet pris. Det fremgår også hvad der er en enkel eller månedlig betaling og en mindstepris for de næste 6 måneder. Efterfølgende vil du blive spurgt om hvornår du ønsker leveringen og til sidst hvordan du vil betale. Kviknet tilbyder ikke betalingsservice, men der kan betales med betalingskort eller girokort.

 

Kviknet vil sørge for opsigelsen hos din gamle udbyder.

 

Hvordan fungerer opsigelsen?

Hvis du ønsker at opsige dit bredbåndsabonnement hos Kviknet skal du kontakte dem via e-mail. Dog skal man være opmærksom på at der er en 6 måneders bindingsperiode fra oprettelsesdatoen og at der vil være et opsigelsesvarsel på 30 dage. Derudover skal man returnere bredbåndsudstyret til Kviknet Internet.

 

Relaterede bredbåndsudbydere:

Hiper tilbud

Stofa bredbånd

Fastspeed priser

 

Anmeldelser på Trustpilot

Anmeldelse 3.9/5 på Trustpilot – Vurderet af over 1750 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Adresse: Egelundsvej 18, 5260 Odense S
CVR: 35466924
Mail: kundeservice@kviknet.dk
Tlf: +45 88 44 11 12
Åbningstider: Mandag – fredag: 8-18, weekend 12-15

 

kviknet bredbånd

 

ALLE BREDBÅND TILBUD