Telenor bredbånd – Få en stabil bredbåndsforbindelse.

Prøv Telenor Maxspeed.

maxspeed telenor

Besøg Telenor Maxspeed

Annonce

 

Telenor – hvem er de og hvad tilbyder de?

Telenor er en international virksomhed, som tilbyder internet og telefoni. De er det andenstørste teleselskab i Danmark. Deres mission er at tilbyde deres kunder en løsning for sammenhængende kommunikation, som er billigt og stabilt.

 

Bredbånd efter kundens behov

Telenor tilbyder både forskellige mobilabonnementer, mobilt og fast bredbånd, eller internet. Mobilt bredbånd er når kunden kan tage sit bredbånd med sig og det dermed ikke er bundet til en specifik bolig. Dette er muligt fordi mobilt bredbånd kører over mobilnettet, ligesom på ens telefon.

 

Hastigheden på mobilt bredbånd afhænger af hvor god dækningen der er, der hvor du befinder dig. Når dækningen er bedst, vil du være på 4G netværket, ellers vil du være på 3G. Forbindelsen kan være lidt mere svingende ved mobilt bredbånd.

 

Ønsker kunden en mere stabil bredbåndsforbindelse, kan man vælge normalt bredbånd, som er en forbindelse der går gennem kabler, der ligger i jorden. Ved dette valg kan kunden ikke uden videre tage internettet med sig i for eksempel sommerhuset.

 

For at kunden kan finde ud af hvilken løsning der er bedst for dem, har Telenor udarbejdet en test som kunden kan tage. Denne test vil hjælpe Telenor til at rådgive kunden bedst muligt, så bredbåndet vil leve op til kundens behov. På denne måde optimeres kundens chance for at vælge den optimale løsning for netop dem.

 

Skulle kunden dog opdage efter købet at dette ikke lever op til forventninger, kan kunden gøre brug af Telenors tilfredshedsgaranti. Dette er en ydelse som kunden kan gøre brug af indenfor de første 30 dag efter bredbåndets oprettelse og derved gratis opsige sit abonnement, hvis kunden ikke er 100% tilfreds med produktet.

 

Hvad koster bredbånd hos Telenor?

Prisen på bredbånd hos Telenor findes ved at indtaste sin adresse på deres hjemmeside. Herefter vil Telenor vise hvilken pris og hastighed de kan tilbyde netop dig og om opkoblingen skal ske via for eksempel telefonstikket. Ønsker kunden mere information er det muligt at klikke på “Alt om prisen”, her vil det være muligt at se hvilke gebyrer der eventuel kan blive lagt oven i prisen.

 

Dette kunne for eksempel være hvilke gebyrer der er for de forskellige betalingsmetoder. Kunne kunden godt tænke sig at vide mere om opkoblingen og hvad dette betyder for kvaliteten og hastigheden for bredbåndet, kan kunden trykke på den skrevne opkoblingsmulighed, som vil være skrevet med blå tekst.

 

Derudover tilbyder Telenor ydelsen Telenor Trin, hvilket giver kunden op til 20% rabat på kundens samlede regning, hvis man har både mobil- og bredbånd abonnement hos dem.

 

Forbedring og fleksibilitet

For at kunden får den bedst mulige oplevelse, kan man på Telenors hjemmeside finde en guide til hvordan man får den bedst mulige forbindelse. Her kan kunden finde forslag til hvordan hastigheden kan forbedres.

 

Dette kunne for eksempel være at placerer routeren højt og med afstand til anden elektronik, da dette kan påvirke bredbåndets hastighed og forbindelse.

 

Hvis kundens behov efter en periode skulle ændre sig, kan abonnementet opgraderes til en anden hastighed. Det samme er muligt, hvis nu kunden finder ud af at hastigheden ikke passer til deres behov, men at de fortsat ønsker at være kunde hos Telenor.

 

Skifter man hastighed, skifter man også abonnement. Men ændringer i det nye abonnement vil i de fleste tilfælde, træde i kraft efter 24 timer.

 

Opsigelse

Hvis kunden ønsker at opsige abonnementet på bredbånd, kan dette gøres allerede inden for den første måned, i det der ikke er en bindingsperiode hos Telenor. Dog skal kunden være opmærksom på at der er en opsigelsesvarsel på 30 dage.

 

Opsigelses sker ved at kunden ringer til Telenor. Når abonnementet udløber skal routeren gives tilbage til Telenor. Afleveringen kan gøres via post eller i den nærmeste butik

 

Relaterede bredbåndsudbydere:

Yousee bredbånd oversigt

Fastspeed fiber

Telia mobilt bredbånd

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 3.7/5 – vurderet af over 25.270 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Adresse: Frederikskaj 8, 2450 København SV
Mail: kundeservice@telenor.dk
CVR: 19433692
Tlf: +45 72 10 01 00
Åbningstider: Mandag – lørdag 7-23, søndag lukket.

 

telenor bredbånd

 

ALLE BREDBÅND TILBUD