Køb nye møbler – find flotte møbler

Her på siden finder du vores samarbejdspartnere som sælger møbler.

Der er både billige møbler og mere dyre møbler.

Det er uanset om du mangler en ny sofa, spisebord, eller et sæt spisebordsstole.

Alt inden for møbler til soveværelset, senge og sengeborde og kommoder.

Køb nye møbler

Oversigt med salg og køb af nye møbler

 

 

Takt

Takt

Annonce

TAKT er møbelfirmaet der gentænker måden at designe, konstruerer og sælger møbler på. TAKT tror på at give hig-end design til flere personer på revolutionære, bæredygtige og gennemsigtige måder.

TAKT ser fremtiden med et syn der går langt ud over møbler. Dette er begrundet af samfundets behov for nye idea omkring hvordan man gør kvalitetsvarer tilgængelige for flere mennesker, samt behovet for at gøre det på en fornuftig måde der ikke drastisk påvirker livet på planeten. TAKT påtager sig den udfordring, da de kreerer rafineret danske møbler for den gensidige fordel for mennesker og planeten.

 

 

Direkte import

Direkte import

Annonce

Direkte import ApS har et stort udvalg af kvalitetsbetonet møbler til hjemmet til faste lave priser, herunder blandt andet vitrineskabe og møbler til hjemmet, havemøbler i teaktræ. Med deres 5 stjerner på Trustpilot, på baggrund af 3.000+ anmeldelser, har Direkte Import markeret sig som en gennemgående troværdig forhandler.

Direkte Import tilbyder:

 • Fri fragt uanset ordre størrelse
 • Hurtig levering,
 • Høj kundeservice
 • Stort udvalg og høj kvalitet
 • 9000+ anmeldelse på Trustpilot.

 

 

sinnerup

Sinnerup

Annonce

Livsstil, kvalitet og design. Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Selvom det er 50 år siden de første forventningsfulde kunder trådte ind i butikken, er konceptet det samme som dengang. Vi vil præsentere dig for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Vi vil være din inspirerende samarbejdspartner. Du skal komme ned til os når du savner inspiration, er på udkig – eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends.

 • Gratis fragt over 499 kr. (ikke møbler)
 • Gratis bytte & retur i butikker (ikke møbler)
 • Leveringstid 1-4 hverdage
 • Flere end 100 brands
 • Prismatch på alle varer

 

 

Trendbazaar

Trendbazaar

Annonce

Shop designermøbler, brugskunst & belysning til hjemmet
Med over 5000m2 udstilling på Fyn har de ét af Danmarks største udvalg af internationalt design samt danske klassikere. De sælger nogle af de bedste produkter inden for møbler og belysning.

Så Trendbazaar er for alle, der ønsker at købe de mest stilede og lækre produkter til deres hjem. Kvalitet og design er i højsædet sammen med kundeservice. Derfor er Trendbazaar en særdeles god webshop, hvis du ønsker at promovere kvalitetsvarer.

 

 

 

Nordic nest

Nordic Nest

Annonce

Nordic Nest er én af de største online forhandlere med speciale i skandinavisk design og indretning. Butikken har været online siden 2003 og har i dag tusindvis af kunder over hele verden. Sælger møbler og indretningsartikler.

Det unikke produktsortiment består af mere end 30.000 nøje udvalgte indretningsartiker fra ca. 200 skandinaviske mærker som Marimekko, Bloomingville, String, Eva Solo, Iittala, Ferm Living, Design House Stockholm og Stelton.

Særligt populære produkter i sortimentet er tekstiler, vinduesfilm, plastik tæpper og lamper.

Hos Nordicnest finder du altid nye og spændende produkter, blandet med tidløse designklassikere fra kendte skandinaviske designere.

 

 

Ikke aktive tilbud

 

Likehome

Annonce

På likehome tilbyder vi et bredt udvalg indenfor designer interiør, møbler og diverse boligtilbehør til dit hjem, terrasse og have. Vi arbejder hele tiden på at holde shoppen ajour med de nyeste bolig-trendsellers; omend du er til det tidsløse design, materialistisk design eller farvestrålende og iøjnefaldende pyntegenstande, så starter din jagt på det unikke, det personlige og det fremtrædende interiør lige netop hér. På shoppen fører vi kendte brands, der spænder lige fra det industrielle, popkulturelle til det mere prangende, farverige og glamourøse. Der tilbydes et varesortiment indenfor kendte brands såsom:

 

 • LaForma,
 • DAN-FORM Denmark,
 • Bloomingville,
 • OBUZI,
 • House Doctor
 • og House of Sander i mange forskellige farver og stilarter – så der skulle være noget for enhver.

 

 

Billigzonen er omtalt på disse medier

 

 

HUS OG HAVE OVERSIGT