Bankly – Få lånetilbud fra flere banker

Der er mange låneudbydere at vælge imellem, hvis du står i en akut situation, hvor du gerne vil låne nogle penge. Da der er så mange om buddet, så er det vigtigt, at du undersøger markedet meget grundigt, inden du vælger udbyder.

Det skal gerne være trygt og sikkert at låne penge online. Det er blandt andet det, som Bankly kan stå inde for.

Bankly logo

Ansøg om et lån igennem Bankly

Annonce

Låneeksempel: Samlet kreditbeløb 500.000 kr. – Løbetid 120 mdr. – Variabel debitorrente 7% – ÅOP 7.24% – Etb. omk. 5.000 kr – Samlet tilbagebetaling: 700.470 kr – Samlede kreditomkostninger: 200.470 kr – 14 dages fortrydelsesret

 

Hvem er Bankly?

Bankly er helt gratis at bruge. Her kan du ret hurtigt få nogle personlige lånetilbud fra forskellige banker. Bankly giver dig nemlig mulighed for nemt og hurtigt at sammenligne, hvad det koster for dig at låne et bestemt beløb hos de forskellige udbydere.

Det giver dig et godt overblik – også over sådan noget som renter, vilkår, gebyrer, samlet slutpris og så videre. Det kan hjælpe dig til at vælge den rette låneudbyder og give dig mere ro i maven.

Hvordan fungerer det hos Bankly?

På den måde kan du hurtigt finde det billigste lån på markedet, og det er nemt gøre. Du udfylder først et lille interaktivt søgefelt, hvor du indtaster, hvor meget du gerne vil låne, og hvor længe du gerne vil betale af på det. Så kan du hurtigt se, hvad det kommer til at koste dig hver måned.

Du kan justere på beløb og på løbetid. Herefter kan du med det samme aflæse, hvor meget du skal betale i afdrag hver måned.

Herefter udfylder du et nyt skema med dine personlige oplysninger. Senere får du så nogle helt konkrete lånetilbud fra forskellige banker. Ud fra den oversigt kan du vælge det tilbud, der passer bedst til dig.

Hvilke slags lån kan det være?

Du kan få tilbud på et almindeligt forbrugslån, et samlelån eller et billån. Har du ikke andre lån i forvejen, kan det være fint med et almindeligt lån. Har du allerede flere lån, som du betaler af på, så kan det være en fordel for dig at få et samlelån.

Et samlelån tilbud går ud på, at alle dine lån samles hos en udbyder, sådan at du kun kan afdrage et sted frem for flere. Desuden får du den samme rente på det samlede beløb, som du skylder væk. Så undgår du nogle kedelige overraskelser i den periode, hvor du betaler af på lånet.

Hav god kontakt til Bankly

Bankly gør meget ud af at have god kontakt til deres kunder. Derfor er du altid velkommen til at kontakte dem. Det kan du enten gøre på deres mail adresse eller over telefonen.

Når der er oprettet en sag til dig, så får du et personligt login, og det kan du bruge til at kunne følge med i, hvordan det går med din lånesag. Derved får du selv et overblik over din økonomi. Det betyder meget.

Er du i tvivl om noget, så ringer eller skriver du bare til Bankly.

Bankly og Trustpilot

Du kan for eksempel tjekke nogle af udbyderne på Trustpilot for at få et hurtigt overblik over, om der er tale om et troværdigt firma. Tjek også gerne, hvad låneudbyderen har at tilbyde dig. Synes du, at det kan være svært at vurdere?

Du kan også vælge helt at overlade det til Bankly, for de beskæftiger sig udelukkende med nogle ordentlige låneudbydere.

Bankly selv har nogle fine anmeldelser på Trustpilot. De får 4,8 stjerner ud af 5 fra tilfredse kunder. Det betyder meget for din tryghed, når du skal ud at låne penge.

Lån penge med omtanke

Det er virkelig nemt og hurtigt at låne penge online. Derfor kan det være meget fristende lige at taste sig til nogle penge. Det er nemt at blive godkendt til et lån, og der tale om ægte penge, der lynhurtigt tikker ind på din konto.

Men. For der er et stort men ved det. Det er jo lånte penge. Lånte penge skal du betale tilbage, og det kommer også til at koste dig nogle penge at låne dem. Det koster både renter, gebyrer og så videre at låne penge.

Det samlede beløb, som du skal betale tilbage på over lang tid, bliver altså noget større end det beløb, som du låner.

Alt dette skal du være opmærksom på, inden du lynhurtigt swiper dig til nogle penge.

På den anden side så kan et online lån være en god løsning i mange situationer. Er du bevidst om vilkårene, og har du virkelig akut brug et beløb, så kan et online lån redde dig. Tænk dog gerne på, om det, du skal bruge pengene til, er need to have eller nice to have.

 

SE ALLE LÅN