Tjek lånetilbud fra Ferratum Bank.

 

Ferratum Danmark
4.8
Lånebeløb
2.500 - 50.000 kr.
Løbetid
9 - 199 mdr.
ÅOP
24,9% - 24,99%
Min. alder
22 år
Svartid på få minutter
Straksudbetaling
Nem og hurtig kredit
Ansøg Nu
Eksempel: 5.000 kr. over 12 mdr. Etb. omkostninger: 0 kr. ÅOP: 24,99%. Fast debitorrente: 22.51%. Mdl. ydelse: 467,48 kr. Samlede kreditomkostninger: 609,73 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 5.609,73 kr. Dette er et annonce link.

 

Ferratum Bank – hvad kan de hjælpe dig med?

Ferratum Bank tilbyder som sagt et væld af forskellige former for lån og kassekredit, så der er rig mulighed for at finde en ordning, der passer perfekt til dine behov. Du gør således dig selv en stor tjeneste, hvis du undersøger de alternative løsninger nærmere og holder dem op mod hinanden.

 

For eksempel anbefaler de selv deres kreditordning, såfremt du ikke ønsker at tilbagebetale dit lånebeløb på én og samme tid, men snarere kunne tænke dig mere frihed og fleksibilitet. Hvis du omvendt er mere til et traditionelt forbrugslån eller lignende, er der dog mere end rigeligt med muligheder for at få netop sådan et.

 

Alt i alt kan du låne mellem 1.500 kr. og 20.000 kr., så det er i den grad muligt at få et pengetilskud til både mindre og større investeringer eller udgifter. Ansøgningsprocessen er lige til at gå til, og med hensyn til svar på denne, samt udbetalingen af lånebeløbet, kan du forvente en yderst hurtig og effektiv service.

 

Hurtighed og fleksibilitet er nemlig om noget et varemærke hos Ferratum, der derudover særligt vægter sikkerhedsniveauet højt og altid bestræber sig på at svare hurtigt på henvendelser til deres kundeservice-afdeling.

 

Hvordan får man et Ferratum lån?

Dette afhænger selvfølgelig af, hvilken form for lån eller kassekredit, du ender med at bestemme dig for. Ikke desto mindre kan den overordnede proces sammensættes i følgende trin:

 

Trin 1: Udfyld de fornødne oplysninger og opret en profil på Ferratum’s hjemmeside, hvorefter du kan give dig til at vælge det bedste lån eller kredit, du ønsker.

 

Trin 2: Når du har bestemt dig for, hvilken service du ønsker at gøre brug af, gælder det om at regulere lånet eller kreditaftalen alt efter dine behov. Hvis du eksempelvis har at gøre med en kreditordning, er det naturligvis særligt vigtigt at angive dit ønskede kreditbeløb.

 

Trin 3: Når du har sendt en ansøgning af sted og underskrevet aftalen med NemID, skal du blot vente på svar. Efter dette kan pengene være at finde på din konto i løbet af så kort tid som 45 minutter.

 

En verdensomspændende online bank

Ferratum Bank er én af de allerstørste mobile banker på verdensmarkedet med mere end 10 år på bagen og aktiviteter i mere end 22 forskellige lande, inklusive Danmark.

 

Modsat en stor andel af de andre låneudbydere på det danske marked, tilbyder Ferratum en lang række af forskellige lånetyper, foruden en kassekredit på helt op til 20.000 kr. Deres tilgængelige lånetyper varierer fra alt lige mellem mobillån, hurtigt lån, forbrugslån og minilån.

 

Hvad kræver Ferratum Bank af sine kunder?

Ferratum kræver, ligesom de fleste på det online lånemarked, ikke det store af deres kunder. Du skal således primært blot imødekomme følgende gængse krav: dokumenter et dansk CPR-nummer, en dansk folkeregisteradresse, et dansk telefonnummer, en aktiv e-mailadresse og en alder på mindst 23 år gammel.

 

Grunden til, at du blandt andet skal oplyse dit CPR-nummer, skyldes, at der i så fald kan kan foretages en kreditvurdering af din økonomi, og derudover udgør det en forsikring om, at du er dansk statsborger.

 

Dertil må du ikke være registreret som skyldner i enten RKI, i Debitor Registret eller i Ferratums egne bøger. Ligeledes udstedes der kun ét lån pr. husstand, så hvis en anden på din adresse allerede har et aktivt lån, skal du vente til, at dette er tilbagebetalt. Samtidigt må du heller ikke selv have to aktive lån ad gangen – det ene skal nemlig tilbagebetales, før du kan ansøge på ny.

 

Endeligt skal du ikke selv stå for at oplyse SKAT om dit lån – dette varetager Ferratum, så du får det skattefradrag, der passer til dine betalte renter.

Ferratum Danmark

Besøg Ferratum her

Annonce

Eksempel: 10.000 kr. over 12 mdr. Etb. omkostninger: 0 kr. ÅOP: 262,91%. Fast debitorrente: 103,40%. Mdl. ydelse: 1.404,50 kr. Samlede kreditomkostninger: 6.851,08 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.851,08 kr. Mdl. betaling 12,5% af den udstående kredit eller min. 500 kroner afhængigt af, hvad der er størst. Min. tilbagebetaling: 5 mdr. Maks. tilbagebetaling: 47 mdr.

 

Hvem er Ferratum?

Ferratum er en del af en international virksomhed, der i Danmark er registreret som Ferratum Denmark ApS. Virksomheden har kontorer på Strandvejen 125, 2900 Hellerup, men er som sagt verdensomspændende og aktiv på markedet i mere end 22 forskellige lande.

 

Den danske afdeling kan kontaktes på et af følgende to telefonnumre: 70201047 eller 78730932. Linjen er åben i hverdage fra kl. 9 til 20 og på lørdage fra kl. 10 til 17, og såfremt du sender en mail af sted, kan du som oftest forvente et svar inden for 24 timers tid.

 

Ydermere har de et hav af informationer på deres hjemmeside. Herunder guides til, hvordan du giver dig i kast med de forskellige lånetyper, og hvad eksempelvis fordelene er ved deres kassekredit frem for ved deres hurtige kviklån. Dertil finder du naturligvis også en udførlig og overskuelig FAQ, samt en blog med diverse tips og råd til din privatøkonomi.

 

Ferratum Bank udbetaling & afbetaling information.

Lån/kredit udbetaling: SMSlån 1500 til 20.000 kr.
Få 30 dages rentefrihed
AldersKrav: Du skal være 23 år for at ansøge om et nyt SMS lån
Hvis du er registreret i RKI/Debitor Registret kan du ikke låne.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er Ferratum vurderet af 2466 og får 4,7/5.

På Google har de 47 anmeldelser.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kontakt Adresse: Lottenborgvej 24, 2800 Kongens Lyngby
CVR nr. : 32263305
Mail: kundeservice@ferratum.dk
Tlf nr: +45 70 20 70 46
Åbningstider: Mandag – fredag: 9-20, lørdag 10-14 , søndag lukket.

 

Ferratum Danmark

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET