Paymark Finans lån hjælper dig hvis du har modtaget en uforudset regning, en mobil, der går i stykker eller måske et dyrt besøg hos tandlægen.

 

Det giver ofte et hul i økonomien, der kan være svært at dække, især hvis det kommer midt i eller sidst på måneden.

 

Lån op til 150.000 kr. hos PayMark Finans. Her kan du få et enkelt lån.

paymark finans lån op til 150.000 kroner. Få et enkelt lån

Annonce

Ansøg hos Paymark Finans

 

Eks.: 40.000 kr. over 84 mdr. Variabel debitorrente: 19,56%. ÅOP: 22,92%. Mdl. ydelse: 908 kr. Samlet tilbagebetaling: 76.270 kr. Samlede kreditomk.: 36.270 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. 

 

Før du låner hos Paymark Finans

I dag findes der en hurtig løsning på dit problem. Med et lån på nettet har du pengene på din konto indenfor et par dage og du kan selv bestemme, hvor længe kviklånet skal løbe og hvor store afdrag du ønsker at betale hver måned.

 

Det er både i din egen, men også i PayMark Finans’ interesse, at du er i stand til at betale de penge du låner tilbage i overensstemmelse med den aftale der indgås ved den endelige godkendelse af lånet.

 

Derfor er det en rigtig god ide, at du – før du låner penge – sætter dig ned og laver et budget over hverdagsøkonomi fra måned til måned. På den måde får du et godt overblik over, hvad du har at gøre med og hvor meget du realistisk set har råd til at låne og afdrage.

 

Hos Paymark finder du et link til et budgetskema, der kan hjælpe dig til at få styr på din økonomi inden du ansøger.

 

Når du låner på nettet, stiller du ingen sikkerhed og du skal ikke redegøre for, hvad du skal bruge pengene til. Derfor er det en større risiko for udbyderne at låne dig pengene, hvorfor renterne vil være højere end dem du kan få i banken.

 

Det er altid en god ide at låne penge over den kortest mulige periode. Du skal med andre ord betale så meget af, som du har råd til hver måned og altid betale det ene lån færdigt før du optager et nyt.

 

Paymark lån krav til dig.

Når du skal ansøge om kredit hos PayMark lån, foregår det hele elektronisk ved at du udfylder en låneansøgning på nettet og indsender den direkte med dine oplysninger.

 

Der er et par krav, du skal kunne opfylde for at komme i betragtning til et lån:

 

  • Du skal være myndig – altså være fyldt 20 år, så du selv hæfter for de penge du låner og for at overholde den aftale, der underskrives, når du godkender lånet.
  • Du skal have et NemID, så du kan bruge det til at verificere din identitet og godkende den endelige låneaftale.
  • Du skal have en bankkonto i Danmark, som pengene kan udbetales til og afdragene siden kan betales fra.
  • Du skal have et job og kunne bevise, at du har fast adresse i Danmark.

 

Opfylder du de ovenstående krav er du allerede godt på vej til at få råd til de ting du gerne vil gennem et kontantlån.

 

Ønsker du at ansøge om et lån skal du blot udfylde ansøgningen, der ligger direkte på hjemmesiden og sende den ind ved hjælp af dit NemID. Når ansøgningen er sendt vil du, hvis det er indenfor åbningstid, få svar indenfor en time, hvorefter du kan godkende tilbuddet og have pengene på din konto samme dag – elle senest dagen efter. Når du bruger dit NemID til at ansøge og godkende et lån er det den hurtigste måde at låne penge på i dag.

 

Om PayMark Finans lån

PayMark Finans lån samarbejder med DER A/S som låneudbyder af kontantlån uden sikkerhed. Selve virksomheden er beliggende i Odense C men du kan altid komme i kontakt med dem via deres kundeservicechat eller telefon. Begge steder er åben for kontakt Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18. Mange års erfaring er du sikker på at få en god og grundig vejledning samt fyldestgørende svar på dine spørgsmål, når du kontakter kundeservice.

 

Du kan ansøge om at låne op til 150.000kr og ansøger du indenfor åbningstiden kan du forvente at få svar på din ansøgning indenfor en time.

 

Der lægges stor vægt på, at det skal være trygt for dig at låne penge hos PayMark, hvorfor du på siden finder en guide til, hvordan du forbereder dig og sikrer dig at du kan betale dit lån tilbage, inden du ansøger.

 

Når du ansøger vil PayMark bruge de oplysninger du indsender til at lave et lånetilbud, der er skræddersyet til dig. Renten og omkostningerne vil blive beregnet ud fra de samme oplysninger.

 

Paymarkfinans anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 2,5/5

Anmeldt af 7 brugere.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kundeservice Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

I samarbejde med D:E:R A/S

CVR: 19162494

E-mail: paymarkfinans@paymarkfinans.dk

Hjemmeside: Besøg dem her

Telefon nr: +45 99 99 93 33

Åbningstider: Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET