Resurs Bank – Vælg mellem 2 kreditkort tilbud

 

Resurs Bank - Supreme Card World

Bestil et Resurs Bank – Supreme Card World

Annonce

Repræsentativt eksempel: Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 5.039 kr. Løbetid 3 måneder. Debitorrente 0%. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. Årsgebyr 295 kr. ÅOP 8,57% Samlet kreditomkostninger 412 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 15.412 kr.

Priseksemplet ovenfor er repræsentativt og kun til at illustrere eksempel.

 

Resurs Bank - Supreme Card Gold

Bestil et Resurs Bank – Supreme Card Gold

Annonce

Repræsentativt eksempel: Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 2.736 kr. Løbetid 6 måneder. Debitorrente 0%. Oprettelsesgebyr 197 kr. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. ÅOP 7,54%. Samlet kreditomkostninger 626 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 15.626 kr.

Priseksemplet ovenfor er repræsentativt og kun til at illustrere eksempel.

 

 

Resurs Bank – Lån fra 10.000 – 300.000 kr.

Resurs Bank Logo

 

Hvem er Resurs Bank?

Resurs Bank tilbyder løsninger til både private og firmaer. Der er tale om meget mere end udbud af lån.

 

Der er stor fokus på tilliden, at du som kunde, hvad enten du er privat eller firma, kan stole på at Resurs Bank holder det, de lover. Det er et være tilgængelige for alle kunder alle årets dage, så du altid kan få hjælp og svar, når du ønsker det.

 

Som privat kan du ansøge om lån eller kreditkort, der giver dig handlekraft og mulighed for at gøre det, du drømmer om i hverdagen. Det hele foregår på nettet, let, hurtigt og uden at du behøver at stille sikkerhed eller redegøre for, hvad pengene skal bruges til.

 

Resurs Bank – privatlån og forhandlersamarbejde

Resurs Bank er noget andet og mere end de almindelige udbydere af privatlån. Det er en nichebank, der ikke kun henvender sig til private, men også tilbyder spændende kundefinansierings løsninger, der kan hjælpe firmaer med at opnå mersalg.

 

Hvornår kan du låne?

Det er rigtig let at ansøge om et lån på nettet, på hjemmesiden er der en udførlig guide til, hvordan du udfylder ansøgningen korrekt og derved får den største mulighed for, at dit lån bliver godkendt hurtigt.

 

Får du godkendt din ansøgning, vil du modtage et tilbud pr mail, som du skal læse grundigt igennem og overveje om du kan godkende og overholde i forhold til tilbagebetaling. Godkender du, vil pengene være på din konto i løbet af ganske kort tid.

 

Ønsker du at ansøge om et lån hos Resurs Bank, er der dog et par krav du skal kunne opfylde inden din ansøgning bliver godkendt.

 

  • Du skal være fyldt 18 år og være myndig, således at du selv binder for den låneaftale du indgår med udbyder.
  • Du skal have NemID, en konto i Danmark samt bolig og opholdstilladelse her.
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registeret.

 

Opfylder du disse krav er du rigtig tæt på at få godkendt din ansøgning, så du kan gøre det du drømmer om.

 

Inden du godkender det tilbud du modtager, er det en rigtig god ide at sætte dig ned og lave et budget, så du har en reel oversigt over dine indtægter og udgifter. Det viser dig, hvor mange penge du har til rådighed hver måned og, hvad afdragene på et eventuelt lån vil betyde for din hverdagsøkonomi.

 

Om Resurs Bank – Adresse og kontakt oplysninger

Siden sin oprettelse i 1977 har Resurs Bank stræbt efter at udbyde finansielle løsninger i hele Norden. I dag findes der filialer i både Sverige, Norge, Finland og Danmark.

 

Med tilbud til både private og firmaer indenfor finansieringsløsninger i forbindelse med både lån, kredit og forsikring, er Resurs Bank en nichebank – og en af de hurtigst voksende i Norden.

 

Med stor fokus på innovative ideer, lydhørhed overfor kunderne og det drive, der får Resurs bank til kontinuerligt at stræbe efter flere og bedre løsninger til kunderne, er Resurs Bank på mange måder en bank, der selv står som forbillede for de løsninger der tilbydes forhandlernes kunder, nemlig handlekraft, hvilket også er omdrejningspunktet for den filosofi, der ligger bag konceptet. Derfor ønsker Resurs Bank også at udvide og dygtiggøre sig indenfor deres kernekompetencer.

 

I 2014 opkøbte Resurs Bank, som en del af denne tankegang det danske firma Dan-Aktiv A/S, for at gøre sig stærkere på det danske marked. I Sverige er Resurs Bank i dag en af de førende indenfor deres felt og er børsnoteret på Nasdaq Stockholm.

 

Selve hovedkontoret ligger i Sverige, men du kan altid kontakte kundeservice i den danske filial, herunder får du kontaktoplysningerne:

 

Resurs Bank
Delta Park 46
2665 Vallensbæk Strand

Besøg Resurs Bank

CVR: 36 04 10 21

Kundeservice:
Mandag- fredag kl. 09-20
39 13 16 00
mail@resurs.dk

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET