Podimo – podcasts og lydbøger. Prøv 30 dage gratis – Se pris

 

mofibo lydbøger og e-bøger
5
Gratis prøveperiode
30 dage
Antal bøger
600.000
Pris måned
129 kr.
Ingen binding
Opsig når som helst.
Prøv gratis i 30 dage - Få ubegrænset adgang til over 600.000 e- og lydbøger - Dette er et annonce link.
Bog&ide
4.9
Gratis prøveperiode
14 dage
Antal bøger
30.000
Pris måned
89 kr.
Ingen binding
Ubegrænset streaming
Prøv gratis i 14 dage - Lyt til 30.000 danske lydbøger - Dette er et annonce link.
Bookbeat
4.7
Gratis prøveperiode
45 dage
Antal bøger
800.000
Pris måned
Fra 59 kr.
Prøv 90 dage Gratis
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Prøv gratis i 90 dage - 800.000 lyd og E-bøger - 30 timers lytning eller læsning - Dette er et annonce link.
Nextory
4.7
Gratis prøveperiode
50 dage
Antal bøger
350.000
Pris måned
Fra 99 kr.
Ingen binding
Slap af med en god historie
Prøv gratis i 30 dage - Få ubegrænset adgang til over 350.000 bøger - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

podimo 2022

 

Lydbøger og podcasts bliver mere og mere populært for tiden. Muligheden for at lytte til noget, mens man laver sin hverdags gøremål som vasketøj, opvask eller måske bare en gåtur, passer perfekt ind i mange danskeres postmoderne (måske lidt stressende) hverdag. Markedet er enormt, og det kan gøre det besværligt at vælge den helt rigtige tjeneste.

Her kan du læse mere om Podimo – en tjeneste, der giver dig eksklusive podcasts og tusindvis af lydbøger til en rigtig god pris og muligvis danne dig et bedre overblik over, hvilken eller hvilke streamingtjenester, der er de bedste til dig og dine egne behov.

 

Hvad er Podimo?

Podimo er en dansk streamingtjeneste, der giver adgang til Podcasts og lydbøger. Der er i dag over 100.000 medlemmer. Det er en app, du kan downloade både på Apple og Android-enheder. Podimo blev grundlagt i København i 2019 med målet at gøre Podimo til det foretrukne podcastmedie.

Det gør de bl.a. ved at arbejde direkte sammen med podcastere for at kunne levere eksklusive podcasts i Podimo appen. Der er lige nu et katalog af mere end 1000 originale og eksklusive podcasts og lydbøger, som du kan lytte til lige meget hvor i verden du befinder dig. Og der kommer mere indhold hver dag.

 

Hvad koster Podimo?

Podimo koster som sådan ikke noget, men med den gratis udgave, Podimo Free, følger der en del begrænsninger. Hvis du i stedet ønsker fri og ubegrænset adgang til Podimo, skal du have fat i Podimo Premium.

Se pris her – Podimo Premium koster 59 kroner pr. måned. Her får du adgang til alle de podcasts – eksklusive og andet – og lyderbøger som Podimo har at byde på.

 

Hvordan kan du prøve Podimo gratis?

Inden du beslutter dig på at betale de 59 kroner om måneden for Podimo Premium, kan du gøre brug af en gratis prøveperiode på 30 dage. Du skal bare oprette en profil og så får du 30 dage gratis Podimo Premium.

Herefter vil Podimo opkræve de 59 kroner om måneden. Hvis du inden de 30 dage beslutter dig for ikke at ville fortsætte dit abonnement, kan du altid opsige dit medlemskab når som helst. Der er ingen bindinger, heller ikke hvis du vælger at betale for Podimo Premium.

 

Podimo har premiere på en ny podcast

Casper 3080 Tikøb med Casper Christensen.

Om podcasten:
Casper er færdig. Færdig med overfladisk hyggesnak, automatsvar og rygklapperi – der må være noget mere. Derfor har han åbnet sit hjem for at udfordre sine gæster til at sige tingene som de oplevelses føles og tænkes, og ikke mindst for selv at lytte og forstå.

Hos Casper er der plads til at dele ufiltrerede tanker om alt fra livsændrende oplevelser, udflugter ind i sindet på psykedeliske stoffer, børneopdragelse, karriere, humor, religion, forhold og alt indimellem. Kom hjem til Casper 3080 Tikøb.

 

Hvad mener andre om Podimo?

Podimos anmeldelser er generelt rigtig fine. På Trustpilot får Podimo 3,8 stjerner ud af 5 stjerner med 47% anmeldere, der giver Podimo 5 stjerner. En af anmeldelserne lyder: “Elsker Podimo på mine gåture og når jeg gør rent”. En anden anmelder skriver: “Jeg er vild med Podimo, skulle ha’ meldt mig til for længe siden.” Generelt er anmelderne glade for udvalget, prisen og selve Podimos teknik og design.

På App store får Podimo 4,5 stjerner ud af 5 stjerner baseret på over 17000 vurderinger. Her roser en anmelder appen for at lave et sted, med godt og blandet indhold, hvor anmelderen kan finde alt det, de ønsker at lytte til. Generelt er der masser af rosende ord til appen for indhold og design.

 

Podimo sammenlignet med lignende tjenester

I modsætning til lignende streamingtjenester tilbyder Podimo ikke e-bøger. Podimo er derimod udelukkende til lyttere, og du finder ikke en tjeneste, der giver dig lige så gode muligheder for at lytte til podcasts.

Prisen er også rigtig god og konkurrencedygtig. Steder som Mofibo, Bookbeat og Nextory koster mellem 80 og 100 kroner for 20-30 timers lytning om måneden. Disse streamingtjenester giver i stedet for podcasts og lydbøger adgang til e-bøger og lydbøger. Ser man på Spotify, som på nogle punkter kan sammenlignes, er Podimo også en del billigere. Spotify koster nemlig ca. 100 kroner om måneden.

 

Dejligt simpel

I forhold til andre tjenester er Podimos abonnementstjeneste også en del simplere. Mange andre tjenester giver muligheden for at vælge mellem forskellige abonnementer, så du får det abonnement, der passer bedst til dig og dine behov. Hos Podimo vælger du mellem det gratis medlemskab, der er en del begrænset, men som stadig giver dig adgang til noget af Podimo uden, at du skal have penge op af lommen overhovedet, og Podimo Premium, som giver dig adgang til alt på Podimo, og som stadig er en del billigere end andre tjenester.

Stort udvalg inden for podcasts

I forhold til de andre tjenester er størrelsen af Podimos katalog ganske lille, men da der er med forskellige genrer at gøre, er det ikke helt så simpelt at sammenligne. Podimos 1000 podcasts og lydbøger virker som ingenting imod Mofibo og Bookbeats 450.000, men som nævnt, kan ingen andre streamingtjenester hamle op med Podimos udvalg indenfor podcasts. Især hvis man tager prisen med i betragtningen.

Det skal dog også siges, at hvis du både vil have lydbøger, e-bøger og podcasts, kan du ikke nøjes med Podimo, og derfor kan du blive nødt til at skulle lave et mix and match med forskellige tjenester.

 

Andet om Podimo

Podimo giver adgang til en lang række eksklusive podcasts, og derudover giver det også podcastere mulighed for at udgive deres podcast på appen.

Hvis du savner nogle nye podcasts eller lydbøger, kan du også kigge på Podimos lister over mest populære podcasts og mest populære lydbøger. Her finder du bl.a. podcasts som “Her går det godt” og “Livet ifølge Emil og Thomas” og lydbøger som “Kryb”.

 

podimo 2022

 

Er Podimo noget for dig?

Hvis du elsker podcasts er Podimo stedet for dig. Alt i alt er Podimo i den billige ende af streamingtjenester for lydbøger og lignende. Der er ikke mange tjenester, der tilbyder podcasts og ingen i den samme kaliber som Podimo.

Når det kommer til lydbøger, er der nok til at holde dig underholdt, men ikke samme enorme og eksklusive udvalg, som der er af podcasts. Anmeldelserne er generelt rigtig gode og roser appen for at have et intuitivt og nemt design samt et udvalg af podcasts, der ikke bliver overgået af nogen andre tjenester.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Deres anmeldelser ligger på 3.7/5 på over 800 anmeldelser.

2.7/5 på Google med over 30 brugeres vurdering.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, og tlf nr.

Firma: Podimo ApS
Adresse: Gasværksvej 16, 4, 1656 København
E-mail: Via kontakt formular 24/7
Hjemmeside:
Kundeservice tlf nr: Via kontakt formular
CVR nr.: 40447024

 

Lydbøger & lydbogstjenester