Alka Mobil – billigt abonnement

Skift til et mobilabonnement til lav pris.

 

alka mobil logo
4.5
Pris Måned
39,-
Data
1 GB
Tale
Fri tale
Data i EU
0 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Fri tale/sms/mms i DK
DK abonnement
Se Tilbud
Gælder for Alka kunder! - Billigste pris - Dette er et annonce link.
alka mobil logo
4.5
Pris Måned
59,-
Data
7 GB
Tale
Fri tale
Data i EU
0 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Fri tale/sms/mms i DK
DK abonnement
Se Tilbud
Dette er et annonce link.
alka mobil logo
4.5
Pris Måned
79,-
Data
30 GB
Tale
Fri tale
Data i EU
9 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Fri tale/sms/mms i DK/EU
EU abonnement
Se Tilbud
Dette er et annonce link.
alka mobil logo
4.5
Pris Måned
99,-
Data
50 GB
Tale
Fri tale
Data i EU
14 GB
Netværk
Telia/Telenor
Oprettelse 0,-
Fri tale/sms/mms i DK/EU
EU abonnement
Se Tilbud
Dette er et annonce link.

 

Abonnementsskifte? Sådan opretter du dig hos Alka

Mobilen spiller en stor rolle i de fleste moderne menneskers liv. Og selvom det ikke behøver at koste dig en formue at have en smartphone og et tilknyttet abonnement, er nogle af priserne på markedet væsentligt højere end andre. Derfor er det en god idé, at du engang imellem revurderer dine abonnementer.

Er du kunde hos Alka Forsikring? Og søger du at spare lidt penge på dine mobilregninger? Vi giver dig en guide til, hvordan du får Alka Mobil.

 

alka mobil logo

Om Alka Mobil

Alka Mobil er et teleselskab, der administreres af forsikringsselskabet Alka. I modsætning til kutymen hos mange andre teleselskaber, er det ikke alle mennesker, der kan få et mobilabonnement hos Alka Mobil.

For at kunne oprette et abonnement, skal du enten være Alka-kunde eller være medlem i én af de fagforeninger, som Alka samarbejder med. Fagforeningerne tæller blandt andet 3F, Dansk Metal, FOA og HK, og hvis du deler husstand med én, der lever op til kravene, kan du også godt få et abonnement på Alka Mobil. Omtrent en tredjedel af den danske befolkning har mulighed for at oprette sig som mobilkunder hos Alka.

 

Fordele og ulemper

Som alle andre teleselskaber har Alka Mobil både fordele og ulemper. Dog er ulemperne ganske få, for den eneste er, at det som nævnt ovenfor ikke er alle mennesker, der kan få et mobilabonnement hos dette selskab. Hvis du er heldig nok til at have muligheden for at oprette dig, er der til gengæld masser grunde til at gøre det med det samme. Alka Mobils mest fremtrædende fordele er:

  • Selskabet har nogle af de laveste priser på markedet
  • Alka Mobils hjemmeside er brugervenlig og dermed nem at navigere
  • Alka Mobil er hurtige til at besvare dine henvendelser, og selskabet kan kontaktes på mange forskellige måder
  • Med et abonnement får du solid dækning i hele Danmark og potentielt også Europa, hvis du tilkøber det

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt Alka Mobil er den rette løsning for dig? Så kan du overveje at orientere dig i nogle af de eksisterende kunders anmeldelser af teleselskabet.

 

Anmeldelser af Alka Mobil

Selvom Alka Mobil ikke har helt ligeså mange år på bagen som nogle af de andre teleselskaber i Danmark, har virksomheden allerede masser af tilfredse kunder i bagagen. Dette kommer blandt andet til udtryk i de mange positive Trustpilot anmeldelser, som du kan finde online.

Gennem tiden har mere end tre ud af fire kunder kvitteret med hele 5 stjerner til Alka Mobil. Dette gør, at selskabet på Trustpilot scorer “Fremragende”. Nogle kunder fremhæver de hurtige og solide simkort som Alka Mobils største force.

Andre hylder de mere end konkurrencedygtige priser, og så er der alle dem hvis tilfredshed skyldes, at det både er nemt, hurtigt og problemfrit at skifte til et mobilabonnement hos Alka. Én af de eksisterende kunder påpeger også, at Alka Mobils medarbejdere altid er venlige, tålmodige og imødekommende. Og Alka Mobil blev senest i 2022 kåret som ‘Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk.

Planlægger du at blive den næste tilfredse forbruger af Alka Mobil? Så mangler du blot at få styr på, hvordan du kommer i gang.

 

Det rette Alka Mobil Abonnement

Før du kan komme i gang med at nyde fordelene ved Alka Mobil, skal du have fundet ud af, hvilket abonnement du gerne vil have. Og det rette abonnement afhænger naturligvis af, hvor meget du bruger din mobil.

Mange mennesker betragter mobilregninger som relativt ubetydelige udgifter. Men hvis du abonnerer på en lille pakke, der hverken omfatter fri tale eller specielt mange månedlige GB, kan du hurtigt komme til at betale langt mere for dit mobilabonnement, end du egentlig behøver. Løber du for eksempel hver måned tør for GB, vil du skulle akutbetale for fortsat at kunne gå på nettet, og i sidste ende løber denne form for omkostninger hurtigt op.

En god tommelfingerregel er derfor, at du hellere bør vælge en pakke, der er lidt for stor, end en pakke der er for lille. Brug lidt tid på at gennemgå dit data- og generelle mobilforbrug hos dit nuværende teleselskab. Så forhøjer du sandsynligheden for fra starten at vælge det rette abonnement, når du skifter til Alka Mobil.

 

Oprettelsen

Har du efterhånden fundet frem til det rette abonnement hos Alka Mobil? Nedenfor guider vi dig igennem selve oprettelsen.

Sådan gør du

Det første, du skal gøre, er at vælge dét abonnement, du er interesseret i. Når du trykker på købsknappen, vil du blive viderestillet til oprettelsessystemet. Herefter vil du blive spurgt, om du er allerede er kunde i Alka Mobil, eller om det er første gang, du opretter et abonnement hos selskabet. Hvis du er kunde i Alka Forsikring, kan du herefter udfylde denne oplysning. Hvis ikke, bliver du bedt om at vælge din fagforening, så Alka kan sikre, at du opfylder kravene.

På den efterfølgende side skal du tage stilling til, om du vil have et nyt mobilnummer eller beholde dit nuværende, og når du har godkendt betingelserne, er du klar til at udfylde dine oplysninger, bekræfte abonnementet og betale. Når du er kommet igennem oprettelsen, klarer Alka Mobil resten for dig – inklusive opsigelsen af dit nuværende abonnement.

Har du spørgsmål?

Oprettelsessiden hos Alka Mobil er skruet intuitivt sammen. Derfor skulle du gerne kunne komme gnidningsfrit igennem din oprettelse. Løber du alligevel ind i problemer, må du endelig ikke tøve med at kontakte Alka Mobil direkte.

Mit Alka Mobil

Når du har oprettet dig som kunde og modtaget dit SIM-kort, får du mulighed for at logge ind på Alka Mobils selvbetjeningsside. Du kan både logge ind på NemID og MitID, og på siden kan du både danne dig et overblik over dit forbrug og se din betalingshistorik. Det er også på selvbetjeningssiden, at du finder din PIN- og din PUK-kode i de situationer, hvor du har glemt adgangskoden til din smartphone og har problemer med at få adgang til telefonens indhold.

Selvom du sikkert vælger det rette abonnement, når du opretter dig, kan det alligevel være en god idé løbende at holde øje med dit forbrug. Så er du både sikker på, at du ikke betaler for mere, end du har brug for, og på at du ikke lige pludselig begynder at modtage ekstraregninger for teleselskabets ydelser.

 

Alkas kundeservice

Du kan både komme i kontakt med Alka Mobil via chatten på deres hjemmeside, via mail, ved at ringe til selskabet og ved at blive ringet op, når det passer dig bedst. Alkas kontakt oplysninger står nederst på selskabets hjemmeside.

Før du kontakter Alka Mobil, kan du med fordel tjekke sidens FAQ-sektion. Her besvarer Alka nemlig nogle af de mest almindelige spørgsmål, som selskabet får fra deres kunder. I FAQ-sektionen kan du blandt andet finde svar på, hvordan du navigerer din selvbetjeningsside, hvordan du bestiller et nyt nummer, og hvad du skal gøre, hvis du skal ud og rejse og gerne vil sikre ordentlig dækning, mens du er på farten.

 

alka mobil logo

 

SE ALLE MOBILABONNEMENTER