Ruby Rejser – For aktive og nysgerrige rejsende udenfor turismens hovedstrøg

Ruby Rejser lever for at sælge rejser til de aktive og de nysgerrige, og i mere end 45 år har vores aarhusianske rejsebureau sendt glade gæster på aktive ferier til store dele af verden – og det er vi svært stolte af. Vores mange trofaste gæster er med til at overbevise os om, at vi stadig har en berettigelse i den store skov af rejseudbydere.

Vi har rejser hele året: Lige fra vinterens livlige skiferier med leg i sneen og fart på pisten til sommerens friske cykelture og kulturelle rundrejser. Rejsepaletten er bred og i konstant udvikling, og selvom der er langt fra en nordlysrejse på Svalbard til en farverig cykeltur i Holland, er det aktive twist en gennemgående ting for vores produkter.

 

Ruby rejser

Bestil rejse her

 

Rabatkode

Rabatkoder – Denne rabatkode skulle gælder på nogle rejser frem til den 30/6-2022, du får 250 kr. rabat med denne kode – AD22

 

Hos Ruby Rejser tilbydes bl.a.:

 • Vandreferier:
  Vi har et stort udvalg af vandreture i Europa samt enkelte oversøiske. Vi udbyder både gruppevandreture med dansk vandreleder, samt ture, hvor du vandrer på egen hånd, og vi fragter bagagen fra hotel til hotel.
 • Cykelferier:
  Er du til cykelferie, tilbyder vi både klassiske cykelferie over hele Europa, hvor du cykler på egen hånd, mens vi fragter bagagen for dig – eller du kan prøve et af vores cykelkrydstogter, hvor guider cykler med på daglige ture, og du overnatter på en skøn flodbåd om natten.
 • Skiferier:
  Vilde nedfarter, smukke langrendsspor, lærerig skiskole og uforglemmelig afterski – vi har det hele. Tag med til enten Norge eller Østrig og få luftet brædderne.
 • Kulturrejser:
  Som et af de nyeste skud på stammen tilbyder Ruby Rejser nu også kulturelle rundrejser til en række eksotiske, oversøiske rejsemål – særligt i Asien. Besøg de største seværdigheder og få kulturen langt ind under huden.
 • Nordlys- og ekspeditionsrejser:
  Er der en ægte eventyrer gemt i maven på dig, så se nærmere på vores rejser på kanten af verden. Jagt fx nordlyset på Svalbard eller Island eller oplev Antarktis eller Grønland på et moderne ekspeditionsskib – mulighederne er mange og eventyrene enorme.
 • Korsika:
  Vi er efter egen mening intet mindre end eksperter på ferier til Middelhavets skønneste ø. Korsika har det hele, og uanset om du er til vilde vandre- og cykeloplevelser eller vil slappe af ved pool eller strand, så er Korsika øen for dig.
 • Fællesrejser:
  Fællesrejsen er vores helt egen rejseform, hvor du som gæst er medansvarlig for en god og behagelig ferie. Tag fx på ski på en fællesrejse til Norge om vinteren eller tag familien med til en sommerfællesrejse i Østrig.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Deres Trustpilot anmeldelser ligger på 4,7/5

Google anmeldelse ligger på 4,3/5

 

Kundeservice kontakt: adresse, E-mail, tlf nr, CVR og åbningstider.

Navn på firma: Ruby Rejser
Hjemmeside: Besøg her
CVR: 18422298
Hovedkontor adresse: Europaplads 16, 1. sal, 8000 Aarhus
E-Mail adresse: ruby@ruby-rejser.dk
Tlf nr. +45 86 15 35 99
Åbningstider: Telefonerne er åben hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00 – Weekend lukket

 

Ruby rejser

 

SE ALLE REJSER