Køb billige sko til mænd, damer og børn.

Udvalg af sko, støvler, kondisko og hjemmesko.

Også dyre sko i høj kvalitet.

Mangler du et par nye sko af god kvalitet, så find nogle gode tilbud her på siden.

Uanset om det er sko til børn eller sko til voksne, så er der god mulighed for at finde tilbud på både billige sko og dyre kvalitetssko.

Find det fodtøj du har brug for uanset om det er sommersko eller vintersko.

Siden opdateres løbende med flere nye tilbud!

 

Sko og fodtøj

 

Sko – støvler – kondisko

 

 

Intersport

Intersport

Køb de nyeste kondisko, løbesko og fodboldstøvler på Intersport shoppen.

Alle de de nyeste mærker til mænd, damer og børn.

 

Besøg Intersport

Annonce

 

 

Spartoo

Spartoo

Kendte skomærker, blandt andet..

  • Adidas Originals – Stan Smith and SuperStar
  • Birkenstock – Arizona
  • Skechers – D’Lites
  • Vans – Old School
  • Nike – Air Max

Over 3500 Mærker og 300.000 Skomodeller‎

Dette er historien om tre venner med en stor interesse for sko og internettet. Boris, Paul og Jérémie var nyuddannede og ikke engang 75 år tilsammen. De drømte om at skabe en virksomhed, hvor de kunne dyrke deres interesser.

Efter mange overvejelser besluttede de sig for at åbne en online skobutik.

Eventyret startede i 2006, hvor de skabte Spartoo med henvisning til de traditionelle gladiatorsandaler i læder og byen Sparta, som var en af de mest magtfulde i det antikke Grækenland.

Med over 3500 mærker og herunder 300.000 skomodeller har Spartoo omkring 50.000 produkter. De er en international webshop med over 14 milloner besøgende om måneden tværs af deres europæiske netbutikker.

 

Besøg Spartoo

Annonce

 

Feel The Feet

Bestil dine nye barfodssneakers.

Kæmpe udvalg til både store og små

Besøg Feel The Feet

Annonce

 

Montverde

Bionatura sandaler, Italienske sandaler til den modebevidste kvinde

 

Besøg Montverde.dk

Annonce

 

Rabøl sko

New feet, sko til behandling, pleje af følsomme fødder.

Hurtig levering, 14 dages fuld retur, fri fragt over 499,-

 

Besøg Rabølsko.dk

Annonce

 

Nord Sko

Nord Sko er en butik med dertilhørende webshop beliggende i Blokhus i Nordjylland. Vi forhandler sko, tøj, boligartikler og accessories i høj kvalitet, som følger de nyeste trends

 

Besøg Nord Sko

Annonce

 

Hjemmesko

 

Shus

Shus hjemmesko, håndlavet i Nepal af 100% uld

 

Læs mere her om Shus

Annonce

Hvad kan du forvente af sko?

Sko er én af de ting, vi alle skal have fat i fra tid til anden. Nogle går meget op i, at det skal være det rigtige mærke, den rigtige farve, eller den rigtige højde, mens andre bare vil have fodtøj, der beskytter fødderne.

Uanset hvilken lejr, du befinder dig i, har du uden tvivl oplevet en smule udfordringer en gang imellem, når du skal købe nye sko. Her kan du lære mere om, hvordan du finder gode sko, uanset hvem du er!

Værdien af en god sko

En god sko er utrolig meget værd, ikke bare for dit outfits skyld.

Skoens basale rolle er at beskytte vores fødder, men ikke kun mod det underlag, vi går på. Selvom sålen holder sten og andet fra at skære i vores hud, kan selve fodtøjet blive en gene, hvis kvaliteten ikke er ordentlig.

Det kan være svangen, der er for høj eller lav, og ikke støtter ordentligt, eller materiale, skoen er lavet af, som ikke holder foden ordentligt på plads. Måske er hælen for høj, eller måske er den generelle kvalitet bare ikke god nok.

Dine sko er dit vigtigste udstyr, når du går udenfor, og derfor er det pengene værd at investere i noget, der er lavet til at holde. Hvis du kan finde sko på tilbud, er det selvfølgelig rart, men vælg ikke det billigste, bare fordi det er billigt.

Kan billige sko betale sig?

Så en sko af god kvalitet er meget mere værd end en sko af ringe kvalitet – det siger sig selv. Men betyder det, at billige sko ikke kan betale sig?

Ikke helt. Netop fordi sko er noget, vi alle skal have og har brug for, er markedet enormt, og derfor er der også mange mærker, der specialiserer sig i billige sko af en ordentlig kvalitet. Måske er håndværket ikke lige så imponerende som dyrere sko, eller måske er mærket ikke ét, de fleste lige umiddelbart kender.

Men dét spiller ingen rolle. Dine sko betyder meget for dit generelle helbred, for dårligt fodtøj kan forårsage vedvarende smerter, der påvirker dig både fysisk og psykisk. Sørg for at købe sko med dig selv i mente, og døm ikke et produkt udelukkende på udseendet.

Det kan være en udfordring at finde gode sko, der også ser pæne ud og passer til din stil, men det er ikke umuligt. Du skal ikke lide, når du går. Dine sko skal være en hjælper, ikke en modstander. Træf det rette valg og gør noget godt for din krop.

Sådan finder du sko til børn

Sko til børn er en udfordring for mange. For det første, så vokser børn hurtigt ud af tøj og fodtøj. For det andet, så er det svært at finde noget, der både har en fornuftig pris og tilfredsstiller både værge og barn.

Det nemmeste, du kan gøre, er at snakke med barnet om, hvad de gerne vil have. Børn har typisk ikke fokus på funktion, så alt efter alder er alt, du skal have fra dem, hvordan skoen skal se ud.

Derefter kan du begynde at lede efter sko med de ønsker, du har fået med, som også lover en behagelig oplevelse og er indenfor dit budget. Du kan finde tre ”lilla” sko, der passer rent prismæssigt, og præsentere dem for barnet som valgmuligheder.

På den måde sørger du for, at barnet føler, de er en del af beslutningen, mens du undgår, de vælger noget, der ikke er muligt eller er for upraktisk. I sidste ende sparer det dig en masse tid, og barnet bliver ikke overvældet over valgmulighederne.

Du tænker praktisk og præsenterer det, du har dømt som de bedste valgmuligheder, og barnet får en god oplevelse.

Find behagelige sko til kvinder

Når det kommer til damesko, kan det være svært at finde nogle, der både er prisvenlige, behagelige og flotte. Hvis du ikke er til sneakers, er komfortdelen særligt en udfordring, og der er en ærgerlig tendens til at undskylde fodsmerter hos kvinder.

Det er synd og skam, for fodsmerter påvirker hele dit helbred. Hvis du har ubehagelige sko, kan du selvfølgelig købe indlæg og andet tilbehør, som skal gøre det lettere at gå med dem, men du kan også se dig om efter sko, der slet ikke giver problemer.

Hvis du gerne vil gå med hæle, skal du se på, hvor høj en hæl du egentlig kan håndtere. Det er ikke sundt at gå i høje hæle i for lang tid ad gangen, og hvis du ved, du skal bevæge dig meget og ikke kan tage skoene af, er en blokhæl ofte dit bedste valg.

Det kan du typisk få på støvler, men stiletter og andre finere sko er en anden sag. Her er det vigtigt, du aflaster dine fødder og giver dem hvile, når du kan, og det bør ikke være noget, du går i til daglig.

Du kan sagtens finde flotte, flade sko til kvinder, som også er prisvenlige og har et flot design. Du behøver ikke lide for skønheden, slet ikke i hverdagen. Din komfort bør altid komme først – kun sådan kan din tilpashed skinne igennem!

Pæne sko til mænd

Modsat kvinder læner mange mænd mere mod sneakers end pæne sko. Sneakers er behagelige og gode i hverdagen, men hvis du ønsker at løfte din stil en tand, er der andre valgmuligheder, du bør overveje.

Du behøver ikke gå i sorte laksko til hverdag, men du kan sagtens finde pæne sko, som egner sig til dagligdagens strabadser. Pæne sko betyder ikke nødvendigvis sko, der passer til fint selskab, men sko, der er mere stilrene og elegante end kondisko.

Hvis du ser på ensfarvede sko uden logo, er du allerede kommet et godt stykke. Sort er det mest almindelige valg, for farven bliver generelt genkendt som elegant og mere formel. Pæne sko er ikke nødvendigvis dyre, og du kan sagtens nedtone dem med mere afslappet tøj.

Dine sko er en del af dit outfit, og de siger meget mere, end du måske går og tror. Med pæne sko giver du et sammensat udtryk, og du kommer til at se mere sofistikeret ud. Samtidig kan skoene sagtens være behagelige, så du ikke mærker den store forskel fra sneakers til business sko.

Sådan passer du godt på dine sko

Uanset om der er tale om sko til børn, kvinder eller mænd, så skal der passes ordentligt på dem. Dyre sko kan sagtens få ridser eller skader, og billige sko kan nemt holde i mange år, hvis du ved, hvordan du skal håndtere dem.

Imprægnering er vigtigt, hvis du køber sko af skind. Det sørger for, at skoene bliver mere modstandsdygtige, og du skal ikke bekymre dig så meget om vandskader og snavs. Imprægnering fås i spraydåser, som nemt bruges på skoene.

Uanset hvad dine sko er lavet af, er det en god idé at rense dem fra tid til anden. Så sørger du for, de er pæne, og at smuds ikke efterlader pletter. Hvis du har laksko, bør du også pudse dem, særligt inden du tager til pænere arrangementer.

Skulle du opleve smerter eller gener ved dine sko, så sørg for at studere dem så hurtigt som muligt. Det kan være en lille flap, der bare sidder forkert, men der er også muligheden for, at det er et hul eller en ujævnhed, der skal repareres eller rettes ud.

Hvis du passer godt på dine sko, kan du få gavn af dem i rigtig mange år. Når skoene er gået til, bliver de meget mere behagelige, og du sparer penge i det lange løb.

 

 

Se alle tøj tilbud