Hej Albert

Smart uddannelses platform for børn i alderen 3 – 9 år  – PRØV GRATIS i BEGRÆNSET PERIODE!

hej albert

Besøg Hej Albert 

Annonce

Hej Albert -Hjælper hvert barn med at lære på deres egen måde baseret på deres eget vidensniveau

Albert er en app-baseret uddannelsesplatform for børn i alderen 3-9 år samt 10-16 år.

De tilbyder digitale undervisningstjenester på abonnementsbasis i matematik og programmering. Siden starten har de hjulpet over 275.000 familier med deres børns uddannelse – en tillid, som de er meget stolte af!

Vores vision er at hjælpe hvert barn med at lære på deres egen måde baseret på deres eget vidensniveau.

 

Albert junior

Albert junior henvender sig til børn i alderen 3 – 9 år

Her finder du et kæmpe udvalg af øvelser, helt nøjagtigt over 3200 øvelser.

Desuden findes der små spil, der dukker op som belønning når barnet får løst nogle opgaver/øvelser

Læring ved leg gør at dit barn har det sjovt og får lettere ved at lære.

Over 300.000 familier har brugt Hej Albert til at lære matematik og på samme tid haft det sjovt.

 

Prøv Hej Albert gratis i 2024

Albert er en digital læringsplatform i matematik, engelsk og programmering for børn i alderen tre til ni år. Gennem tusindvis af pædagogiske øvelser og engagerende spil bliver læring både sjovere og nemmere! Prøv alle Alberts apps gratis.

(Tilbuddet gælder nye kunder) Efter prøveperioden vil deres Basic medlemskab så blive opkrævet til standardprisen (fra 89 DKK./måned)

 

Hej Albert abonnementer

Der findes 3 abonnementer på Hej Albert

 

Basic abonnement

 • Kan benyttes af 1 bruger
 • Albert junior
 • Få dit barns aktivitet tilsendt på E-mail

Standard abonnement

 • Kan benyttes af 1 bruger
 • Albert junior
 • Albert code
 • Få dit barns aktivitet tilsendt på E-mail

Plus abonnement

 • Kan benyttes af 4 brugere
 • Albert junior
 • Albert code
 • Få dit barns aktivitet tilsendt på E-mail

 

Albert education

Albert Education har revolutioneret måden, hvorpå familier nærmer sig læring, med over 500.000 familier, der har regnet med Albert for at nå deres matematiske mål. Med en række apps, der dækker forskellige fag for børn i alderen 3-9 år, gør Albert det sjovt og engagerende for børn at udforske og lære.

ALBERT JUNIOR introducerer børn til kernen i Dansk, Matematik og Engelsk, med et fokus på at gøre læringen tilgængelig og underholdende. Disse apps er designet til at stimulere børns nysgerrighed og opmuntrer til en dybere forståelse af fagene gennem leg og interaktive aktiviteter.

Prøv Albert i dag og vælg det medlemskab, der bedst matcher din families behov, med mulighed for at annullere når som helst. Medlemskaber tilbydes med både månedlig og årlig betaling, hvor den årlige betalingsmulighed giver op til 50% besparelse.

Medlemskabet BASIC er ideelt til familier, der søger at fokusere på matematik, og tilbyder en standard aktivitetsrapport for at spore fremskridt. For dem, der ønsker mere omfattende adgang, er PLUS medlemskabet det mest populære valg, som giver op til fire brugere adgang til et bredere udvalg af fag, herunder programmering, samt detaljerede aktivitetsrapporter for matematik. STANDARD medlemskabet tilbyder en mellemvej for dem, der ønsker adgang til flere fag for en enkelt bruger.

Albert Education står ved forrest i den digitale læringsevolution, og tilbyder en platform, der både er pædagogisk og underholdende. Med et bredt udvalg af fag og fleksible medlemskabsmuligheder, er Albert den perfekte partner for familier, der ønsker at berige deres børns uddannelsesrejse.

 

Hej Albert opsigelse

At sige farvel er aldrig nemt, og hos Hej Albert forstår vi, at det kan være en vanskelig beslutning at opsige dit medlemskab. Vi værdsætter hvert et medlem, men vi respekterer også din beslutning og ønsker at gøre opsigelsesprocessen så smertefri som muligt for dig.

Vores proces for opsigelse er designet til at være brugervenlig og direkte, så du hurtigt kan foretage de nødvendige skridt. Det er vigtigt at bemærke, at opsigelse ikke kan håndteres manuelt af vores kundeservice, men den gode nyhed er, at det er meget enkelt at gøre det selv.

For medlemmer, der har tegnet abonnement via vores hjemmeside, er her en trin-for-trin guide til, hvordan du opsiger dit medlemskab:

 1. Besøg hejalbert.dk og vælg “Log ind”.
 2. Naviger til “Medlemskab og konto”, som du finder under “Startside” på mobile enheder, eller “Dit medlemskab” hvis du logger ind via en computer.
 3. Klik på “Opsig medlemsskab”.
 4. Du vil blive bedt om at angive en grund til opsigelsen. Selvom det er valgfrit, værdsætter vi din feedback.
 5. Når du har bekræftet opsigelsen, er du færdig!

Efter disse skridt vil du modtage en bekræftelsesmail som kvittering for, at dit medlemskab er opsagt.

Skulle dit abonnement være administreret gennem App Store eller Google Play, på grund af en direkte registrering i en af vores apps, skal opsigelsen foretages gennem den pågældende app-butiks system. Dette sikrer, at alle processer følger de rette protokoller for abonnementsadministration.

For opsigelse via App Store, besøg Apple’s supportside for instruktioner. For dem, der har købt gennem Google Play, kan vejledningen til opsigelse findes på Google Play’s hjælpeside. Begge platforme tilbyder detaljerede guides, der vil lede dig gennem opsigelsesprocessen.

Hos Hej Albert sætter vi pris på den tid, du har været med os, og selvom vi er kede af at se dig gå, håber vi at have gjort processen så nem som muligt for dig. Tak for dit medlemskab, og vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Deres anmeldelser ligger på 1.7/5 med over 100 anmeldelser

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, og tlf nr.

Firma: eEducation Albert
Adresse: Albert, Polhemsplatsen 5 – 7, 411 03 Göteborg, Sweden
E-mail: support@hejalbert.dk
HjemmesideBesøg dem her
Kundeservice tlf: Via E-mail

hej albert

 

STREAM TV-FILM OG LYDBØGER