Køb tøj online – dame – herre – børne – babytøj

Her finder du alle de nyeste og bedste tilbud på tøj online.

Vil du spare mange penge på dit næste tøj køb, så tjek vores liste med gode tilbud.

Find nye hjemmesider som du ikke kendte i forvejen , og se tøj som du ikke har set før.

Find sider med tøjudsalg og og køb til billige penge.

 

Pitaya
4.8
Dametøj
Ja
Herretøj
Nej
Børnetøj
Nej
Butik/Online
Ja/Ja
Fri fragt over 199,-
1 - 2 dages leveringstid
Modetøj Til Piger - Unge kvinder - Tøj - Tasker - Smykker - Dette er et annonce link.
Bubbleroom
4.8
Dametøj
Ja
Herretøj
Nej
Børnetøj
Nej
Butik/Online
Nej/Ja
Fri fragt ved køb over 499,-
Tøj til Damer - Piger - Undertøj - Bryllupskjoler - Udsalg - Nederdele - Bluser - Toppe - Dette er et annonce link.
Intersport
5
Dametøj
Ja
Herretøj
Ja
Børnetøj
Ja
Butik/Online
Ja/Ja
Fri fragt over 549,-
Landsdækkende Byttegaranti
Sportstøj til Damer - Piger - Mænd - Drenge - Børn - Sko - udstyr til sport - Dette er et annonce link.
Undergroundshop logo
4.6
Dametøj
Nej
Herretøj
Ja
Børnetøj
Nej
Butik/Online
Nej/Ja
Gratis fragt over 499,-
Gratis ombytning
Til Mænd - Unge drenge - T-shirts - Cargobukser - Shorts - Hættetrøjer - Dette er et annonce link.
Hummel
4.7
Dametøj
Ja
Herretøj
Ja
Børnetøj
Ja
Butik/Online
Ja/Ja
Fri fragt over 400,-
Leveres på 1 - 3 hverdage
Sportstøj til Damer - Piger - Mænd - Drenge - Børn - Dette er et annonce link.
Cellbes logo
4.8
Dametøj
Ja
Herretøj
Ja
Børnetøj
Nej
Butik/Online
Nej/Ja
Gratis forsendelse over 499,-
Betal over faktura
Tøj til Damer - Piger - Mænd - Drenge - Børn - Sko - Undertøj - Dette er et annonce link.
Qualitee logo
4.5
Dametøj
Nej
Herretøj
Ja
Børnetøj
Nej
Butik/Online
Nej/Ja
Gratis fragt på alle varer
14 dages fuld returret
Til Mænd - Unge - T-shirts - Bæredygtige tekstiler - Dette er et annonce link.
Banks MC shop
4.6
Dametøj
Ja
Herretøj
Ja
Børnetøj
Nej
Butik/Online
Ja/Ja
Gratis fragt på køb over 999,-
Levering 2 - 3 hverdage
Mænd - Kvinder - Motorcykel tøj - Hjelme - Handsker - Tasker - Topbokse - Dette er et annonce link.

 

Andre kategorier:

Smykker

Ure

 

Køb tøj online – Tøj til både damer, herrer og børn 2024

Der findes et væld af muligheder for at købe tøj online i Danmark. Det kan være en bekvem måde at shoppe på, da du kan gøre det fra hvor som helst med en internetforbindelse, og du har ofte et større udvalg at vælge imellem, end du har i en fysisk butik.

Der findes mange forskellige steder, du kan købe tøj online i Danmark. Du kan fx gå ind på webshops hos tøjmærkerne selv, eller du kan besøge online markedspladser, såsom Zalando, ASOS og Boozt. Der findes også online butikker, der fokuserer på at sælge brugt tøj, såsom Depop og Vestiaire Collective.

Når du køber tøj online, er det en god idé at være opmærksom på nogle ting. Det er fx en god idé at undersøge, om webshoppen har en god omdømme, og om de har gode vilkår og betingelser for at returnere tøj, hvis du ikke er tilfreds. Det er også en god idé at tjekke størrelsesguiden, så du er sikker på at få tøjet i den rigtige størrelse.

Der findes mange fordele ved at købe tøj online, men det er også en god idé at huske på, at du ikke kan prøve tøjet på, inden du køber det. Derfor kan det være en god idé at vælge steder, der har gode muligheder for at returnere tøj, hvis det ikke passer. Derudover er det også en god idé at være opmærksom på, at farver og mønstre kan se anderledes ud på skærmen end i virkeligheden.

 

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

 

Se et stort udvalg af kendte tøj brands herunder:

 

Sportstøj

Intersport

Intersport

Annonce

Siden 1968 har Danmark været en del af INTERSPORT, som i dag er verdens største sportskæde med næsten 6000 butikker i mere end 45 lande.
Hos INTERSPORT finder du alt til din træning for hele familien. Løb, svømning, yoga, fodbold, håndbold, cykling, gymnastik, og vi kunne blive ved.
Udover samarbejde med de velkendte brands som adidas, NIKE, hummel, reebok, PUMA m.fl., udvikler og sælger INTERSPORT en række egne mærker. F.eks. ENERGETICS, PRO TOUCH, Firefly, Tecno Pro og McKINLEY, som i dag er Europas største outdoor brand.
Vi tror på, at sport er for alle, og det er vores mission ‘to bring sport to the people’ gennem et bredt og dybt sortiment, en høj grad af service og engagerede medarbejdere, der yder god og kompetent rådgivning.’

Derfor elsker kunderne INTERSPORT:

  • Fri fragt over 399 og fri returet
  • Landsdækkende byttegaranti i alle butikker
  • 365 dages byttegaranti

 

Hummel
Annonce

Hummel sports- og modetøj til mænd og kvinder og børn i alle aldre.

 

Tøj damer, mænd, unge og børn

ment finder du udelukkende vores favoritter, og vi bestræber os på at kuratere et inspirerende udvalg, uanset hvordan du ønsker at udfolde din stil.

 

 

Undergroundshop logo

Undergroundshop

Hos Undergroundshop.dk finder du streetwear, modetøj, urban wear og skateboard. Udover online handel har vi fysiske butikker i Vejle, Fredericia og Odense.

Butikkens ejere etablerede butikken Underground i 2007. Vores første varer blev solgt online allerede i 2008 under det nuværende navn, undergroundshop.dk, og vi er i dag en af Danmarks førende nichebutikker med salg af streetwear og modetøj til mænd.

Streetwear, cargobukser, hættetrøjer, work pants og meget mere

Carhartts super fede cargobukser, som altid kan købes i mange forskellige farver er altid et must for enhver streetwear kunde. Work Pants model 873 og 874 fra Dickies går ind under samme kategori – lækre kvalitetsbukser til billige priser. Begge modeller kan du mixe med nogle af vores mange fede hoodies eller t-shirts.

Kendte tøjbrands som Carhartt, Superdry, Dickies, Vans, Nike og Adidas

Hos os kan du altid købe de bedste og fedeste streetwear brands. En af bestsellerne er helt sikkert det amerikanske work wear brand Carhartt Wip, som altid er garanti for en lækker kollektion mixet af klassiske og moderigtige styles fra top til tå. Her får du kvalitetstøj for alle pengene.

 

 

Qualitee logo

Qualitee.dk

Annonce

Vores tekstiler henvender sig til den kvalitetsbevidste, der ønsker et simpelt og stilsikkert look. Vi mener, at en optimering af tekstilers levetid skaber et mere bæredygtigt produkt, og derfor vil vi skabe langtidsholdbare tekstiler i høj kvalitet.

I en tekstilbranche med et utal af tøjprodukter i forskellige designs, prisklasser og materialer har vi skåret ind til benet og besluttet os for to punkter, som har vores fulde opmærksomhed igennem hele virksomhedens værdikæde:

Enkelthed og kvalitet
Vi har fjernet fordyrende mellemled og får vores tekstiler skræddersyet direkte hos egen producent i Portugal. Vi vil skabe det simple valg!

Først vil vi introducere jer for vores enkle og lækre SIMPLICITEE fremstillet af PIMA-bomuld af den højeste kvalitet med perfekt pasform og bevægelsesfrihed.

 

 

Cellbes logo

Cellbes

Annonce

Cellbes er en onlinebutik med anvendeligt sortiment i eget design med stor variation i mønster og farver. Her kan du finde alt favorit tøjet til hverdag og fest – uanset din alder, størrelse og kropsform. Størrelserne går fra 34-64 til kvinder og fra S-8XL til mænd. Her finder du også sports- og badetøj, et undertøjssortiment med et bredt størrelsesudvalg og en boligafdeling med tekstiler, belysning og indretningsdetaljer.

 

 

Bubbleroom

Bubbleroom

Annonce

Bubbleroom.dk er en af ​​Skandinaviens førende online-butikker og tilbyder et bredt sortiment af moderigtigt tøj, sko, tilbehør og skønhedsprodukter for både mænd og kvinder til overkommelig priser. Hos Bubbleroom finder du over 350 kendte varemærker og nyheder hver dag.

 

 

Koore

KOORE

Annonce

Hos KOORE har vi et af Nordens største og mest alsidige udvalg af lækre army varer, street wear og solidt hverdagstøj til både mænd, kvinder og børn

 

 

Bambus tøj og strømper

 

 

Bambuni

Bambuni

Annonce

Vi sælger bambustekstiler i en høj kvalitet. Herunder hører lige nu alm. strømper, ankelstrømper, strømpletter (de helt små), tights, t-shirts, sengetøj, dyner, shorts og toppe. Hvis du har ideer så kontakt os gerne, vi har grafiker tilknyttet.

 

 

Bambustøj dk

Bambustøj.dk

Annonce

Bambustøj dk er en af landets førende webshops inden for bambus tøj. Vi har altid gode priser på vores produkter og det sælger godt. Vi har fri fragt over 399,- samt killer kunde service.

 

Køb tøj online

Billigt tøj til damer

Når du shopper på nettet, kan du finde mange steder, der tilbyder billigt tøj til kvinder. Der er mange fordele ved at købe tøj online. Det er nemmere at finde det helt rigtige stykke tøj, og du kan sammenligne priser fra forskellige butikker på et øjeblik.

Du skal dog være opmærksom på, at nogle butikker vil have højere fragtomkostninger end andre. Så husk at tjekke fragtomkostningerne, før du køber noget tøj online.

Der er også en række andre fordele ved at købe tøj online. Du kan for eksempel finde ud af meget mere om et stykke tøj, inden du køber det. Du kan læse produktbeskrivelser og anmeldelser fra andre brugere, så du ved præcis hvad du får. Og hvis du ikke er tilfreds med et stykke tøj, kan du altid sende det tilbage og få dine penge refunderet.

 

 

Pitaya

Pitaya

Annonce

Pitaya er et shopping univers, og forhandler udelukkende eget brand. Hos Pitaya går vi højt op i vores kunders oplevelser!

Pitaya er et online shopping univers der forhandler eget brand. Vores primære målgruppe er piger i 13-25 års alderen.

 

  • Fri fragt over 199,-
  • 1-2 dages leveringstid
  • 4,3 stjerner på Trustpilot
  • Over 50.000 tilfredse kunder
  • Unikke styles – du ikke finder andre steder
  • Nyheder hver uge

 

 

 

perfect jeans

 

Perfectjeans.dk

Annonce

Køb lækre nye moderigtige jeans til kvinder. Se det store udvalg af unikke flotte jeans

 

 

Frøken Bang

Frøken Bang

Annonce

Modetøj til kvinder. Der forhandles Cream, Culture, Jacqueline de Yong, M.A.P.P. & Moondust, Pieces, RE:DESIGNED by Dixie, Saint Tropez, Sisters Point, Three M og Vila.

Fri fragt v. 500 kr. Hurtig levering. Fremragende kundeservice.

 

 

 

Cherries

Cherries.dk

Annonce

Cherries.dk er en dansk shop med Tøj, Lingeri/ undertøj, kostumer af høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af Tøj, Lingeri/ undertøj, kostumer til kvinder.

 

Børnetøj – Babytøj – babylegetøj

 

Billigt tøj til børn

Det er ikke let at finde billigt tøj til børn i dag. Der er mange steder, du kan købe tøj, men det er ofte dyrt. Men der er et sted, du kan købe billigt tøj til børn online. Du kan finde mange forskellige steder, der sælger tøj til børn, men de fleste af dem er dyre. Men der er et par steder, du kan købe billigt tøj til børn.

Du kan kigge på outlets, som ofte har gode tilbud på tøj til børn. Det er også en god ide at se efter udsalg og rabatter. Ofte kan du finde billigt tøj til børn på vintagemarkeder eller online markedspladser, der sælger secondhand-varer.

Du kan også prøve at kigge online, da mange butikker har gode rabatter og muligheder for gratis fragt. Sørg også for at sammenligne priser på forskellige webshops for at få den bedste pris. Endelig kan du overveje at købe mere miljøvenlige tøjmærker, som er produceret med et reduceret miljøaftryk i tankerne.

 

Billigt tøj til mænd

Billigt tøj til mænd er let at finde på nettet. Der er mange forskellige steder, hvor man kan købe billigt tøj til mænd. Nogle af de bedste steder at købe billigt tøj til mænd er:

– Asos: Asos har et bredt udvalg af tøj til mænd i alle aldre. Deres tøj er også meget billigt.

– H&M: H&M er et andet godt sted at finde billigt tøj til mænd. De har ofte gode tilbud og man kan finde noget for enhver smag.

– Zalando: Zalando er et andet godt sted at finde billigt tøj til mænd. De har et stort udvalg af tøj, og det kan ofte købes til en god pris.

– Ellos: Ellos har også et stort udvalg af billigt tøj til mænd. De har et bredt udvalg af forskellige typer tøj, så der er noget for enhver smag.

 

 

 

Banks MC shop

Banks MC Shop

Hos Banks MC Shop finder du, nogle af motorcykelbranchens fedeste brands!

Vi har et bredt udvalg af motorcykel tøj, udstyr og tilbehør.
Du finder alt, lige fra skilte og måtter til værkstedet, til hjelme, handsker og støvler.
Skal du bruge tasker til dit næste motorcykeleventyr, kan vi også være behjælpelig med det.

 

Tasker

 

 

ChrisBags

ChrisBags

Annonce

ChrisBags er en dansk webshop, der sælger tasker til gode priser til både mænd, kvinder og erhverv. Der er et bredt udvalg af tasker på websitet til enhver lejlighed, hvad enten det er weekendtasker, aftentasker eller computertasker.

ChrisBags sælger tasker til gode priser til både mænd og kvinder.

 

 

Tilbehør & Accessories

 

Køb billigt tøj online

Shopping for klæder online er nu blevet meget populært, da det giver dig mulighed for at sammenligne priser og finde de bedste tilbud. I denne artikel vil vi se nærmere på nogle af de bedste steder at købe billigt tøj online, så du kan få mere ud af dine penge!

Køb af tøj online kan være en overkommelig måde at opdatere din garderobe uden at skulle bruge alt for meget penge. Det giver dig mulighed for at sammenligne priser, se efter rabatter og kontrollere størrelser, så du kan finde det perfekte tøj til den bedste pris!

Online shopping har også den fordel, at det er meget lettere at finde særlige varer, der ikke altid er tilgængelige i butikker. Det betyder, at du kan finde specifikke ting, som du ikke ville kunne få andre steder.

Derudover kan mange online butikker levere deres tøj direkte til dit hjem eller arbejde, så du ikke skal bekymre dig om transport eller ventetid. Alt hvad du skal gøre er at bestille det ønskede produkt og afvente levering!

 

Dametøj udsalg

Når du køber tøj på udsalg, kan du finde mange gode tilbud. Du kan finde alt fra jakker og sko til kjoler og undertøj. Det er en god ide at tjekke de forskellige butikkers udsalg, så du kan finde det bedste tilbud. Du bør også være opmærksom på, hvornår de store udsalg er, så du ikke misser dem.

Mange butikker vil også tilbyde ekstra rabatter på udsalgsvarer. Det kan være en god ide at lægge mærke til disse tilbud, da du ofte kan få et godt køb. Det er vigtigt, at du kigger nøje på tøjet, inden du køber det. Det er fordi udsalgsvarer ikke altid har samme god kvalitet som almindelig prisvarer.

Du bør også huske at prutte om prisen, når du køber ting på udsalg. Mange forretninger er åbne for diskussioner omkring rabatter og andre muligheder for at spare penge. Hvis du virkelig vil have et godt tilbud, skal du stille dig selv spørgsmålet: “Hvor meget kan jeg acceptere at betale?”

 

Outlet tøj kvinder

Der er mange steder, man kan købe billigt tøj online. Men hvor finder man de bedste tilbud på outlet tøj til kvinder?

Her på vores blog giver vi dig et overblik over nogle af de bedste steder at finde outlet tøj til kvinder online.

Først og fremmest kan det anbefales at tjekke ud på online butikker, der specialiserer sig i modetøj til kvinder. Disse butikker har ofte gode tilbud på forskellige mærker af tøj, og du kan typisk finde nogle rigtig gode deals.

En anden mulighed er at se nærmere på nettet hos populære tøjbutikker som for eksempel H&M, Zara eller similar. Også her kan du ofte finde super gode tilbud, især hvis du holder øje med udsalgsperioderne.

Nu hvor du ved hvor du skal lede efter de bedste outlet tøj deals til kvinder, så er der bare at komme igang med at shoppe.

 

Lækkert tøj til kvinder

Der findes et stort udvalg af lækkert tøj til kvinder, der dækker alle typer af stil og personligheder. For det formelle look kan du vælge en klassisk kjole eller et smart sæt med jakke og bukser. En anden mulighed er at gå efter et mere afslappet look med et par jeans og en løs bluse. For den fashionable tøjstil kan du prøve noget som en jumpsuit, feminin top eller struttende nederdel. Uanset hvad du vælger, skal du ikke glemme de forskellige accessories som tasker, smykker og hatte for at fuldende dit outfit.

Tøj til sport

Der findes også et bredt udvalg af funktionelt tøj til sport. For eksempel kan du købe sports-bh’er, løbetights, træningstrøjer og shorts samt sweatshirts, løbesko og andet udstyr. Materialerne er specielt fremstillet for at give åndbarhed og komfort, så du kan fokusere på din træning. Derudover skal det naturligvis være let at rengøre samt holdbart i længere tid.

 

Billigt tøj plus size

Det er ikke altid let at finde pænt og billigt tøj, når man er plus size. Derfor har vi gjort det nemmere for dig ved at samle et udvalg af de bedste steder, hvor du kan købe billigt tøj online. Du finder både webshops med faste lave priser og webshops, der ofte har gode tilbud på tøj i store størrelser.

1. Asos Curve– Her finder du et bredt udvalg af billigt tøj fra plus size-mærker som ASOS Curve, JDY og Boohoo Plus.

2. Missguided Plus– Med hurtig levering og lave priser på alle de nyeste trends, er Missguided Plus det perfekte sted at shoppe billigt tøj i store størrelser.

3. Yours Clothing– Her finder du alt hvad hjertet begærer, lige fra jeans til festkjoler. Du kan selvfølgelig kombinere din ordre med nogle af de mange gode tilbud.

4. Nelly Plus– Kvalitetstøj i trendy designs til billige priser? Det får du hos Nelly Plus! De har et udvalg af trendbaseret mode fra verdenskendte mærker som Calvin Klein og Tommy Hilfiger i store størrelser.

 

Restsalg tøj

Når du køber tøj online, kan du ofte finde gode tilbud på rester af tidligere sæsoners tøj. Disse rester sælges ofte til meget lavere priser, og det er en god måde at få billigt tøj på. Du kan finde restsalget på mange tøj websider, og det er ofte annonceret på forsiden.

Du kan også finde resttøj i butikker. Disse butikker kan specialisere sig i at sælge rester af tidligere sæsoner, eller de kan have en sektion dedikeret til det. Uanset hvad, er restsalget et godt sted at kigge, hvis du gerne vil spare penge på tøj.

Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, når du handler tøj fra restsalget. Først og fremmest skal du sikre dig at stoffet og designet ikke har ændret sig siden det blev lavet. Dette er især vigtigt for items som jeans eller andre gennemgående stykker tøj. Du bør også være forsigtig med at købe farvede stoffer, da disse ofte bliver misfarvet efter en vis periode.

 

Ikke aktive annoncører

 

Kings & queens

Kings & Queens

Her finder du lækkert modetøj til piger og drenge.
Køb alle de kendte mærker. Hurtig levering og gratis ombytning.

 

okker-gokker organic

Okker-Gokker Organic

Annonce 

VELKOMMEN TIL OKKER-GOKKER ORGANIC
Okker-Gokker Organic er dansk designet, økologisk og GOTS certificeret børnetøj til børn i alderen 0-8 år med fokus på børnenes komfort og bevægelighed. Stilen er kendetegnet ved et skandinavisk islæt med fokus på kvalitet, enkelhed, rene linjer og afdæmpede farver. Du kender måske allerede vores stribede mælkedrenge designs.

Få 12 % rabat på hele shoppen – også i forvejen nedsatte varer med rabatkoden: okkergokker12

 

By Stær

Bowsbystaer

Accessories designet til kvinder og børn som gerne vil have kvalitet og designs som følger med tiden. Vi stræber efter at tilpasse vores accessories så de passer til moden, som hele tiden skifter. Høj kvalitet men til super skarpe priser
Hårbøjler, sløjfer og perlespænder.

 

My Tiny Hero

My Tiny Hero

Vi har netop nu et stort udsalg på alle produkter i vores legetøjskollektion, hvor kunden sparer mellem 10-30% på alt fra trælegetøj, aktivitetslegetøj, babylegetøj og populære bamser.

 

luksusbaby

LuksusBaby

Et sæt tvillinger satte skub i drømmen
I dag nærmer Luksusbaby sig 200 ansatte fordelt på webshop, butikker og lager, og der kommer løbende nye ansigter og hænder til i de forskellige afdelinger.

Vores nye domicil i Støvring er stadig under udvikling, og i skrivende stund er hal nummer fire på vej, så vores lager kan rumme endnu flere lækre varer og brands, klar til at blive sendt direkte afsted til vores søde kunder.

På webshoppen sidder vi som altid klar på både chat, sociale medier, telefon og mail til at hjælpe, og kommer du forbi lageret i Porsborgparken, vil du støde på vores ninjahurtige pakkere, der hver dag står og pakker ordre flot og lækkert ind klar til afsendelse samme dag.

 

Superlove logo

Superlove

Annonce

Superlove er et kreativt univers, der giver dig et håndplukket udvalg af det bedste fra danske og udenlandske modebrands. Superlove bygger på passion for personlig mode, der får dig til at føle dig skøn, præcis som du er.

Ud over vores velassorterede webshop har vi en fysisk butik i hjertet af København, hvor du kan komme ind og tage og føle på vores designunivers. I Superloves brede sorti

 

Blossom køb kvalitets tøj

Blossom

Her har du mulighed for at købe kvalitetstøj hos Blossom, som har specialiseret sig i skandinaviske modetøjsmærker

 

2trendy

2trendy er herretøj og livsstil online til alle mellem 15 og 35. Les Deux, Nike, Gabba, Just Junkies, FILA og mange flere brands med prisgaranti

 

Munkstore

Munkstore – Modetøj online, tøj & sneakers til mænd og piger

 

My Teddy

My Teddy Original tilbyder 100% baby venlige produkter i de blødeste materialer. Både kvalitet og sikkerhed er i øverste fokus, og derfor er deres produkter 100% økologiske og GOTS-certificerede.

 

Magasin

Magasin er meget mere end et stormagasin

– Magasin er et mødested, et samlingspunkt og danner rammen for både shoppingture og cafébesøg.

I 1868 åbnede den første Magasin forretning på Vestergade i Aarhus. I dag finder du magiske Magasin i hjertet af mange byer, hvor alt er samlet under ét tag, og de mange etager er fyldt med de bedste brands, forkælelse og plads til at drømme.

I Magasin er der noget for alle. Forretningerne er fyldt med masser af inspiration, oplevelser og spændende events, og du kan også forkæle dig selv med et besøg hos en af vores dygtige Personlige Shoppere, der kan hjælpe dig med både garderoben, lingeriet og beautyprodukterne.

 

Babyshop

På Babyshop finder du alt, hvad kommende forældre søger. I sortimentet finder du tøj og sko til børn 0-10 år, legetøj, barnevogne, bilsæder, pusletaske, børne møbler og meget mere.

 

 

Milker ammetøj

Milker er en Dansk virksomhed som specialisere i ammetøj der gør det nemmere at være ammende mor.

Udover Danmark levere de til store dele af Europa og resten af verden.

 

Min Egen Verden

Vi har specialiseret os i personlige gaver til babyer og børn, bl.a. bamser med navn, fødselsdata, længde og vægt broderet på, hagesmække, bomuldsbleer, håndklæder, bodystockings, sengetøj. Vi har også børnemøbler, barnevogne, babyudstyr, legetøj,mm.

 

Dansk Outlet

Dansk Outlet, her finder du tøj til familien.
Kæmpe udvalg i tøj til børn, kvinder og mænd

 

Performancegear

Performancegear er en webshop som tilbyder tøj og sko til den aktive livsstil

 

Besøg Performancegear

 

Hommefemme

Hommefemme.dk sælger premium/kommercielt tøj til herrer og damer. Vi tilbyder et stort udvalg af velkendte mærker som: Calvin Klein, Wood Wood, Blanche, Tom Wood mm. Altid gratis fragt ved køb over 200 kr., hurtigt levering 1-2 dage & gratis ombytning.

 

Le Fix

Le Fix er Danmarks førende forhandler af ekslusivt casual tøj til herrer. Vi forhandler over 1500 produkter fra nogle af tidens hotteste mærker som Stone Island, Le Fix, Lacoste, Adidas m.fl. Vi har fri fragt på alle ordrer til Danmark.

 

Spørgsmål og svar om at købe tøj på nettet

Hvor kan jeg købe tøj online i Danmark?

Du kan fx gå ind på webshops hos tøjmærkerne selv, eller du kan besøge online markedspladser, såsom Zalando, ASOS og Boozt.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber tøj online?

Når du køber tøj online, er det en god idé at være opmærksom på nogle ting. Det er fx en god idé at undersøge, om webshoppen har en god omdømme, og om de har gode vilkår og betingelser for at returnere tøj, hvis du ikke er tilfreds.

Kan jeg returnere tøj, hvis det ikke passer?

Det afhænger af den webshop, du køber tøjet hos. De fleste online tøjbutikker tilbyder mulighed for at returnere tøj, hvis det ikke passer eller lever op til forventningerne. Det er dog en god idé at undersøge webshoppens vilkår og betingelser, inden du køber tøjet.

 

HUS OG HAVE OVERSIGT