Spillekonsoller anmeldelser 2024 – Se de bedste konsoller.

Her kommer der anmeldelser af de nyeste spillekonsoller.

Her vil du både finde en anmeldelse af din nye spillekonsol.

Der vil også være links til steder hvor du kan købe det anmeldte produkt

 

Spillekonsoller anmeldelser 2024

 

PlayStation 5 – PS5

PS5 spillekonsollen kan være svær at få fat i, man skal være hurtig hvis man skal nå at have fat i en.

I starten af 2022 kom PS5 til salg i begrænset mængder.

Det lykkedes os at få fat i en PlayStation 5 (2021) igennem Elgiganten, da de havde den eftertragtede spillekonsol på lager igen, i april måned i 2022

 

Se anmeldelse af den nye PlayStation 5

Playstation 5 konsol - Spillekonsoller anmeldelser

 

 

Spillekonsoller igennem tiderne – Top 20

En Tidslinje af Spillekonsoller: Top 20 igennem Tiderne

Lad os tage en rejse tilbage i tiden og genoplive spillets udvikling, som vi kender det i dag. Her er vores top 20 over de mest betydningsfulde spillekonsoller igennem tiderne.

 1. Magnavox Odyssey (1972): Den første hjemmespillekonsol, der lancerede en revolution inden for hjemmeunderholdning.
 2. Atari 2600 (1977): Kendt for at bringe arkadespil som ‘Space Invaders’ og ‘Pac-Man’ ind i stuerne.
 3. Nintendo Entertainment System (NES, 1985): NES revitaliserede spilindustrien efter nedgangen i 1983 og gav os klassikere som ‘Super Mario Bros.’ og ‘The Legend of Zelda’.
 4. Sega Genesis (1988): Introducerede “Sonic the Hedgehog” og tilbød en formidabel konkurrence til Nintendo.
 5. Game Boy (1989): Denne bærbare konsol fra Nintendo definerede bærbart spil og er stadig elsket af mange.
 6. Super Nintendo Entertainment System (SNES, 1990): Huskes for dets imponerende spilbibliotek, herunder ‘Super Metroid’ og ‘Donkey Kong Country’.
 7. Sony PlayStation (1994): Den første konsol til at sælge over 100 millioner enheder, med klassiske spil som ‘Final Fantasy VII’ og ‘Metal Gear Solid’.
 8. Nintendo 64 (1996): Kendt for dets 3D-spil som ‘Super Mario 64’ og ‘The Legend of Zelda: Ocarina of Time’.
 9. Sega Dreamcast (1998): En kultklassiker, der var sin tid forud med online multiplayer spil.
 10. PlayStation 2 (PS2, 2000): Er stadig den mest sælgende spillekonsol nogensinde.
 11. Nintendo GameCube (2001): Hjemsted for mange elskede franchises, herunder ‘Super Smash Bros. Melee’ og ‘The Legend of Zelda: The Wind Waker’.
 12. Xbox (2001): Microsofts første træd ind i spilindustrien, introducerede ‘Halo’, et af de mest populære skydespil nogensinde.
 13. Nintendo DS (2004): En bærbar konsol, der blev en af de mest sælgende nogensinde takket være sin innovative dobbeltskærm.
 14. Xbox 360 (2005): Indførte HD-spil og en robust online service, Xbox Live.
 15. PlayStation 3 (PS3, 2006): Introducerede Blu-ray-teknologi til spilkonsoller.
 16. Nintendo Wii (2006): Kendt for sin innovative brug af bevægelsessensor-teknologi.
 17. PlayStation 4 (PS4, 2013): En af de bedst sælgende konsoller i moderne tid, kendt for sit stærke bibliotek af spil.
 18. Xbox One (2013): Kendt for sin integration med Windows og kraftige hardware.
 19. Nintendo Switch (2017): En hybridkonsol, der kan bruges både hjemme og på farten, med populære spil som ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’.
 20. PlayStation 5 (PS5, 2020): Den nyeste konsol fra Sony, som lover at sætte en ny standard for fremtidens spiloplevelse.

Fra de første primitive konsoller til dagens avancerede systemer har spillekonsoller altid været i konstant udvikling, og det ser ud til, at fremtiden kun vil byde på endnu mere spændende innovationer på dette område.

 

Køb PS5 hos Proshop

Annonce

 

Anmeldelser af Spillekonsoller – De bedste

Anmeldelser af Spillekonsoller: De Bedste Valg i 2023

Vores digitale verden ændrer sig konstant, og det gælder også for spillekonsoller. I 2023 ser vi mange spændende fremskridt og nyskabelser inden for gaming. Her er en kort oversigt over de bedste spillekonsoller i 2023, baseret på ydeevne, spiludvalg og brugerfeedback.

 1. PlayStation 5 (Sony): PS5 fortsætter med at dominere spiluniverset med sin imponerende processorkraft og uovertrufne spilbibliotek. Nye 2023 titler som “Horizon Forbidden West” og “God of War: Ragnarok” har virkelig sat PS5 på spidsen.
 2. Xbox Series X (Microsoft): Microsofts flagskibskonsol leverer stadig en uovertruffen gaming-oplevelse. Med konstante tilføjelser til Game Pass biblioteket, som “Halo Infinite” og “Fable”, forbliver Xbox Series X et fremragende valg for mange gamere.
 3. Nintendo Switch Pro: Den meget ventede opgradering af den populære Nintendo Switch er endelig her. Med forbedret grafik og processorkraft har Nintendo Switch Pro fastholdt Nintendos sted som kongen af bærbar gaming.
 4. PlayStation VR2 (Sony): Sony’s seneste fordybelse i virtual reality-verdenen har været et hit blandt gamere. Med forbedret tracking, høj opløsning og nye spil som “Resident Evil 4 VR”, er PSVR2 en af de mest spændende konsoller i 2023.
 5. Xbox Series S (Microsoft): For dem, der søger et mere overkommeligt alternativ til Xbox Series X, forbliver Series S en stærk konkurrent. Med fuld adgang til Xbox’s spilbibliotek og cloud gaming, er Series S et fremragende valg for prisbevidste gamere.
 6. Valve Steam Deck: En ny spiller på markedet, Steam Deck byder på pc-spil på farten. Med adgang til dit Steam-bibliotek og en kraftfuld AMD APU, har Steam Deck hurtigt gjort et navn for sig selv i gaming-verdenen.

Med disse spændende nye udgivelser og opgraderinger er 2023 et fantastisk år for gamere. Valget af konsol afhænger af dine individuelle præferencer og spillestil, men uanset hvad du vælger, kan du forvente mange timer med underholdning.

 

 

Anmeldelser oversigt