Academic Singles

Livet som akademiker kan nogle gange være travlt, og det er ikke altid nemt at møde nogen, man vil dele livet med. Desuden kan udfordringer også opstå i form af forskellige uddannelsesniveauer, som kan gøre det svært for dig at forstå din partner, eller omvendt.

Hvis du er træt af at være single, og gerne vil finde én, der kan forstå dig på flere niveauer, kan du prøve lykken på nettet. Der er masser af datingsider for højtuddannede mennesker, og Academic Singles er én af dem.

 

datingdk logo
4.9
Pris måned
Fra 129,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
500.000
Målgruppe
Alle
Det tager kun 3 minutter
Hurtigt og nemt at oprette
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 129,- md. - Dette er et annonce link.
Single.dk find kæreste
4.7
Pris måned
Fra 199,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
380.000
Målgruppe
Alle
Events for singler
Råd til sikker dating
Chat. Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 199,- md. - Dette er et annonce link.
senior.dk
4.7
Pris måned
Fra 75,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
6.500
Målgruppe
+50 år
100% Dansk datingside
Gratis oprettelse
Chat. Ja - Mobil app: Nej - Matchmaking: Nej - Plus profil koster 75,- md. - Dette er et annonce link.
c date
4.6
Pris måned
Fra 179,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
420.000
Målgruppe
Alle
Opret gratis profil
Mere end bare en date
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 179,- md. - Dette er et annonce link.
partner med niveau
4.5
Pris måned
Fra 239,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
120.000
Målgruppe
Veluddannede
65% Akademikere
Målrettede partnerforslag
Chat. Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 239,- md. - Dette er et annonce link.
be2
4.4
Pris måned
Fra 455,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
766.000
Målgruppe
+30 år
Anonym, pålidelig og sikker
God balance: ♀57% ♂43%
Chat. Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 455,- md. - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Hvad er Academic Singles?

Academic Singles er en datingside for akademikere, der gerne vil finde kærligheden. Du kan matche med andre højtuddannede mennesker over hele verden, og gennem et spørgeskema baseret i videnskabelige teorier og undersøgelser, vil du blive matchet til profiler, der burde passe dig bedst.

Academic Singles fungerer på overflade niveau som mange andre datingsider, når først du er oprettet. Du får mulighed for at browse mellem forskellige profiler og chatte med potentielle matches, før I beslutter jer for at mødes.

For nu er Academic Singles primært placeret i USA, men for dig, der ikke er bange for langdistance, eller måske ønsker at udvide dine horisonter, er det et forsøg værd.

Academic Singles’ fokus

Academic Singles fokuserer på at hjælpe folk med at finde partnere i USA, hvor siden lige nu er fokuseret. Det er datingsidens mål at hjælpe folk med at finde kærligheden på tværs af grænser, så alle kan finde én, de kan dele tilværelsen med.

Når du er akademiker, kan det være svært at få et forhold til at fungere, og det forstår Academic Singles. Du får masser af mulighed for at lære et potentielt match at kende gennem chat, så I kan lære om hinandens grænser og forventninger.

Hvad kan Academic Singles tilbyde?

Gennem Academic Singles får du mulighed for at finde en partner, der er på samme uddannelsesniveau som dig. Du kan i større grad finde én, du er på bølgelængde med, og som kan følge med i de emner, du interesserer dig for.

Når du finder et match gennem Academic Singles, finder du også et match, der kan matche dit tankemønster, og har valgt samme vej i livet som dig. Selvom der er mange måder at være akademiker på, vil du i større grad kunne finde nogen med fælles oplevelser, I kan forbinde med hinanden gennem.

Ifølge Academic Singles er deres spørgeskema og algoritme skabt med udgangspunkt i videnskaben, en god grundbase for en platform beregnet til højtuddannede akademikere.

Academic singles

Kvalifikationer for Academic Singles

Academic Singles er en side for akademikere og andre højtuddannede singlepersoner. Det forventes, at du har en universitetsuddannelse eller et lignende uddannelsesniveau.

Præmissen for Academic Singles er, at det som akademiker kan være svært at få forståelse fra andre mennesker med anden uddannelsesbaggrund. En anden akademiker kan i større grad forstå det pres, der kan ligge på dig, så I kan være der for hinanden.

 

Relaterede alternativer:

Partnermedniveau.dk

Singles50.dk

 

Academic Singles priser

Det er gratis at tage Academic Singles’ spørgeskema og oprette en profil, både online og via appen. Bemærk, at pris for registrering vil blive oplyst, mens du opretter medlemskab, men ligger gerne på 99,- DKK om måneden.

Academic Singles på TrustPilot

På TrustPilot er Academic Singles blevet anmeldt af over 500 mennesker. I alt har datingsiden fået en score på 2,2, som kvalificeres som Under Middel. 85% af anmeldelserne er på én stjerne, og mange af anmeldelserne advarer om, at der er tale om et fup-firma ejet af BE2 SARL med hovedsæde i Luxembourg. Tidligere abonnenter på siden anbefaler ikke at bruge den, og advarer om svindel og uautoriserede pengeoverførsler gennem deres egne profiler.

 

Academic Singles

 

ALLE DATING SIDER