Singles50

Savner du én at dele tilværelsen med? Dating er ikke altid nemt, især ikke, når man har passeret de 50, og måske allerede har været gift én eller flere gange.

Her kan du læse om Singles50, en datingside for dig over 50, der vil finde den eneste ene. Bliv klogere på, om det er en side for dig, ved at læse med her.

 

datingdk logo
4.9
Pris måned
Fra 129,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
500.000
Målgruppe
Alle
Det tager kun 3 minutter
Hurtigt og nemt at oprette
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 129,- md. - Dette er et annonce link.
Single.dk find kæreste
4.7
Pris måned
Fra 199,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
380.000
Målgruppe
Alle
Events for singler
Råd til sikker dating
Chat. Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 199,- md. - Dette er et annonce link.
senior.dk
4.7
Pris måned
Fra 75,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
6.500
Målgruppe
+50 år
100% Dansk datingside
Gratis oprettelse
Chat. Ja - Mobil app: Nej - Matchmaking: Nej - Plus profil koster 75,- md. - Dette er et annonce link.
c date
4.6
Pris måned
Fra 179,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
420.000
Målgruppe
Alle
Opret gratis profil
Mere end bare en date
Chat: Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 179,- md. - Dette er et annonce link.
partner med niveau
4.5
Pris måned
Fra 239,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
120.000
Målgruppe
Veluddannede
65% Akademikere
Målrettede partnerforslag
Chat. Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 239,- md. - Dette er et annonce link.
be2
4.4
Pris måned
Fra 455,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
766.000
Målgruppe
+30 år
Anonym, pålidelig og sikker
God balance: ♀57% ♂43%
Chat. Ja - Mobil app: Ja - Matchmaking: Ja - Plus profil koster 455,- md. - Dette er et annonce link.
50plus match
4.3
Pris måned
Fra 199,-
Gratis profil
Ja
Medlemmer
?
Målgruppe
Aktive +50 år
Send personlige beskeder
Chat med medlemmer
Chat. Ja - Mobil app: ja - Matchmaking: ja - Plus profil koster 199,- md. - Dette er et annonce link

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Hvad er Singles50?

Singles50 er en datingside til dig, der dater over 50 år. Uanset dit køn eller det, du ønsker hos en partner, kan du finde én, der deler den samme livserfaring som dig. Du kommer ind på en side med alderskrav, så du kan finde nogen i din egen gruppe.

Hos Singles50 kan du begynde en afslappet chat med andre singlepersoner. Gennem nemme videoopkald kan I lære hinanden bedre at kende, inden I mødes i virkeligheden.

På Singles50 kan du desuden være så anonym, du ønsker. Du har fuld kontrol over deltagelse i videoopkald og disses længde, hvilke oplysninger, du gør tilgængelige, og hvilke billeder, der kan ses.

Idéen med Singles50 er, at du kan onlinedate på dine præmisser – også selvom du ikke er vant til at begå dig på diverse datingapps.

Dating over 50

Når du dater og er over 50, er der ofte mange flere variabler, end der er på den yngre datingscene. Udover, at du måske allerede har været gift før eller har haft et meget langt forhold, er du et helt andet sted i livet – måske er der også børn, der tæller ind i ligningen.

Derfor er det rart at kunne sortere de aldersgrupper fra, du ikke mener, du vil være kompatibel med. På Singles50 finder du nogen, der har lige så meget livserfaring som dig, og som i større grad befinder sig samme sted i livet.

Det er nemmere at finde den eneste ene, når du ikke skal sortere gennem mængder af profiler, der slet ikke lever op til dine grundkrav. Singles50 gør det nemt!

Singles50 tilmelding

Dating via app

Måske er du en haj til datingapps – måske ikke. Singles50 giver dig mulighed for både at bruge din profil fra browser på computeren, hvis du er mere komfortabel med dét, og fra app på telefonen.

Datingapps er uhyre populære, men de kan også være tricky. Mange apps er populære blandt yngre generationer, som nemt kan falde over din profil. Det kan give uønskede interaktioner, som du helt slipper for på Singles50.

Brug app eller computer, som du ønsker det, og begynd at se, hvad der venter på dig. Hvem ved? Måske bliver du positivt overrasket!

Pris Singles50

Tilmelding til Singles50 er ifølge siden gratis, men der kan opstå gebyrer i processen. Ved den gratis profil er det begrænset, hvor mange af sidens funktioner, du kan bruge, og det opfordres at opgradere til et betalt medlemskab, som er 99,- om ugen.

Bemærk, at der er tale om 99,- om ugen, ikke om måneden, og at medlemskabet er bindende i 6 måneder. Husk altid at læse det, der står med småt, når du benytter dig af datingsider, der ikke er alment udbredte og kendte.

 

Relaterede alternativer:

Dating.dk

Be2.dk

Senior.dk

 

Singles50 på Trustpilot

På TrustPilot kan mennesker over hele verden anmelde firmaer, så du bedre kan regne ud, hvem du skal sætte din lid til. Singles50 har fået en gennemsnitlig bedømmelse på 3,4, som på siden er en middel bedømmelse.

Mange brugere skriver, at Singles50.dk er fup, og beretter om svindel og fup. Mange skriver, at de har oplevet at få trukket store beløber eller er løbet ind i skjulte gebyrer, og at hurtig opsigelse af medlemskabet er besværligt. Køb aldrig et abonnement på en side, du tvivler på.

 

singles50

 

ALLE DATING SIDER