Få strøm til indkøbspris hos Gasel El

Er du også træt af at betale for meget for den strøm, du bruger i husholdningen? Så kan en aftale med Gasel El måske være lige det, der giver mere luft i økonomien og penge til mere af alt det sjove. Hos Gas El får du nemlig el til indkøbspris.

 

norlys
4.9
Prisniveau
Lav
Variabel pris
Ja
Fast Pris
Ja
Abonnement
29 kr. md.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Er du til tryghed i budgettet - Dette er et annonce link.
Nettopower
4.7
Prisniveau
Lav
Variabel pris
Ja
Fast Pris
Nej
Abonnement
0 kr. md.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Danmarks billigste el - Skift til Nettopower på 3 minutter og start kampen. Dette er et annonce link.
Modstrøm
4.6
Prisniveau
Lav
Variabel pris
Ja
Fast Pris
Ja
Abonnement
29 - 99 kr. md.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Sparegaranti - Fordelsklub - Intet PBS-gebyr. Dette er et annonce link

 

Kort om selskabet Gasel El

Gasel El er en del af Energi Fyn, et af Danmarks ældste andelsejede energiselskaber. Navnet Gasel er en sammensmeltning af gas og el, fordi selskabet leverer såvel naturgas som elektricitet til private husstande og erhvervsvirksomheder ikke bare på Fyn, men i hele landet.

Gasel El leverer strøm til kunder både vest og øst for Storebælt. Når du ønsker at skifte til Gasel El sørger selskabet for, at aftalen med din nuværende leverandør opsiges – og du har dermed en ny leverandør, uden at du behøver at bekymre dig om noget.

Gasel

El til indkøbspris + 1 kr. om dagen

El til indkøbspris er billig strøm, kort og godt. Da Gasel El alene indkøber og leverer el, men ikke selv producerer strøm, kan omkostningerne og priserne holdes nede til glæde for dig som kunde.

Du får el til indkøbspris, og den eneste ekstra udgift er, at du betaler 1 kr. om dagen i administrationsomkostninger til Gasel El – det er den pris, selskabet tager for at håndtere leveringen af strøm til din bolig eller virksomhed.

 

Gasel priser er til at forstå

Når du skal finde ud af, hvor meget du kan spare ved at skifte selskab, skal du blot kigge på dit nuværende forbrug, og dernæst tjekke priserne pr kWh hos Gasel. På den måde ved du, hvad strømmen koster – hertil skal du lægge 1 kr. pr dag for håndtering. Det vil sige 30 kr. og måneden, 31 kr. eller 28 kr. om måneden – eller 365 kr. i alt for et helt år.

Husk dog, at priserne er for den rene strøm og håndtering. Uanset hvilket selskab du er kunde i, skal du derudover betale afgifter til staten. Den omkostning er den samme for alle el-kunder i landet, og er en pris, der fastsættes fra politisk hold. Hvis du har en bolig, der er opvarmet ved hjælp af en elektrisk varmepumpe eller el-radiatorer kan du dog få rabat på el-afgiften, på den del af dit årlige forbrug, der overstiger 4000 kWh.

 

Fordele som kunde hos Gas El

Når du er kunde hos Gas El kan du se frem til en række fordele. Den første er selvfølgelig el til indkøbspris, men der er mere at hente. Du kan her se en liste over nogle af de fordele, du kan benytte dig af som kunde hos Gasel El:

  • El til Indkøbspris
  • Priser der er til at gennemskue
  • Lave administrationsomkostninger
  • Mulighed for at vælge grøn strøm fra vindmøller
  • Rabat på entre til forlystelser og dyreparker
  • Din egen app, så du kan følge dit elforbrug på telefon eller tablet
  • Masser af gode spareråd

 

Gasel el grøn strøm

Selv om du får billig strøm, kan du sagtens vælge grøn strøm. Den grønne strøm hos Gasel El kommer fra vindmøller på land og på havet.

Som energiselskab opkøber Gasel El såkaldte oprindelsesgarantier, der svarer til den mængde strøm, selskabet sælger videre. Den grønne strøm blandes selvfølgelig med strøm produceret på andre måder, når først den sendes ud i elnettet og videre til dig som forbruger. Men et certifikat fra Energinet er din garanti og dit bevis for, at en mængde, der svarer til dit forbrug, er produceret grønt.

Når du køber billig strøm hos Gasel bidrager du således med ren og grøn strøm fra vindmøller til elnettet i samme omfang, som du forbruger strøm. Derfor kan du ved at vælge grøn strøm gøre en væsentlig forskel for miljø og klima.

 

Vil du tjekke priserne på el?

Hvis du er interesseret i at følge med i, hvad den faktiske pris er på strøm, så kan du altid gå ind og tjekke, hvad strømmen kostede pr kWh måneden i forvejen. Det gør det nemt at følge priserne og udviklingen. Du kan se de aktuelle priser på el hos Gasel ved at klikke her

 

Elselskab med månedlig betaling

Som kunde hos Gasel El kan du vælge dels at betale din elregning hvert kvartal, men du kan også vælge at betale hver måned. På den måde kan du fordele udgiften til el mere jævnt hen over året, i stedet for at skulle af med en større sum penge hvert kvartal.

Ønsker du at få din elregning hver måned, får du en regning på månedens faktiske forbrug i midten af den følgende måned, og regningen skal da betales den første hverdag i den efterfølgende måned – altså omkring 14 dage efter modtagelsen af opgørelsen.

 

Gasel

Hvor meget er der at spare?

Når du skal finde ud af, hvor meget der er at spare på den årlige udgift til el ved at skifte til Gasel El, skal du som tidligere nævnt kende dit nuværende elforbrug. Du kan se dit forbrug på dine tidligere regninger, og når du har det tal, kan du sammenligne med priserne fra Gasel El, der er de rå indkøbspriser. Herefter lægger du 1 kr. til pr dag for håndtering – og du har din pris.

Du synes måske ikke, det lyder sjovt at skulle sidde og kigge på gamle elregninger? Men øvelsen med at kortlægge dit eget forbrug har også fordele. Når du ved, hvad du bruger, ved du også hvor du evt. kan spare på strømmen. Du får med andre ord et mere ærligt og realistisk syn på dit eget elforbrug.

Regningerne fortæller meget mere, end du tror. Havde du fx et stort forbrug af strøm i vintermånederne sidste år? Så kan det være, at de hyggelige lyskæder og ekstra lamper uden for faktisk har slugt mere strøm, end du var klar over. Du kan derfor vælge at skifte til lamper og kæder med LED-pærer – eller du kan undlade at lade dem brænde hver eneste aften i den mørke tid.

Først når du kender dit reelle forbrug, er du i stand til at ændre på det.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvem er Gasel?

Et selskab under Energi Fyn, de leverer EL og naturgas

Kan jeg kontakt Gasel på E-mail?

Ja de kan kontaktes alle hverdage på 70 20 35 70

Er Gasel populære?

Ja de har høje anmeldelser på Trustpilot

 

Anmeldelser på Trustpilot 

Deres anmeldelser ligger på 4.1/5 med over 970 anmeldelser

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, og tlf nr.

Firma: ENERGI FYN HANDEL A/S
Adresse: Sanderumvej 16, 5250 Odense SV
CVR nr: 25664132
E-mail: kundecenter@gasel.dk
HjemmesideBesøg dem her
Kundeservice tlf.nr.: 70 20 35 70
Åbningstider: Mandag – Torsdag kl. 8 – 16, Fredag kl. 8 – 15.30

 

Elpriser oversigt