Energi Fyn – alt du skal vide

Energi Fyn er et af de ældste andelsejede energiselskaber i Danmark. Selskabet har over 215.000 andelshavere, og det forsyner hovedparten af alle husstande på Fyn. Selskabet har både private kunder og erhvervskunder, og det hjælper både med levering af el, fibernet samt naturgas og med kundeservice.

 

Energi Fyn
4.5
Prisniveau
Mellem
Variabel pris
Ja
Fast Pris
Ja
Abonnement
15 kr. md.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Spar, når elprisen er lav - Klimavenlig el - Dette er et annonce link.

 

Dette kan Energi Fyn hjælpe dig med

Det er en stor beslutning for dig som forbruger at vælge og skifte elselskab. Det er vigtigt, at du vælger en leverandør, der giver dig de skarpeste priser på dén type varmekilde, du har installeret derhjemme.

Det fynske elselskab har følgende produkter:

Har du fået elbil? Skal der forbedret internetforbindelse i hjemmet? Eller har du skiftet varmekilde i hjemmet, er der god sandsynlighed for, at elselskabet kan hjælpe dig med den bedste løsning. For energiselskaber landet over er det afgørende at tilpasse sig teknologiens udvikling. Selvom Energi Fyn har mange år bag sig, bliver der løbende skabt nye produkter, som du kan vælge imellem.

Som el-kunde kan du se frem til at få din strøm leveret fra vindmøller. Elselskabet får grøn og bæredygtig strøm fra NaturEl og FynskSupportEl.

Få hurtigt og stabilt fibernet fra det fynske elselskab

Selvom Energi Fyn oprindeligt blev skabt som et elselskab, har det igennem alle årene holdt sig moderne og fulgt med tidens udvikling og forbrugernes behov. Det betyder, at du i dag også kan få stabilt og hurtigt fibernet hos selskabet. Der er cirka 115.000 husstande på Fyn, der er kunder hos selskabet med samlepakker, hvor der både leveres billigt strøm og fibernet.

Det er en fordel, at du som forbruger har frihed til selv at vælge, hvem der skal levere internetforbindelse og el hjem til dig. Det kan tit og ofte være en praktisk og økonomisk fordel at samle dine produkter hos samme selskab, så du kan benytte dig af rabatter.

Når du er kunde hos det fynske elselskab, vælger du selv dén pakkeløsning i forhold til internet, som matcher din husstands behov. Derved kommer du ikke til at betale for mere fibernet, end hvad der bruges hver måned.

Særligt om priser hos Energi Fyn

Det kan være en god hjælp for dig som ny eller eksisterende kunde hos Energi Fyn at få indsigt i, hvad du betaler for i strøm. Det er fælles for alle elselskaber i Danmark, at 33% af prisen går til staten i form af moms og afgifter. Derudover er der en andel på 12%, som betaler for transporten af strømmen.

Det rene pris for el er på 55% cirka.

Prisen på strøm svinger, og derfor er det ikke muligt at give et klart svar på, hvad du skal betale for din strøm. Når der er meget blæst og masser af aktivitet i vindmøllerne, vil prisen på din strøm være lavest. Det er på dette tidspunkt, der produceres mest el. Og omvendt vil prisen være højest, når der er vindstille. Der findes forskellige hjælpemetoder til, at du som forbruger og kunde kan få indblik i, hvornår prisen på el er lavest.

Før du opretter dig som kunde, skal du gøre dig tanker om, om du vil have en fast eller en variabel pris på din strøm. Der er fordele og ulemper forbundet ved begge løsninger. Har du brug for trygheden ved at have den samme pris på din el uanset dag og tidspunkt, kan det være fastprisaftale, der er det rette valg for dig.

Ønsker du derimod at kunne spare penge, når elprisen på den nordiske elbørs falder, skal du overveje at få en variabel pris på strømmen til din bolig.

Få overblik over kundeaftaler på “Mit Energi Fyn”

Når du er kunde hos andelsselskabet på Fyn, får du din egen personlige side, du kan tilgå fra selskabets hjemmeside. Det er her, du kan få overblik over de månedlige betalinger til din strøm, og du kan få indblik i, hvad du betaler for fibernet eller ladestander, hvis du har andre produkter udover din strøm.

Er du internetkunde hos selskabet, og har du brug for ændre din fibernetpakke, kan du gøre det på egen hånd fra din personlige side.

Har du brug for personlig hjælp til at forstå din Energi Fyn elregning? Eller har du problemer med ladestander eller fibernet, kan du kontakte selskabet hver dag i ugen. På hjemmesiden finder du en praktisk Q&A, der giver svar på de mest stillede spørgsmål. Du kan skrive til selskabet direkte fra hjemmesiden. Og du kan kontakte kundeservice og teknisk support alle hverdage.

Energi Fyn

Brug Energi Fyn app til at få kontrol over dit elforbrug

Med svingende elpriser kan det være en månedlig bekymring at spekulere på, hvor meget strøm der forbruges i din husstand. Når du er kunde hos Energi Fyn, får du adgang til selskabets specialdesignede app, der giver dig konkret og detaljeret overblik over strømforbruget i din bolig.

Du skal downloade appen til din smartphone og oprette en bruger ved hjælp af det kundelogin- og nummer, du modtager, når du bliver kunde hos selskabet.

På appen kan du trække data omkring, hvor stort elforbruget er på en dag, en uge og en måned hjemme hos dig. Denne bevidsthed kan være kilde til mere ro i hverdagene, da du ved præcist, hvad der anvendes af strøm og dermed, hvor meget du skal betale i el.

Gode kundefordele der letter din økonomi

Det særlige ved Fyns gamle andelsselskab indenfor el og internet er, at du som kunde ikke skal forholde dig til krav om binding, når du opretter dig. Mange elselskaber herhjemme har en bindingsperiode, der holder kunderne hos dem i en bestemt periode. Det er typisk 6 måneder.

Sådan er det ikke hos Energi Fyn. Her får du til enhver tid frihed til at skifte selskab til en anden el-leverandør, hvis du skulle ønske det. Overvejer du at blive kunde hos selskabet, kan du anmode om at få et tilbud på den strøm eller kombinationspakke, du er på udkig efter. Det er frit og uforpligtende at få et tilbud, der er et nøgleredskab til at kunne sammenligne priser, hvis du har flere selskaber, du vælger imellem.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvem er Energi Fyn?

Energi Fyn er en koncern med i alt 12 selskaber

Hvordan kontakter jeg Energi Fyn?

De kan kontaktes på både telefon og E-mail

 

Anmeldelser på Trustpilot 

Deres anmeldelser ligger på 3.6/5 med over 2800 anmeldelser

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, og tlf nr.

Firma: Energi Fyn a.m.b.a.
Adresse: Sanderumvej 16, Odense SV
CVR nr: 53777813
E-mail: kundecenter@energifyn.dk
HjemmesideBesøg dem her
Kundeservice tlf.nr.: 70 13 19 00
Åbningstider: Mandag – Torsdag kl. 9 – 16, Fredag kl. 8 – 15.30

 

Elpriser oversigt