Modstrøm

Modstrøm regnes for at være Danmarks førende elselskab, når det kommer til klimavenlighed. Visionen hos selskabet er at hjælpe danskerne med at gøre den grønne omstilling let og ubesværet. Det er både erhverv samt private kunder, der kan blive en del af elselskabet, som tilbyder innovative produkter og services.

Herunder kan du blive klogere på, hvordan du kan blive kunde hos Modstrøm. Du får alt den vigtige viden om selskabet, og du får overblik over deres grundpakker og abonnementsløsninger.

 

Modstrøm
4.6
Prisniveau
Lav
Variabel pris
Ja
Fast Pris
Ja
Abonnement
29 - 99 kr. md.
Oprettelse 0 kr.
Ingen binding
Sparegaranti - Fordelsklub - Intet PBS-gebyr. Dette er et annonce link

 

Lær mere om missionen bag elselskabet

Det unikke ved det danske og klimavenlige elselskab er helheden i deres produkter. For at få succes med den grønne omstilling er det ikke nok kun at forholde sig til at få strøm fra bæredygtige energikilder. Der skal også tænkes ind i forbrug af belysning, varme, opladning og udnyttelse af solenergi for, at vi mennesker kan komme til at efterlade kloden i god stand til de kommende generationer.

Det er derfor, Modstrøm klassificeres som en totalleverandør af el og strøm i både små og store husstande samt i virksomheder herhjemme.

Hvem ejer Modstrøm?

Elselskabet tog sine første spadestik tilbage i år 2000, hvor hjernerne bag virksomheden udviklede IT-løsninger til de større energiselskaber, som var førende på markedet på denne tid. Det gælder blandt andet OMX.

Det var først 3 år senere i 2003 at udviklingen omkring det grønne selskab for alvor tog fart. Her blev selskabet “Aktant” oprettet på en tidspunkt, hvor elmarkedet herhjemme var blevet liberaliseret, og der blev gjort plads til øget konkurrence.
I år 2006 blev Modstrøm lanceret, der fra starten skilte sig kraftigt ud ved både at være uafhængig samt klimavenlig.

I dag har det proaktive og innovative selskab mere end 75.000 kunder fordelt i hele landet. Der lægges stor vægt på at hjælpe enhver kunde i retning mod at foretage enkle, grønne besparelser i husstanden til glæde for både økonomi samt miljø.
I år 2018 hjalp elselskabets mange ansatte med at udarbejde knap 50.000 anbefalinger til praktiske energiforbedringer til nye og eksisterende kunder. Af de knap 50.000 anbefalinger handlede 60% af dem om tiltag, der havde en tilbagebetalingstid på under 3 år.

I 2020 blev Modstrøm opkøbt af Waterland.

Få indblik i dit elforbrug via Modstrøm App

Som kunde hos det førende, klimavenlige elselskab kan du se frem til at få dybdegående indblik i din husstands energiforbrug.
Det unikke ved selskabet er, at det tilbyder alle erhverv- og privatkunder nemt og ubesværet at kunne følge markedsprisen på el. Derudover kan du til enhver tid få indblik i, hvad du og din familier forbruger af strøm døgnet rundt.

Når du oprettes som kunde, får du din egen personlige profil, som du kan tilgå fra selskabets hjemmeside. Du får også adgang til selskabets app, hvor du kan hente data om, hvor meget strøm der bruges i din bolig.

Vil du spare penge på energiforbruget derhjemme, kan du med fordel downloade appen “True Eergy” via App Store eller Google Play. Det er fra True Energy, du kan følge med i markedsprisen på el.

Værd at vide om at få variabel pris på el

Når du er kunde hos Modstrøm, får du en variabel pris på strømmen til din bolig. Overordnet set findes der to muligheder, når det kommer til at få el derhjemme.
Der er den variable pris, og der er den faste. Fordelen ved den variable pris er, at du får hele tiden den mest retvisende pris, som følger markedsprisen på Den Nordiske Elbørs.
Har du en fast pris på el, kan du i perioder risikere at betale mere pr. kWh end den gældende markedspris. Dette undgår du med variabel pris.

Prisen på strøm er konstant foranderlig. Det er mekanismerne omkring udbud og efterspørgsel, der bestemmer, hvad den gældende pris er på et bestemt tidspunkt. Prisen kan svinge mange gange i løbet af et døgn.
Med True Energy er det ikke kun prisen her og nu, du får indblik i. Du kan også se prognose for, hvad de forventede priser et døgn frem kommer til at være. På den måde kan du på smart vis planlægge dit forbrug af strøm derhjemme, så du sparer penge.

For mange kunder har dét at kunne følge den aktuelle pris på el betydning i forhold til at omlægge forbruget derhjemme.

Så nemt er det bruge Modstrøm Appen

Du behøver ikke at have erfaring med at bruge app for at få glæde af dit Modstrøm Grundprodukt. Det er nemt og enkelt både at downloade og bruge True Energy appen, så du hele tiden kan se, hvornår strøm er billigst.

Oprettelsesprocessen foregår på denne måde:

 

  • Download appen til din smartphone eller tablet via Google Play Store eller App Store.
  • Kobl Modstrøm til som din el leverandør.
  • Opret din personlige bruger med de koder, du får, når du opretter dig som bruger.

 

Herefter er du klar til at gøre brug af alle de oplysninger og data, som energi-appen åbner op for.
Når først du er oprettet som bruger, slipper du for at bruge dine login-oplysninger, hver gang du har brug for at vide, hvornår på dagen det kan svare sig at tænde for vaskemaskinen eller sætte opvaskeren i gang.

Særligt om Modstrøm Basispakke

På hjemmesiden hos Modstrøm kan du få overblik over de forskellige produkter og pakkeløsninger, som elselskabet tilbyder. Du skal vælge den ønskede pakke, når du vil oprette dig som ny kunde.
“Klima Premium” og “Klima Plus” er de mest populære og fordelagtige pakker, du kan vælge mellem.

“Klima Plus” er basispakke hos selskabet, hvor du får rabat på energitjek, sparegaranti samt rabatter ved køb af produkter i selskabets webshop. Det er en god idé at sammenligne de forskellige produkter, så du får den bedste løsning til dine behov.

På hjemmesiden får du indblik i de forskellige kundefordele, som du får adgang til med hvert produkt. Der kan være penge at spare på længere sigt ved at investere i tiltag derhjemme i forlængelse af den grønne omstilling.

Få personlig hjælp hos Modstrøm kundeservice

Det danske elselskab åbner op for forskellige services. Du kan benytte dig af telefonisk service, hvis du har brug for råd og vejledning til at træffe bæredygtige valg i husstanden, når det kommer til el.

På hjemmesiden kan du anmode om at blive ringet op, når der er en ledig medarbejder. Du undgår at komme til at bruge spildte minutter på at vente i telefon, når du vil i kontakt med én af selskabets mange ansatte.
Har du ønske om at ændre i dit abonnement, kan du gøre dette på egen hånd via hjemmesiden og din personlige side.

Alle produkter er lavet med bindingsperiode hos Modstrøm. Du kommer til at betale en fast pris for din energiløsning, hvilket skaber klarhed og struktur omkring din privatøkonomi.
Det anbefales, at du kobler dit abonnement op til PBS, så pengene automatisk trækkes fra din konto hver måned. Dermed slipper du for at glemme at betale en regning.

Sådan kan du få gratis strøm

Der er flere fordele ved at være kunde hos Danmarks førende, grønne elselskab. En af de eftertragtede fordele er muligheden for at få gratis strøm om natten. Denne service er ét af tiltagene, der har betydning for at minimere energiforbruget i husstanden.
Ved at sætte dine hårde hvidevarer i gang om natten kan der være flere tusinde kroner at spare om året. Og du er med til at gøre en vigtig og positiv indsats for kloden. Det skyldes, at dén strøm, vi bruger om natten, typisk kommer fra kilder med vedvarende energi – i modsætning til strømmen vi anvender i dagtimerne.

I Danmark er markedet for elektricitet indrettet sådan, at forbrugere først bruger strøm fra vedvarende energikilder. Der er en stor mængde “grøn strøm” tilgængelig om natten, hvorfor det kan svare sig at være med til at udnytte nattetimernes strøm.

Som kunde med én af premium pakkerne hos Modstrøm kan du komme til at få gratis strøm fra kl. 00.00 til 06.00. Du slipper for at betale den rene strømpris, mens du fortsat skal betale de faste afgifter for den mængde el, du anvender i tidsrummet.
Du skal være opmærksom på, at der er et maksimumloft for det årlige forbrug af el om natten.

Køb bæredygtige energiprodukter i webshoppen

Det er ikke kun udsigten til at spare penge ved at få gratis strøm om natten, du kan glæde dig over som kunde hos Modstrøm. I webshoppen, du finder på hjemmesiden, kan du købe en lang række forskellige produkter, der alle kan være med til at reducere dine udgifter til el samt hjælpe med til at støtte op om den grønne omstilling.
Du kan købe alt fra pyntende og hyggelige lyskæder til vinterens mørke dage og havebelysning til de moderne LED bånd i alverdens farver. Derudover er der praktiske livstilsprodukter, genopladelige batterier samt solcelle lamper at gå på opdagelse i på webshoppen.

At spare på energien er med andre ord ingen hindring for at skabe de mest stemningsfulde omgivelser indenfor og udendørs.

Er du i tvivl om, hvilke produkter der er de rette for dig, kan det svare sig at vælge en pakkeløsning hos elselskabet, hvor du får adgang til energirådgivning- og sparring.

Anmeldelser på Trustpilot og Google

Deres anmeldelser ligger på 3.4/5 med over 10.200 anmeldelser

Google anmeldelse 1.8/5 med over 280 anmeldelser

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, og tlf nr.

Firma: Modstrøm Danmark A/S
Adresse: Islands Brygge 43, 2300 København S
CVR nr: 33 88 47 88
E-mail: kundeservice@modstroem.dk
HjemmesideBesøg dem her
Kundeservice tlf.nr.: 82 100 200
Åbningstider: Mandag – Torsdag kl. 9 – 16

 

Modstrøm

 

Billige ELpriser