Verdo EL: Alt du skal vide

Verdo er en energikoncern, der opstod tilbage i år 1874, hvor virksomheden begyndte at levere rent drikkevand til randrusianerne. Igennem årene har virksomheden været med til at skabe drift og udvikling i lokalsamfundet omkring Randers, og den har forsynet lokalområdet med el og fjernvarme.

I dag arbejder energikoncernen også med skabelse af grønne energianlæg samt handel med bæredygtige brændsler.

Variabel

4.5/5

Samlet
El pris
Estimeret

2,87 kr./ Kwh

Variabel pris

time for time

Fast pris

Nej

 Abonnement

0 kr./md.

Annonce

Binding

Ingen

Oprettelse

0 kr.

Brug strøm når det er billigst - Nul binding - 0 kr. i abonnement i 6 mdr.

Fast Kvartalspris

4/5

Samlet
El pris
Estimeret

6,36 kr./ Kwh

Variabel pris

Nej

Fast pris

Ja

 Abonnement

0 kr./md.

Annonce

Binding

Ingen

Oprettelse

0 kr.

Prisen er fast hvert kvartal - Nul binding - 0 kr. i abonnement i 6 mdr.


Lær mere om VERDO EL

Verdo er i dag en stor spiller på både det nationale og det internationale marked. Selskabet har fortsat sine hovedaktiviteter i Randers. Kerneforretningen handler om at bidrage til grøn omstilling og levere miljøvenlig el og strøm til borgerne i det østjyske. Siden år 2009 har virksomheden reduceret sin CO2 udledning med 99,3%.

Selskabet er iblandt de førende leverandører af bæredygtig biomasse herhjemme, som kommer den danske industri til gode. Derudover kan det bryste sig af at være den største leverandør, når det kommer til at vedligehold og drift af gadebelysning.

Verdo beskæftiger mange mennesker, som hver dag arbejder på at give dig de bedste betingelser for at skabe fysisk trivsel derhjemme eller på arbejdspladsen. Selskabet har blandt andet servicemontører, teknikere og administrative ressourcer, som på forskellig vis er med til at levere vand og varme hjem til dig.

Verdo

Lokalt anpartsselskab

VERDO EL fungerer i dag som en selvejet koncern med en bestyrelse, der er sammensat af forbrugervalgte medlemmer. Dette er med til at give lokalbefolkningen indflydelse og medinddragelse i beslutninger, som vedrører deres liv og hverdag i forhold til at købe og modtage el, vand og varme.
Derudover er der en bestyrelse, der er forpligtet til at tage sig af ledelse og strategi, mens direktionen er ansvarlig for den daglige drift.

Ændring af virksomhedstype skete i år 2021 med formålet om at afspejle, hvordan energivirksomheden reelt bliver drevet. Som anpartsselskab signaleres det til omgivelserne, at VERDO EL ønsker at være en del af lokalsamfundet og bliver drevet på dén måde, som tjener medlemmerne bedst.

Disse produkter kan du vælge imellem

Hos Verdo kan du vælge imellem mange forskellige typer af produkter og produktløsninger. Det er en fordel for dig som forbruger, da du kan samle el, vand og varme hos samme leverandør, hvilket skaber det bedste overblik for dig.

Det østjyske energiselskab tilbyder følgende produkter:

  • Strøm
  • Fjernvarme
  • El
  • Ladestander
  • Energianlæg- og teknologi
  • Brændsler og råvarer
  • Belysning

Som det afspejles i produktlisten, henvender energikoncernen sig både til private og erhverv. Som potentiel kunde kan du få sparring og personlig rådgivning om dén energiløsning, der vil tjene din virksomhed eller din privatøkonomi bedst.

Du kan kontakte kundeservice alle hverdage enten pr. telefon eller på mail. Du finder kontaktoplysningerne på Verdo’s hjemmeside, hvor du også kan få et detaljeret overblik over de enkelte produkter, selskabet tilbyder.

Værd at vide om Verdos elpriser

Hvis der er én ting, som vi forbrugere har behov for at kende til, når vi overvejer at skifte el leverandør, er det pris på el. På hjemmesiden kan du oprette dig som kunde hos energikoncernen, og du får adgang til en personlig side, hvor du kan ændre abonnement, se driftsstatus og andre vigtige funktioner.

Når du tilmelder dig som ny kunde, slipper du for bindingsperiode. Du har med andre ord frihed til at skifte leverandør af el, vand og strøm igen på et hvilket som helst tidspunkt, det passer dig.

Du kan vælge mellem 2 løsninger, når det kommer til at modtage el fra VERDO. Du kan benytte dig af fast pris, og du kan vælge Verdo variabel el pris. Hvilken løsning du skal tage, afhænger af, hvor meget sikkerhed og overblik du ønsker omkring den månedlige betaling for strøm.

Med en variabel pris reguleres den månedlige betaling for el i forhold til priserne på den Nordiske El-børs. Pris på el kan svinge både fra dag til dag og i flere gange i løbet af et døgn. Med en variabel pris kan du nyde godt af, når elpriserne falder, og omvendt vil du komme til at betale ekstra, når priserne går op ad.
Har du en fast pris på din elaftale, ved du altid, hvad du skal betale for din strøm. Dette kan give tryghed, og det kan gøre det lettere for dig at få overblik over din privatøkonomi.

Sådan skifter du el-aftale til Verdo Fast Kvartalspris

Ændrer dit forbrug sig, er det værd at ændre din el-aftale hos Verdo El. Du skal sørge for at melde ændringen af din aftale senest d. 20. i måneden. På den måde kan servicemedarbejderne nå at lave den tekniske ændring, så du får en ny aftale til den kommende måned.
Det kan f.eks. handle om, at du ønsker gå fra variabel timepris til Verdo fast kvartalspris, når prisen på el i en periode svinger meget.

Det er værd at bruge tid på at sætte dig ind i, hvad ændring af el-aftale betyder for din økonomi både her og nu og i fremtiden. Du skal forholde dig til, hvordan dit forbrug af el ser ud, og du skal have din hverdag in mente i forhold til hvornår og hvor hyppigt, du bruger strøm.

Fordelen med Fast Kvartalspris er, at du slipper for at tjekke elpriserne hver dag. Prisen er den samme i 3 måneder. Med denne aftale undgår du f.eks. at betale ekstra, når du sætter opvaskeren eller vaskemaskinen i gang på de dyreste tidspunkter af døgnet.

Verdo

Se din el-forbrug på din personlige kundeprofil

Uanset hvilke produkter du benytter dig af hos VERDO EL, kan du få overblik over dem på din personlige side. Er du el-kunde kan du blandt andet få indblik i, hvornår elprisen forventes at være lavest og højest på et døgn, så du kan planlægge, hvornår maskinerne derhjemme skal sættes i gang.

Der er mange ting, som påvirker, hvad strømmen koster. Det gælder blandt andet vind- og vejrforhold, og priserne påvirkes også af de politiske “vinde”.
Med en trang økonomi kan det give stor usikkerhed ikke at vide, hvad strømmen i den nærmeste fremtid kommer til at koste. I den forbindelse kan det få stor, mental og økonomisk betydning at være kunde hos et selskab, som ikke kræver bindingsperiode, og hvor du til enhver tid selv kan ændre i den aftale og i dine abonnementer.

Billige ELpriser