Little Happy – Find legetøj og spændende ting til børneværelset.

 

Aykasa foldekasser

 

Få Aykasa til børneværelset i dag og spar hele 41%

Du kan lige nu få de vanvittig populære Aykasa foldekasser med hele 41% rabat. Du kan frit vælge mellem alle farver og størrelser. 

Perfekt til børneværelset eller andre steder i familiens hjem. Priserne starter fra kun 16 kr. stk.

 

Fødselsplakat

 

Få en personlig fødselsplakat for kun 39 kr. i dag. Normalprisen er 399 kr.

Er du også blevet forelsket i de populære fødselsplakater i et stilrent og skandinavisk design? I kan nu få jeres helt personlige fødselsplakat / tavle til børneværelset eller et andet sted i hjemmet. Plakaten indeholder dit barns navn, centimeter, gram og fødselsdag. Normalprisen er 399,00 kr.

 

Få jeres fødselsplakat i dag for kun 39 kr. her

 

Little Happy fødselsplakater

 

Gratis produkt

Kender du en børnefamilie? Lige nu har alle børnefamilier, som endnu ikke er en del af Little Happy mulighed for at vælge et helt gratis produkt. Værdien for produkterne er forskellige, men helt op til 399 kr. Du vælger selv din families produkt.

 

Om Little Happy

Little Happy er et online univers til børnefamilien, hvor der er samlet de mest populære produkter indenfor kategorierne: legetøj, babyudstyr, interiør til børneværelset, velvære og meget mere.

Mød Little Happy: Børnenes Ven og Glædens Budbringer

I en verden, hvor børns glæde og udvikling står i centrum, er Little Happy en skattet ven for de små. Little Happy er ikke bare en karakter; det er et univers fyldt med farver, leg og læring, som vækker glæde hos børn overalt.

En Verden af Fantasi Little Happy inviterer børn ind i et magisk land, hvor alt er muligt. Med historier der inspirerer til fantasi og kreativitet, hjælper Little Happy børn med at udforske og forstå verden omkring dem på en sjov og spændende måde.

Læring Gennem Leg Gennem spil og interaktive oplevelser fremmer Little Happy børns naturlige nysgerrighed. Hvert produkt er designet til at uddanne, mens det underholder, og sikrer, at læringen aldrig stopper, selv når legen er i fuld gang.

Kvalitet og Tryghed For forældre tilbyder Little Happy sikkerheden af høj kvalitet og pædagogisk indhold. Hver bog, legetøj eller app er skabt med børnenes bedste i tankerne, og overholder strenge sikkerhedsstandarder.

Inkluderende og Mangfoldig Little Happy’s verden er for alle børn. Karakteren og dens historier afspejler mangfoldigheden i børns liv og erfaringer, og opmuntrer til inklusion og empati fra en tidlig alder.

Øjeblikke af Glæde Det er de små øjeblikke, der gør livet stort, og Little Happy er der for at fange disse øjeblikke. Hver grin, hvert nysgerrige spørgsmål, og hver ny opdagelse fejres i Little Happy’s glade verden.

Little Happy er mere end et mærke – det er en følgesvend for børn på deres rejse gennem barndommen. Det er en kilde til uendelig glæde, læring og eventyr, som børn og forældre kan stole på.

 

Medlemskab

Når du handler hos Little Happy bestemmer du selv om du vil betale normalpris for dine varer eller medlemspris. Et medlemskab koster 98 kr. / mdr. og du vil i gennemsnit spare 45% på alle produkter og helt op til 100%, da du som medlem altid har adgang til gratis produkter, når du handler hos Little Happy.

Visionen er at hjælpe forældre til at give deres børn den bedste start på livet! – Vi glæder os til at servicerer netop dig og din familie.

Du finder mange kendte mærker som Filibabba, Little Dutch, Plantoys, By Lille Vilde, Gamcha, Oball og mange flere

Du kan følge hele din ordre inde fra “Din profil”

Køber du varer for over 500 kroner får du gratis fragt og levering.

Er du ikke tilfreds med det du har købt, så er der tilfredsgaranti, så du kan få dine penge retur.

 

Anmeldelser: Trustpilot

De har 3/5 på Trustpilot

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Ejer: Little Happy A/S
Adresse: Gl. Banegårdsplads 4A, 4220 Korsør
Hjemmeside: Besøg Little Happy
Mail: hej@littlehappy.dk
Kontakt Tlf: +45 71 96 18 28
Åbningstider: Mandag – torsdag : 10.30 – 14.30, Weekend: lukket

 

little happy logo

 

HUS OG HAVE OVERSIGT