Prøv Cal-Mag i dag og få de første 88 kapsler for KUN 49 kr.

Ingen bindingstid: Det er nemt og bekvemt, og du kan altid pause eller opsige dit abonnement

 

Cal-Mag

Bestil Cal-Mag her

Annonce

 

Om Cal-mag

Dette Cal-Mag produkt leveres af NutraA, som også har det meget kendte og populære produkt Vitaepro.

Se priser på Vitaepro.

Få et produkt af høj kvalitet, bestil en pakke Cal-Mag og få den leveret direkte med posten.

Cal-Mag – Får du nok kalk, magnesium og D-vitamin?

Med kvalitetsproduktet Cal-Mag får du den perfekte kombination af ingredienser, så du kan passe godt på dine muskler, knogler og hele dit skelet.

Du får hele 60 % RABAT og betaler kun 49 kr. for første pakke. Herefter fast lav pris til kun 119 kr. for 88 kapsler.

 

Hvorfor Cal-Mag?

Sunde og stærke knogler er vigtige for at kunne leve et aktivt liv og have en god kropsholdning gennem hele livet. Calcium og magnesium er vigtige byggesten i knoglerne. D-vitamin er nødvendigt for, at kroppen netop kan absorbere calcium og bruge det som byggesten for knoglerne.

Desuden er magnesium, calcium og D-vitamin vigtige for flere centrale funktioner i kroppen. Kroppen producerer ikke altid selv tilstrækkeligt, hvorfor det er vigtigt at tilføje disse via kosten eller via et kosttilskud. Her er Cal-Mag-produktet et populært valg, hvor du får disse vigtige ingredienser i én kapsel.
Sundhed på abonnement: Sundhed handler om sunde og nemme vaner, der er til at huske: Derfor får du leveret Cal-Mag direkte i din postkasse med fri fragt
Ingen bindingstid: Det er nemt og bekvemt, og du kan altid pause eller opsige dit abonnement
Prøv Cal-Mag i dag og få de første 88 kapsler for KUN 49 kr.

 

Hvad er Cal-mag

Cal-Mag refererer til et kosttilskud, der kombinerer to essentielle mineraler: calcium (Cal) og magnesium (Mag). Dette supplement er designet til at støtte og opretholde en række kroppens vitale funktioner, herunder knoglestyrke, muskelfunktion og nervesystemets sundhed. Calcium og magnesium spiller en central rolle i mange biologiske processer, og deres samarbejde i Cal-Mag tilskuddet sikrer en balanceret tilførsel af begge mineraler, hvilket er afgørende for optimal kropslig funktion.

Calcium er mest kendt for sin rolle i at opbygge og vedligeholde stærke knogler og tænder. Det er det mest udbredte mineral i kroppen og er også afgørende for blodkoagulation samt funktionen af muskler og nerver. Magnesium, på den anden side, er involveret i over 300 enzymatiske reaktioner, der understøtter alt fra energiproduktion til muskelafslapning. Det hjælper med at regulere calciumniveauerne i kroppen og er vigtigt for hjerte- og knoglesundhed.

Mange mennesker kan have svært ved at få tilstrækkelige mængder af disse mineraler gennem deres kost alene, især hvis de har specifikke sundhedsmæssige behov eller begrænsninger i deres kostvalg. Cal-Mag tilskuddet tilbyder en praktisk løsning på dette problem, ved at sikre en tilstrækkelig indtagelse af begge mineraler i de rette proportioner, som kan bidrage til at forebygge mangler og støtte den generelle sundhed.

Fordele ved calcium og magnesium

Udover de direkte sundhedsmæssige fordele ved calcium og magnesium, kan indtagelse af Cal-Mag tilskuddet også bidrage til at forbedre søvnkvaliteten, reducere symptomer på stress og angst samt understøtte en sund fordøjelse. Dette gør Cal-Mag til et alsidigt supplement, der kan gavne et bredt spektrum af mennesker, uanset deres individuelle sundhedsbehov.

Det er dog vigtigt at konsultere med en sundhedsfaglig person, før man begynder at tage Cal-Mag eller andre kosttilskud, især hvis man allerede tager medicin eller har eksisterende sundhedstilstande. En professionel kan vejlede om den korrekte dosering og sikre, at tilskuddet ikke interagerer negativt med andre aspekter af dit helbred.

I sidste ende er Cal-Mag et værdifuldt supplement for dem, der ønsker at sikre en optimal tilførsel af calcium og magnesium, for at støtte kroppens sundhed og velbefindende.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Trustpilot anmeldelser ligger på  4.2/ 5 – skrevet af over 3800 brugere.

På Google er deres anmeldelse på 1.8/5

 

Kundeservice oplysninger.

Ejer: NutraQ ApS
CVR: 33 07 25 03
Adresse: Østbanegade 123, Blok 6.1, 2100 København Ø
E-mailkundeservice@vitaelab.dk
Tlf kundeservice: +45 70 80 81 81
Kundeservice: Mandag – fredag kl. 8.30 – 16.30, weekend lukket.

 

Cal-mag logo

 

MERE OM TRÆNING OG HELSE