Shaveclub – Få skraber plus 2 barberblade for kun 49 kr.

 

shaveclub logo

 

 

ShaveClub

Et abonnement hos ShaveClub giver dig en unik mulighed for at købe de bedste skrabere på markedet.

 

Det er nemt og fleksibelt at tilmelde sig abonnementsordningen på barberskrabere hos ShaveClub. Når du tilmelder dig modtager du helt friske og skarpe skrabere, når du skal bruge dem.

 

Leveringen foregår i et interval som du selv vælger, og du kan let sætte dit abonnement hos ShaveClub på pause. Du binder dig ikke til noget, og der er fri fragt på din ordre.

 

Prøvepakke

Hvis du har lyst til at se hvad et medlemskab hos ShaveClub kan gøre for dig, og har lyst til at prøve en unik barberskraber, så bestil en prøvepakke, og få del i en unik barberoplevelse med skrabere fra ShaveClub.

 

For kun 49,- kr. får du mulighed for at se og prøve om disse fantastiske og skarpe barberskrabere er noget for dig. Efter prøveperiodens udløb har du mulighed for at fortsætte dit abonnement, og få del i den forsendelsesordning, der passer bedst til dit barberings behov.

 

Barberingspakker

Venindepakken er for dig og din veninde, der begge vil have del i den unikke oplevelse med skrabere fra ShaveClub.

Du modtager to skafter, 8 friske barberblade med 5 klinger. Derudover modtager du en bikini klinge, hvor barberklingen sidder i toppen, og er ideel til den sarte hud.

 

Pluspakken er for dig som gerne vil have lidt mere af det gode, og en ny levering direkte til hoveddøren.

Med pluspakken får du en pakke, der indeholder et gummibelagt metalskaft, og 10 friske skrabere med 5 klinger, og en bikiniskraber.

 

Familiepakken er ShaveClubs største pakke. Den indeholder ikke mindre end 12 barberblade, en bikiniskraber samt hele 3 gummibelagte metalskrabere.  Så denne pakke egner sig godt til den store familie, eller måske en forening, hvor der er mange der kan få del i den enestående oplevelse det er at barberer sig med skrabere fra ShaveClub.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot brugerne har tildelt dem 4 ud af 5 stjerner.

 

 

Kundeservice kontakt: adresse, E-mail og åbningstider.

Navn på firma: Nordic Trading Group BV
Hjemmeside:
KvK-nummer: 74621262
Adresse: Passage Molenpoort 28,  PB. 1414, 6501 Nijmegen, Niederlande
E-Mail adresse: support@shaveclub.dk
Tlf nr.: Ingen kontakt via telefon
Åbningstider: Svar indenfor 24 timer på Livechat & E-mail

 

shaveclub logo

 

MERE OM TRÆNING OG HELSE